iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.323
Δεν έχουν κι αυτά τα καημένα συναισθήματα;Ποια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S

Δεν έχουν κι αυτά τα καημένα συναισθήματα;Ποια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S

Ποια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S

νταν.....απο τον Κοντολαγνο ξεκινα![]()
Δεν τ αρεσει το μαλλι μου το μωβ και ολο με την λεει και με στεναχωρει :'( :'(

Ποια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S
Α αααα γι αυτο εχει χαμηλα τον καβαλο καθε φορα που ερχεται στο casting 
ναι ναι και να μου ρίχνεις χυλόπιτα επειδή είμαι μπαζο κλαψ κλαψΝα μην ντεπεσαιΝα εξωτερικευεις τα συναισθηματα σου . Κανει καλο στην υγεια
![]()
![]()
μιλαει αντρικια και σταραταΧυδαιοτητες![]()
νταν.....
ανατολικα της σαλαμινας να τον φαν οι κοκοβιοι.![]()
![]()
![]()

Για να σε κανω καλυτερο βρε . Εχε μου εμπιστοσυνηναι ναι και να μου ρίχνεις χυλόπιτα επειδή είμαι μπαζο κλαψ κλαψ

πω πω εγώ της μιλάω με το συς και με το σας δε μιλάτε κυριλαταΠοια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S
Και προστυγχα να προσθεσω . Ασε που βαζει και ωραια γκιφιαμιλαει αντρικια και σταρατα

νταν.....
ανατολικα της σαλαμινας να τον φαν οι κοκοβιοι.![]()
![]()
![]()
με άσπρη ρόμπα έρχομαι στα καστιγκ γνωστά αυτά πλέον σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα ξεκουμπωτη λέω να πάρω και μια μαύρη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α αααα γι αυτο εχει χαμηλα τον καβαλο καθε φορα που ερχεται στο casting
![]()
Πειραιωτης ΑΦΟΥ..πω πω εγώ της μιλάω με το συς και με το σας δε μιλάτε κυριλατα
Τυπε ποτέ θα τον σουλουπωσει λίγο τον Πειραιά ο πρόεδρος? Προψες βρωμουσε σκατιλα όλα τα ταμπουρια..πρεπει να καθαρίστουν κάποτε αυτοί οι υπόνομοι γιατί σε λίγο θα βγουν μέχρι και τα χελονονιτζακια με τον σέντερ... :S

Ναι παρε .Θα σε <<κοβει>> στην μεση. Θα φαινονται πιο φαρδιες οι πλατες σουμε άσπρη ρόμπα έρχομαι στα καστιγκ γνωστά αυτά πλέον σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα ξεκουμπωτη λέω να πάρω και μια μαύρη...

στα ειχα πει ρε ....μπελαβιλα αλλα στον πεο σουΤυπε ποτέ θα τον σουλουπωσει λίγο τον Πειραιά ο πρόεδρος? Προψες βρωμουσε σκατιλα όλα τα ταμπουρια..πρεπει να καθαρίστουν κάποτε αυτοί οι υπόνομοι γιατί σε λίγο θα βγουν μέχρι και τα χελονονιτζακια με τον σέντερ... :S
σωστά το ξέρω ότι μ αγαπάς και θες να με κάνεις καλό στο σεξ που είμαι μπουμπουνας και στο καμάκι για αυτό θα σε κεράσω ένα κομμωτήριο την άλλη βδομάδα που θα αλλάξεις χρώμα στο μαλλί!!!Για να σε κανω καλυτερο βρε . Εχε μου εμπιστοσυνη![]()
να χουμε και να αλλάζουμε μη μας περνάτε και τίποτα ότι έχουμε μόνο το βρακι μαςΝαι παρε .Θα σε <<κοβει>> στην μεση. Θα φαινονται πιο φαρδιες οι πλατες σου![]()