panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
συν ψωμί τυρί μια χαρά είμαστε λαϊκά παιδιά εμείς. Καλησπέρα και καλη χαρούμενη εβδομάδα![]()
![]()
Τώρα που το λες
Μήπως![]()
συν ψωμί τυρί μια χαρά είμαστε λαϊκά παιδιά εμείς. Καλησπέρα και καλη χαρούμενη εβδομάδα![]()
![]()
Τώρα που το λες
Μήπως![]()
Καλή εβδομάδα Πανάγοσυν ψωμί τυρί μια χαρά είμαστε λαϊκά παιδιά εμείς. Καλησπέρα και καλη χαρούμενη εβδομάδα

Ε μα..Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα.
Κι εγώ το ίδιο κάνω, κοιτάζω από την άλλη ;)
Οι άνθρωποι είμαστε οπτικοί τύποι, ο πόνος μεταδίδεται πιο γρήγορα με τα μάτια ;)Ε μα..![]()
Έχει σημασία? Οι γνωστές ηθικοπλαστριες της διπλανής πόρτας είναι, που πρώτες αυτές χτυπούν τα κακώς κείμενα αυτού του τοπου..
χαμος στην ερτ..ξερουμε ποιες ειναι οι κυριες?
Είναι πιο εύκολο να δεις την καμπούρα του άλλου παρά τη δική σου, δυστυχώς έτσι ήταν κι έτσι θα είναι. Ξέρω ποιες είναι αλλά δεν σου το λέω ;)Έχει σημασία? Οι γνωστές ηθικοπλαστριες της διπλανής πόρτας είναι, που πρώτες αυτές χτυπούν τα κακώς κείμενα αυτού του τοπου..
Κατινες με λίγα λόγια.
Είναι πιο εύκολο να δεις την καμπούρα του άλλου παρά τη δική σου, δυστυχώς έτσι ήταν κι έτσι θα είναι. Ξέρω ποιες είναι αλλά δεν σου το λέω ;)

Άστο να μείνει μυστικό..Είναι πιο εύκολο να δεις την καμπούρα του άλλου παρά τη δική σου, δυστυχώς έτσι ήταν κι έτσι θα είναι. Ξέρω ποιες είναι αλλά δεν σου το λέω ;)
Καλησπέρα σε ολους![]()
![]()
Tσου ολα καλα . Λιγο τακαμουρι με εμεινε, αλλα θα το ξεπερασω που θα παειΓια πόσο ακόμα θα μας κρατάς σε αγωνία,
Έχεις χοληστερίνη?

Ναι αν το δεις σε μικροσκοπικο επιπεδο ;)Θεωρητικά πάντα, ο γιατρούλης ξεπαρθενιάζει μια καινούργια σου τρυπούλα καθέ φορά που σου παίρνει αίμα![]()
Τη βρήκες την πόρτα?Καλησπερα σε ολους![]()
![]()
ΤρατζικΠως πάει η βίγκαν φάση Έλενα?