Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.917
- Πόντοι
- 30.605
Αν ανακάμψει θα το πει η ίδια εδώ μέσα, άρα θα το μάθεις!!!ενημερώστε αν επανακάμψει πάντως....
Αν ανακάμψει θα το πει η ίδια εδώ μέσα, άρα θα το μάθεις!!!ενημερώστε αν επανακάμψει πάντως....
μαζί σου φίλος....η Ελενα ειναι του Λαου...
Μπορώ να πω πως το ίδιο έχω προσέξει κ εγωΑν και δεν θεωρώ οτι η Έλενα είναι κάτι το ιδιαίτερο εξωτερικα, πιστεύω ότι είναι από τις λίγες που αξίζουν σε ταινία. Μιλάει ελληνικά, βρόμικα, γαμιέται τελεια, τσιμπουκόνει καταπληκτικά . Εγώ, όταν θέλω να δω ελληνική τσόντα, αυτο αναζητώ , βρόμικες και καυλωτικές κουβέντες, αλλιώς βάζω μια ξένη τσοντάρα ή μια ξένη κωμωδία.
Και στα ραντεβού καλή ήτανε!!!Μπορώ να πω πως το ίδιο έχω προσέξει κ εγω
Το έχει το θέμα Τσόντα…
πάω να διαβάσω κριτικες να θυμηθώΚαι στα ραντεβού καλή ήτανε!!!
Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά!!!πάω να διαβάσω κριτικες να θυμηθώ
εγώ δεν δοκίσα...θεωρούσα ότι ζήταγε πολλά
Ήταν πολύ οκ αν σου άρεσε αυτή η κατηγορία.Κριμα που σταμάτησεΕγώ πάντως πέρασα πολύ καλά!!!
Κρίμα για εμάς, αλλά για αυτήν πολύ καλά έκανε. Σταμάτησε και ησυχασε!!!Ήταν πολύ οκ αν σου άρεσε αυτή η κατηγορία.Κριμα που σταμάτησε
Ναι έκανε έξυπνη κινησηΚρίμα για εμάς, αλλά για αυτήν πολύ καλά έκανε. Σταμάτησε και ησυχασε!!!
Πριν την πρώτη καραντίνα σταμάτησε ?Βρεθηκα με Ελενα πριν κανα χρονο νομιζω.... Bill
Ισως κανω και λαθος και να ηταν αρχες του 2020Πριν την πρώτη καραντίνα σταμάτησε ?
Πότε ήταν η πρώτη καραντίνα;;; Της έστειλα μήνυμα για συνάντηση και μου είπε πως έχει σταματήσει τα ραντεβού.Ισως κανω και λαθος και να ηταν αρχες του 2020
Δεν θυμαμαι,παντως Ιανουαριος του 20' ή του 21' ηταν...ξεκινουσε τοτε την σελιδα sugarbaby μου ειπεΠότε ήταν η πρώτη καραντίνα;;; Της έστειλα μήνυμα για συνάντηση και μου είπε πως έχει σταματήσει τα ραντεβού.
Εκεί κάπου μετά σταμάτησεΙσως κανω και λαθος και να ηταν αρχες του 2020
Γαμω τα ατομα η ελενα τρομερή στο σεξ και υπέροχη συμπεριφορά. Ειναι ενεργή στα σοσιαλ ομως. Ελενα γυρνα στο bou σε ζηταει ο λαος. Ησουν η καλύτερη παρουσία εδω μακραν
Η σελιδα της ηταν απολαυστικη. Ψαγμενη γυναικα.Γαμω τα ατομα η ελενα τρομερή στο σεξ και υπέροχη συμπεριφορά. Ειναι ενεργή στα σοσιαλ ομως. Ελενα γυρνα στο bou σε ζηταει ο λαος. Ησουν η καλύτερη παρουσία εδω μακραν