Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Αργεί λίγο ακόμα.. Δεν θα τελειώσουμε τόσο εύκολα. Εκλογές στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος τον Νοέμβρη δεν είναι?αφού μας πηδηξε να χυσει να τελειώνει αυτή η ιστορία χαχαχαχα
Αργεί λίγο ακόμα.. Δεν θα τελειώσουμε τόσο εύκολα. Εκλογές στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος τον Νοέμβρη δεν είναι?αφού μας πηδηξε να χυσει να τελειώνει αυτή η ιστορία χαχαχαχα
Μαζοχακο μου εσυ![]()
τι ζούμε ρε πουστη θα γεμίσουμε ψυχολογικάΑργεί λίγο ακόμα.. Δεν θα τελειώσουμε τόσο εύκολα. Εκλογές στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος τον Νοέμβρη δεν είναι?
Σωπα καημένεΘέλω σεξ![]()
Ρίξε μια ματιά κ στις παράπλευρες ειδήσεις. Μην σε τρελαίνουν μόνο με το κορονεοεκλογές Αμέρικα? αλήθεια τώρα το διαβάζω
Έχω γράψει κάποιες προσωπικές απόψεις κ έχω κοινοποιήσει κάποιες είδη-αναλύσεις κ εδώείσαι ώραια!
σωστή
πονεσαν οι χούφτες μας επλεξες καμία μάσκα δε μας είπες? Πήγες το σκυλάκι αυτό το ομορφουτσικο βόλτα στη παραλία?Σωπα καημένεΚαι κάνα δυο δισεκατομμύρια ακόμα σε πλανητικό επίπεδο. Δεν μπορώ να βοηθήσω
![]()
![]()
Και γω μπερδευτηκα με πολλα που γραφει και θεωρω οτι βγαζει και καποια αυθαιρετα συμπερασματα.Καλες οι σκεψεις αλλα διαφωνω σε πολλα απο αυτα που λεει μεχρι στιγμης.thanks.
Μπήκα να δω αλλά ψιλομπερδευτηκα...
Μας πηδηξε σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα χωρίς προφυλακτικο
Στο μόνο που έκανε καλό είναι ότι βγαίνεις το βράδυ έξω και ακούς <<μόνο την νυχτα>>... Και την ημέρα βλέπεις καθαρό ουρανο
Και στα ασφαλιστικά συστήματα των χωρών που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο προβλημα
Ε μα δεν είναι κ απαραίτητο να συμφωνείς σε όλα... Απόψεις εκφράζω..Και γω μπερδευτηκα με πολλα που γραφει και θεωρω οτι βγαζει και καποια αυθαιρετα συμπερασματα.Καλες οι σκεψεις αλλα διαφωνω σε πολλα απο αυτα που λεει μεχρι στιγμης.
ελενα μου,οταν τελειωσει η καραντινα,το βλεπεις να κανουμε ενα μυτιγκ,να γινει της κακομοιρας στο δωματιο?επιβαλεται να ερθω με την μια στας αθηνας.και ας παει και το παλιαμπελο.Ε μα δεν είναι κ απαραίτητο να συμφωνείς σε όλα... Απόψεις εκφράζω..
Καλησπερα
ΥΓ. Ότι σας μπερδευει σιγά σιγά θα τακτοποιηθεί και θα απλουστευτει.. Είναι υπό εξέλιξη όλο αυτό το εγχείρημα. Έχει πολύ καιρό μπροστά του μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Ειδικά ο Κορωνοϊός με πήγε πολύ μα πολύ πίσω. Τίποτα δεν λειτουργεί εκεί έξω... :-
Μέχρι τότε καραντίνα;Ρίξε μια ματιά κ στις παράπλευρες ειδήσεις. Μην σε τρελαίνουν μόνο με το κορονεο
Τρίτη 3 Νοεμβρη ;)
Ότι μπορώ κάνω.. Αν και από επαφές τηλεφωνικές με κόσμο που έχω, το μόνο που δεν σκέφτονται οι περισσότεροι, είναι το σεξ..Ελενάρα σε ευχαριστούμε που βάζεις κι εσύ ένα λιθαράκι με τις ταινίες σου στο να περάσουμε πιο ευχάριστα και ανώδυνα την καραντίνα.![]()
Όχι Νίκο μου, ελπιζω..Μέχρι τότε καραντίνα;
:-*Καλημερα ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ!