Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.907
- Πόντοι
- 726
Πλέον όμως, στο ινσταγκραμ, έχει αλλάξει το όνομα της, από το καλλιτεχνικό στο πραγματικό.Μα δε τη λενε καν Ελενα !!!!
Πλέον όμως, στο ινσταγκραμ, έχει αλλάξει το όνομα της, από το καλλιτεχνικό στο πραγματικό.Μα δε τη λενε καν Ελενα !!!!
Θα συμφωνούσα αν διέμενε ακόμα εκεί. Εξ όσων γνωρίζω, ούτε καν γέννησε στο χωριό της. Συνεπώς, πως να "ταυτοποιήσεις" κάποιον που σου είναι άγνωστος;Σε αυτό έχεις δίκιο φίλε μου. Δεδομένου όμως ότι κατάγεται από ένα χωριό του νόμου Θεσσαλονίκης, οπερ σημαίνει μικρή/κλειστή κοινωνία όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, νομίζω πως θα συμφωνήσεις πως αυτό δεν συνέβαλε στη διατήρηση της ανωνυμίας τους.
Δηλαδη στη γειτονια της και στο σχολειο των παιδιων της δεν εχουν συσχετισει τη φατσα της με αυτες των παιδιων της ?? Κυκλοφορει μετα τα μεσανυχτα ??Δεν είδα πουθενά να έχει κρεμάσει σε μανταλάκια περιπτέρου φωτογραφίες των τέκνων της. Επίσης, το επώνυμο με το οποίο επιχειρεί, ό,τι επιχειρεί, είναι διαφορετικό από το επώνυμο των παιδιών της που φέρουν το επώνυμο του πατρός τους.
Λογικό αφού έχει σταματήσειΠλέον όμως, στο ινσταγκραμ, έχει αλλάξει το όνομα της, από το καλλιτεχνικό στο πραγματικό.
Σίγουρα υπάρχει κάποιος περίγυρος έστω στενός που την γνώριζε πριν αρχίσει την ενασχόληση με το πορνό και την βίζιτα και αυτός αρκεί για να δημιουργήσει κόμπλεξ στα παιδιά της .... ζύγισε την επιλογή και επέλεξεΘα συμφωνούσα αν διέμενε ακόμα εκεί. Εξ όσων γνωρίζω, ούτε καν γέννησε στο χωριό της. Συνεπώς, πως να "ταυτοποιήσεις" κάποιον που σου είναι άγνωστος;
Καλε μου φίλε δεν ξερω ..δεν ασχολουμαι κιολας ..γιατι δεν με ενδιαφερει ...Πλέον όμως, στο ινσταγκραμ, έχει αλλάξει το όνομα της, από το καλλιτεχνικό στο πραγματικό.
Ναι φίλε εμείς κάνουμε ζημιά στα παιδιά της και όχι αυτή ντυμένη τσελιγοπουλα ,καθηγήτρια,μάνα φίλου στο σάιτ των ζαχαρωτών μωρώναφηστε τη γυναικα ησυχη ρε μλκες, τι ζορι τραβατε με τα παιδια της.
Κραξτε καμια φολα καλυτερα, η ελενα ηταν παντα επαγγελματιας σε οτι εκανε.
Το θεμα ειναι οτι δεν επελεξαν τα παιδια και παθαν την πλακα τους.Σίγουρα υπάρχει κάποιος περίγυρος έστω στενός που την γνώριζε πριν αρχίσει την ενασχόληση με το πορνό και την βίζιτα και αυτός αρκεί για να δημιουργήσει κόμπλεξ στα παιδιά της .... ζύγισε την επιλογή και επέλεξε
Δηλαδη στη γειτονια της και στο σχολειο των παιδιων της δεν εχουν συσχετισει τη φατσα της με αυτες των παιδιων της ?? Κυκλοφορει μετα τα μεσανυχτα ??
