poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Ελενα, εισαι ο,τι πιο καυλωτικο υπαρχει στην Ελλαδα...
Πως θα γινει να τα πουμε απο κοντα??
Πως θα γινει να τα πουμε απο κοντα??
Πως θα γινει να τα πουμε απο κοντα??![]()
Γιατι λιγο ?Ειδα λίγο συνεντευξη , μάθαμε περισσότερα για την κυρία.

Πως θα γινει να τα πουμε απο κοντα??![]()

Μπααα ..... Αθηνα ειμαι, εχω πολλα το DO, για ολο τον μηνα και τον επομενοΠολύ απλό...Τσέκαρε το προφίλ της. Δες εάν σε παίρνει χρονικά..έχε ανά χείρας το κατάλληλο "δωράκι" για τον χρόνο συντροφιάς που θα σου προσφέρει η κοπέλα..Και τσουπ! Να την! Επίσης έχω την εντύπωση πώς είναι Βόρεια για κάποιο χρονικό διάστημα.
Την καλημέρα μου
It's a deal dear Helen ;)Θελω να ξερετε κατι, ολοι παλιοι και καινουργιοι φιλοι !!
ΑΝ κ Οταν σταματησω τα ραντεβου καποια στιγμη, το νημα θα το κρατησω και θα τα λεμε σαν διαδικτυακοι φιλοι - γνωστοι .
Ελπιζω να συμμετεχετε το ιδιο ;)

Εχουν γινει πολλες αλλαγες σωματικα απο τον καιρο στην σιρινα .. Αν και ο καθενας μας, εχει τις προτιμησεις του και τα γουστα του, και το σεβομαι απολυτα αυτο !!Καλησπερα Ελενα...ετυχε προχθες να παρακολουθω το καναλι της sirina και να πεσω σε δυο τσοντες σου...σημερα σε ειδα και στο youtube...Σε γνωριζα σαν ονομα μα σε ειχα δει μονο σε εικονες,βαριεμαι λιγο τα ελληνικα βιντεο.Η αληθεια ειναι, πως αν και εμφανισιακα,δεν εισαι ο ακριβης τυπος της γυναικας που μου αρεσει,οταν σε ειδα να μιλας ατη συνεντευξη στο youtube,ειδα οτι εχεις κατι που μαγνητιζει ενα ανθρωπο..κατι στο βλεμμα..στον τροπο που μιλας..κατι ελκυστικο.
:-*Εσενα σε εχω εκπληξη ... ;)![]()

Μην επιμένεις, δεν σου λέμε ;)
Μην επιμένεις, δεν σου λέμε ;)