brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.134
- Πόντοι
- 2.606
τυπε με φλοραλ πουκαμισο σε καστινγκ τσοντας και πορνογυρισμα θα σκαγε μονο παναγος και φλωρινιωτηςΔεν είμαι εγώ. Κάποιος που μου μοιαζει χαχαχαχαχα
τυπε με φλοραλ πουκαμισο σε καστινγκ τσοντας και πορνογυρισμα θα σκαγε μονο παναγος και φλωρινιωτηςΔεν είμαι εγώ. Κάποιος που μου μοιαζει χαχαχαχαχα
θα κλωνοποίησω έναν παναγο να μη χαθεί το ειδοςΤέλεια, θα έχεις και σωσία να σε ντουμπλάρει στις δύσκολες σκηνές ;)
Τώρα γράφει και στη σελίδα σου, να τον προσέχεις τον τύπο...θα κλωνοποίησω έναν παναγο να μη χαθεί το ειδος
Όχι βρε... Μόνο κάτι γκαλιτσες κάναμεαν υποψιαστω οτι γαμηθηκες με τον παναγο χωρισαμε![]()

Περίμενε Black fridayΝα αγοράσω ένα φωνήεν;

Λες να το πάρω πιο φθηνά;Περίμενε Black friday![]()
Συγκρατησου γλυκέ μου.. Αφού ξέρεις εμείς έχουμε άλλη σχέσηΚρατάτε με θα κάνω φονικό.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μονο για σας... ΑΦΟΥΥΥΥ..τυπε ειδες η παστρικια και μεις νομιζαμε οτι εχει ματια μονο για μας![]()

Συγκρατησου γλυκέ μου.. Αφού ξέρεις εμείς έχουμε άλλη σχέση![]()
![]()
![]()
![]()

ε μα τι νομιζε ο αλλος να ουμε οτι ειναι το αστερι της φασκομηλιας ?Μονο για σας... ΑΦΟΥΥΥΥ..![]()
συν φιλάκια μάγουλο επειδή είμαστε φιλαράκιαΌχι βρε... Μόνο κάτι γκαλιτσες κάναμε![]()
Σπέρμα δικό μας, αίμα ταλ
λουνού.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τουλάχιστον ένα 30 % κάτω..Λες να το πάρω πιο φθηνά;
ε μα τι νομιζε ο αλλος να ουμε οτι ειναι το αστερι της φασκομηλιας ?![]()

Τουλάχιστον ένα 30 % κάτω..
Ολοι οι μεγάλοι στο χώρο τους έχουν ένα σωσία τουλάχιστον.. Για λόγους ασφαλείαςΤέλεια, θα έχεις και σωσία να σε ντουμπλάρει στις δύσκολες σκηνές ;)
Πας να με ξεγελάσεις, το Α θέλω να αγοράσω ;)Ας πάρει το "ε" σε τιμή ευκαιρίας.![]()
![]()
![]()
Συμφέρει, αν σκεφτείς ότι είναι και διπλό το Α που θέλω να πάρω...Τουλάχιστον ένα 30 % κάτω..
Εμείς οι μικροτσούτσουνοι δεν έχουμε σωσία για ευνόητους λόγουςΟλοι οι μεγάλοι στο χώρο τους έχουν ένα σωσία τουλάχιστον.. Για λόγους ασφαλείας;)