Αν το ίδρωνε λέει.Παντως το ιδρωνε το στρινγκ οταν πρωτοξεκινησε τις βιζιτες
Βγήκε σε κανάλι εθνικής εμβέλειας με τη φάτσα της και μιλούσε για τη ζωή της και μεις είμαστε κοτσομποληδες ???τέλος πάντων ....να ναι καλά η γυναίκα να καυλώνει τους αυνανες που δίνουν το μεροκάματο τους για να βγάζει η ίδια ξεκούραστα το δικό της ...Όσοι ασχολούνται με το "σπορ", όπως εμείς εδώ οι κουτσομπόλες, ναι. Για τους υπόλοιπους νομίζω πως δεν τους καίγεται καρφάκι για το ποιά είναι και πως βιοπορίζεται.
Πάντως σε κάποια στιγμή είχε αναφέρει πως αποφεύγει να κυκλοφορεί με τα παιδιά της στο δρόμο και σε πολυσύχναστα μέρη, για "ευνόητους λόγους", όπως είχε δηλώσει.
Λιτος και περιεκτκοςΒγήκε σε κανάλι εθνικής εμβέλειας με τη φάτσα της και μιλούσε για τη ζωή της και μεις είμαστε κοτσομποληδες ???τέλος πάντων ....να ναι καλά η γυναίκα να καυλώνει τους αυνανες που δίνουν το μεροκάματο τους για να βγάζει η ίδια ξεκούραστα το δικό της ...
Βγήκε σε κανάλι εθνικής εμβέλειας με τη φάτσα της και μιλούσε για τη ζωή της και μεις είμαστε κοτσομποληδες ???τέλος πάντων ....να ναι καλά η γυναίκα να καυλώνει τους αυνανες που δίνουν το μεροκάματο τους για να βγάζει η ίδια ξεκούραστα το δικό της ...
Όταν ήμουν πιο μικρός πίστευα πως η ηλιθιότητα των άλλων δεν θα με επηρεάζει αν τους αποφεύγω ....ποσο λάθος έκανα .....πχ μου βγάζει η Έλενα κάτι το οιδιποδιακο κάτι " μητρικό" θα τα δινα τα 150 αν συνέχιζε το σπορ στο γνωστό παρακμιακό ξενοδοχείο της μοναστηριού αλλά οι πανηλιθιοι αυνανες που δίνουν τα 20-30-50 όσα ζητάει τέλος πάντων στο mym της δεν μου το επιτρέπουν ....Λιτος και περιεκτκος
Οι αυνανες ποιοι ειναι , τα παιδια του Κοφι Αυναν του ΓΓ του ΟΗΕ ??
Στην εποχή του ίντερνετ δεν χάνετε τίποτα ...όλα υπάρχουν εκει και περιμένουν να τα ανακαλύψεις ....Δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είχε καμιά τρελή τηλεθέαση, ή περίμενε εναγωνίως το πανελλήνιο να την παρακολουθήσει (Αν θυμάμαι καλά, είχε κάτω από 10%) . Σίγουρα πάντως θα την παρακολούθησαν και άτομα που δεν ασχολούνται με το "σπόρ" της αγοραίας συνεύρεσης. Και αυτοί, μια που την είδαν, και μια που την ξέχασαν, όπως και τόσες άλλες περιπτώσεις.
Στην εποχή του ίντερνετ δεν χάνετε τίποτα ...όλα υπάρχουν εκει και περιμένουν να τα ανακαλύψεις ....
eikotologis.....Αν φυσικά σε ενδιαφέρει να τα ανακαλύψεις. Εικοτολογώ πως όπως εγώ π.χ. δεν παρακολουθώ τα ζώδια, θα υπάρχουν αρκετοί που δεν θα παρακολουθούν την κ. Χατζή.
Φροντίζει η ίδια να διαφημίζει τη δουλειά της και σε διαδικτυακές εκπομπές οπότε είναι πιθανό να πεταχτεί χορηγούμενη κάπου στο YouTubeΑν φυσικά σε ενδιαφέρει να τα ανακαλύψεις. Εικοτολογώ πως όπως εγώ π.χ. δεν παρακολουθώ τα ζώδια, θα υπάρχουν αρκετοί που δεν θα παρακολουθούν την κ. Χατζή.