λοιπόν επιστροφή στην ενημέρωση μόλις γύρισε ο ντετέκτιβ που είχα βάλει και ανακάλυψε ο μεγάλος λογιστής της κυρία χατζή με ποιο τραπεζικό ίδρυμα έχει συνεργασία![]()
![]()

λοιπόν επιστροφή στην ενημέρωση μόλις γύρισε ο ντετέκτιβ που είχα βάλει και ανακάλυψε ο μεγάλος λογιστής της κυρία χατζή με ποιο τραπεζικό ίδρυμα έχει συνεργασία![]()
![]()
![]()
στο είπα θα ανακαλύψω τι λογιστής είσαι![]()
![]()
![]()
τα ψητα με κυνηγανε σημερα....παναθεμα σε χαχαχαχαχαχ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ....δεν σπαμαραμε τπτ
της ελεναρας αλλωστε της αρεσουν αυτες οι συζητησεις
ανεβαινει κ επιπεδο το καφενειο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα στην φόρα....λοιπόν επιστροφή στην ενημέρωση μόλις γύρισε ο ντετέκτιβ που είχα βάλει και ανακάλυψε ο μεγάλος λογιστής της κυρία χατζή με ποιο τραπεζικό ίδρυμα έχει συνεργασία![]()
![]()
![]()
Ανάθεμα σελοιπόν επιστροφή στην ενημέρωση μόλις γύρισε ο ντετέκτιβ που είχα βάλει και ανακάλυψε ο μεγάλος λογιστής της κυρία χατζή με ποιο τραπεζικό ίδρυμα έχει συνεργασία![]()
![]()
εγω πιστευω οτι πρεπει να ορισεις καποιον ΣΕΦΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ....![]()
Το μονο που με ενοχλει ειναι η υπερβολη στην παρουσια αλλων ονοματων στο νημα μου που κατανταει πια διαφημιση ... ;)
Οπως εγω δεν υπερβαλω ...<<καθημενη σπιτι μου>> ...Δεν μου αρεσουν και οι υπερβολες <<στο χωρο μου>>
Η ευγενια και διακριτικοτητα δηλωνουν αρχοντια και καλιεργεια χαρακτηρος !!
Το έριξες στην τρελιτσα...![]()
![]()
![]()
τα ψητα με κυνηγανε σημερα....παναθεμα σε χαχαχαχαχαχ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ....![]()
Το μονο που με ενοχλει ειναι η υπερβολη στην παρουσια αλλων ονοματων στο νημα μου που κατανταει πια διαφημιση ... ;)
Οπως εγω δεν υπερβαλω ...<<καθημενη σπιτι μου>> ...Δεν μου αρεσουν και οι υπερβολες <<στο χωρο μου>>
Η ευγενια και διακριτικοτητα δηλωνουν αρχοντια και καλιεργεια χαρακτηρος !!
και εδω θα συμφωνησω foyxter ;)αλλα παλι τα δινουν κ νομιζουν οτι θα εκμεταλλευθουν κ καταστασεις
κ μη μου πειτε οτι δεν εχει κ τετοιους
ειμαι πολυ μπροστα το ξερωκαι εδω θα συμφωνησω foyxter ;)
ρε στο είπα γιατί νομιζης πληρώνομαι αυτό το μικρο ποσό των 6.000 EURO κάθε μήναΌλα στην φόρα....
No comments ...Υπήρξε τετοιο περιστατικο ?
Καταλαβαίνεις οτι η Κυρία Χατζη γυρισε Αθηνα....
οταν αρχιζεις να σβηνεις σωρηδον τα Likes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ... απο δω το φερνεις απο κει το πας .... αυξηση θα μου σκασεις το βλεπω ....ρε στο είπα γιατί νομιζης πληρώνομαι αυτό το μικρο ποσό των 6.000 EURO κάθε μήνα![]()
καμιά αύξηση κυρία χατζή θα πάρω :- :- :-( :-(
αφεντικό μήπως πρέπει να κάνω εγώ μια δήλωσηNo comments ...
No comments ...
Δεν νομιζω οτι απο τα γραφωμενα μου προκυπτει προσβολη για κανενα ειδικα ...Κατι σαν μηνυμα ειναι γενικο ...!!Οχι να μου επιτρεψετε ...
να μιλατε εξω απο τα δοντια σας παρακαλω
εχετε προσβαλει καποιον απο εμας εδω...για ελλειψη αρχοντριας και διακριτικοτητα
Μη αφηνετε κενα...
για κανε γιαβρι μου !!αφεντικό μήπως πρέπει να κάνω εγώ μια δήλωσηέστω στην εφορία ;)
![]()
ειπαμε τα 6 μαυρα ;)
Δεν νομιζω οτι απο τα γραφωμενα μου προκυπτει προσβολη για κανενα ειδικα ...Κατι σαν μηνυμα ειναι γενικο ...!!