ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.636
- Πόντοι
- 3.506
Που τέτοια τύχηΛετε να γυρίσει στα ραντεβού????
Που τέτοια τύχηΛετε να γυρίσει στα ραντεβού????
Από ότι φαίνεται έχει εγκαταλείψει το άθλημαΜόνο από ονλι παίζει μπάλα πλέον;
Δώσε ινφοΞΕΚΙΝΗΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΔΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Αφού στο ινστ της λέει ότι έχει μετακομίσει προς ΓιάννεναΞΕΚΙΝΗΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΔΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
τι ειναι αυτο αδερφε?t.me/Elenaxatzi23
Telegramτι ειναι αυτο αδερφε?
μαλλον ναι κατι τετοιο απο οτι καταλαβαTelegram
Μάλλον μούφα. Ζητάει προπληρωμή με κάρτα
Ήταν η τελευταία Ελληνίδα πορνοστάρ που άξιζε να πληρώσεις για να τη δεις. Πιστεύω η επιστροφή δεν αργεί, είναι γνωστό το μοντέλο το πορνό και στο εξωτερικό. Νομίζω η μεγαλύτερη αποτυχία της ήταν αυτή η παρτούζα με τους άκυρους που δεν μπορούσαν να χύσουν. Λογικά μετά από αυτό είπε άσε πάω να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Της είχαν φέρει τραγικά τυπάκια να τη γαμήσουν.καπου ειδα πως πλεον δουλευει σερβις (καμια υποτιμηση )....καποια χαιβανια εγραφαν εδω πως εκανε καβατζα απο τις ταινιες και ελυσε το οικονομικο λες και ειμαστε στην αμερικη και η ελεναρα ειναι η lisa ann...μακαρι επιστροφη στο αθλημα
Εγώ πιστεύω ότι ήταν επίτηδες διαλεγμένοι. Να βγει ένα αποτέλεσμα λίγο ότι ναναι.Ήταν η τελευταία Ελληνίδα πορνοστάρ που άξιζε να πληρώσεις για να τη δεις. Πιστεύω η επιστροφή δεν αργεί, είναι γνωστό το μοντέλο το πορνό και στο εξωτερικό. Νομίζω η μεγαλύτερη αποτυχία της ήταν αυτή η παρτούζα με τους άκυρους που δεν μπορούσαν να χύσουν. Λογικά μετά από αυτό είπε άσε πάω να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Της είχαν φέρει τραγικά τυπάκια να τη γαμήσουν.
ισχυει ακομα και σε κεινη την τσοντα που ηταν ντυμενη τσελιγοπουλα ο χοντρομπαλας την ξεκωλιασε καλυτεραΉταν η τελευταία Ελληνίδα πορνοστάρ που άξιζε να πληρώσεις για να τη δεις. Πιστεύω η επιστροφή δεν αργεί, είναι γνωστό το μοντέλο το πορνό και στο εξωτερικό. Νομίζω η μεγαλύτερη αποτυχία της ήταν αυτή η παρτούζα με τους άκυρους που δεν μπορούσαν να χύσουν. Λογικά μετά από αυτό είπε άσε πάω να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Της είχαν φέρει τραγικά τυπάκια να τη γαμήσουν.
Ήταν ότι καλύτερο είχαμε σε μιλφ πορνοστάρ στην Ελλάδα. Εκτός από το πακέτο (βυζάρες, κωλαρα), γαμιοταν πολύ καλά, έδινε κωλο κάργα, καταπινε χύσια... Γενικά ήθελε καλύτερους γαμιαδες και θα ήταν ακόμη πιο τρομερές οι σκηνές τηςΉταν η τελευταία Ελληνίδα πορνοστάρ που άξιζε να πληρώσεις για να τη δεις. Πιστεύω η επιστροφή δεν αργεί, είναι γνωστό το μοντέλο το πορνό και στο εξωτερικό. Νομίζω η μεγαλύτερη αποτυχία της ήταν αυτή η παρτούζα με τους άκυρους που δεν μπορούσαν να χύσουν. Λογικά μετά από αυτό είπε άσε πάω να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Της είχαν φέρει τραγικά τυπάκια να τη γαμήσουν.