Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Παω στο καινουργιο σπιτι και εχω τρεχαματα με δεη τηλεφωνα και αλλα υπεροχα >καταλαβα
Παω στο καινουργιο σπιτι και εχω τρεχαματα με δεη τηλεφωνα και αλλα υπεροχα >καταλαβα
οκ το καταλαβα για το γραφειο ....αλλα δεν τα καταλαβαινω........Καποιοι δεν ξερουν απο τετοια ( και ποιο συγκεκριμενα πως διαχειριζεται τα emailτου το athensdiva) ...δηλαδη πλημμελως
Και νομιζουν οτι θα εχουν αμμεση απαντηση.
σοχακο οχι στα βαθεια παιδι μου![]()
![]()
καλοριζικο με το καλοΠαω στο καινουργιο σπιτι και εχω τρεχαματα με δεη τηλεφωνα και αλλα υπεροχα >![]()
εσύ μόλις άνοιξες το ματι σ κ εμείς πάμε για ύπνο σε λίγο μόνο το μάτι άνοιξες η κ τπτ άλλο χε χε
;) ;) ;)καλοριζικο με το καλο![]()
μην ξεχασεις κερασμα μετα ;)
![]()
δεν μας ειπες μονο το σπιτι θαλασσα η βουνο?;) ;) ;)
σοχακο![]()
![]()
![]()
![]()
ζηλευεις ρε τομάρι είσαι για ντουο με το μωρο αντέχεις εεσοχακο οχι στα βαθεια παιδι μου![]()
![]()
λες να ρίχνω ποιό εύκολα τα κορίτσια εεφιλε soxoviz μετα την ατακα της ελενας θα ζηταγα απο τον αντισθενη αλλαγη ονοματος σε ΣΟΧΑΚΟΣ ;) Ποιο πιασαρικο ;)![]()
![]()
σου απανταω με το μηνυμα της χατζη γερος ανθρωπος που πας κακομοιρηηηηηηηηηηηηηηηη<<εσύ μόλις άνοιξες το ματι σ κ εμείς πάμε για ύπνο>>...Εχω περασει απο αυτο το σταδιο στην θεσσαλονικη οταν ημουν στο fever !!. ;) Δεν παλευεται με τιποτα καθε πρωι να κοιμασαι στις 7 και 8 ... :-
το μυαλο σου εσενα εκει... Βρε Αντε ναξεκουραστεις μεγαλος ανθρωπος
![]()
![]()
απο που απο τον βραχο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣλες να ρίχνω ποιό εύκολα τα κορίτσια εε
φαντάσου κ παππούς εκεί το μυαλό μ δεν μπορώ να το κόψω με τπτ το σπόρ του έρωτα κ ψάχνω μια πρωταθλήτρια για άγριο σεξ εσύ αντέχεις εε γιαβρι μ<<εσύ μόλις άνοιξες το ματι σ κ εμείς πάμε για ύπνο>>...Εχω περασει απο αυτο το σταδιο στην θεσσαλονικη οταν ημουν στο fever !!. ;) Δεν παλευεται με τιποτα καθε πρωι να κοιμασαι στις 7 και 8 ... :-
το μυαλο σου εσενα εκει... Βρε Αντε ναξεκουραστεις μεγαλος ανθρωπος
![]()
![]()
ρε σταματα το εκει δεν ειναι πρωτααπριλια σημερα αργει ακομηφαντάσου κ παππούς εκεί το μυαλό μ δεν μπορώ να το κόψω με τπτ το σπόρ του έρωτα κ ψάχνω μια πρωταθλήτρια για άγριο σεξ εσύ αντέχεις εε γιαβρι μ
ΕΤΟΙΜΑΣΕ το μαγαζι γιατι γυρνωντας η χατζη εχει κερασματα ;)καλημερα σε ολους σας καλημερα στην κα του νηματος κα ΧΑΤΖΗ καλημερα στους επισκεπτες του νηματος αν και αυτο το κοριτσι παλι μανους μας αφησε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()