Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Οχι , μονο στον βορρα... Να το διακωμωδησω λιγο, για να μην νευριασω μ αυτον τον ΒΟΡΡΑ >Δεν έχετε γυναίκες με μωβ μαλλί εκεί στο Νότο?
Οχι , μονο στον βορρα... Να το διακωμωδησω λιγο, για να μην νευριασω μ αυτον τον ΒΟΡΡΑ >Δεν έχετε γυναίκες με μωβ μαλλί εκεί στο Νότο?
Χαλαει ο καιρος απο 28 κ εμετα οποτε μαλλον οχι ;)Το κόβω και το Δεκέμβριο μήνα να μας τσιμπάνε καλημέρα
αντε ποια!!!Χαλαει ο καιρος απο 28 κ εμετα οποτε μαλλον οχι ;)
Καλησπερα Παναγο![]()
Δεν χρειαζεται να ερθεις . Θα ερθω εγω 2 κ 3 Νοεμβρη.Τι στοιχίζει ρε παιδιά αυτή η Χατζή να έρθουμε και εμείς από Θεσσαλονίκη άμα είναι;
ΚαλησπεραΓεια σου κουκλάρα Έλενα
....xaxaxaxaa!!!!ομμασι!!τι ειναι ρε Ελενα?φατε ματια ψαρια και κοιλια γουργπυρα?Δεν χρειαζεται να ερθεις . Θα ερθω εγω 2 κ 3 Νοεμβρη.
ΥΓ : To οτι για καποιους αξιζω δεν σημαινει οτι και για σενα θα ειναι το ιδιο . Γουστα ειναι αυτα ;) Οποτε περιμενεις <<μεθαυριο>> να ανεβω, για να το διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι.
Καλησπερα Νικητα![]()
Τι στοιχίζει ρε παιδιά αυτή η Χατζή να έρθουμε και εμείς από Θεσσαλονίκη άμα είναι;
φιλε αστα χαλι μαυρο μην ασχοληθεις καθολου !!!!
κοιτα να δεις ειναι μια ελληνιδα κουκλαρα χωρις ταμπου που απο το πρωτο λεπτο που μπαινει στο δωματιο μεχρι και τα λεπτα της καθυστερησης νιωθεις Αντρας με ολη την σημασια της λεξης .
δεν θα σου πω για τα φιλια της δεν θα σου πω για τα χαδια της η κοπελα ειναι δυναμιτης αφου ζουμε και δουλευουμε για μια ωρα μαζι της .....!!!!!!
τωρα μετα τα παραπανω αξιζει να σχοληθεις ?????
Κατσε σαλλονικα και παρε κανενα σιτιτουρακι αχρωμο αγευστο να μπεις μετα εδω να βριζεις και να λες πεταμενα λεφτα γαι αν ηταν ολες ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ το σαιτ θα το ειχαμε κλεισει η θα το ονομαζαμε καφενειο των φιλαθλων αφου θα συζητουσαμε μονο θεματα ανευ ουσιας!!!!!!
ελπιζω να σε βοηθησα !!!!!!!
<<Ματια>> βρε ... Δεν το χεις ξανακουσει....xaxaxaxaa!!!!ομμασι!!τι ειναι ρε Ελενα?φατε ματια ψαρια και κοιλια γουργπυρα?
Καλοοοος !!![]()
Συγγραφικό ταλεντο με εξοχως χιουμοριστικο χαρακτηρα ..
Ενα ειναι το σιγουρο. Οτι τον βοηθησες τον ανθρωπο ;)
Καλησπερα ΠΑΠΥΡΕ :-* :-*
Εγω απο τελη Μαη του 17 ειμαι εδω . Προφανως δεν το γνωρισα αυτο :- Φανταζομαι τι θα γινοταν στο chatσε ευχαριστω Ελενα!!!
αλλα δεν με ειχες γνωρισει οταν υπηρχε τσατ στο σαιτ νομιζω ηταν η καλυτερη εποχη του !!!!!
εκει να δεις γυναικες πλακες ωρες ατελειωτες !!!!!
γεια σου ρε παναγο ;) χαρας το κουραγιο σουΤο κόβω και το Δεκέμβριο μήνα να μας τσιμπάνε καλημέρα
σε ευχαριστω Ελενα!!!
αλλα δεν με ειχες γνωρισει οταν υπηρχε τσατ στο σαιτ νομιζω ηταν η καλυτερη εποχη του !!!!!
εκει να δεις γυναικες πλακες ωρες ατελειωτες !!!!!
Εγω απο τελη Μαη του 17 ειμαι εδω . Προφανως δεν το γνωρισα αυτο :- Φανταζομαι τι θα γινοταν στο chat![]()
![]()
και οχι μονο στο τσατ βγαιναμε για καφε για φαγητο, μια φορα στο συνταγμα ειχαμε παει για καφε γυρω στα 20 μελοι του σαιτ απο γυναικες της δουλειας ,αντρες μεχρι και νορμαλ γυναικες !!!!!
λεμε για τον χαβαλε !!!!!
η μοναδικη που μας εμεινε απο εκεινη την εποχη ειναι μονο η εριναλ που λογο αποστασης δεν ειχε ερθει ποτε στις συναντησεις !!!!
μια που λεμε ιδιοις ομμασι...κανενα ματι θα κανουμε?Δεν χρειαζεται να ερθεις . Θα ερθω εγω 2 κ 3 Νοεμβρη.
ΥΓ : To οτι για καποιους αξιζω δεν σημαινει οτι και για σενα θα ειναι το ιδιο . Γουστα ειναι αυτα ;) Οποτε περιμενεις <<μεθαυριο>> να ανεβω, για να το διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι.
Καλησπερα Νικητα![]()
ρε λαρη μας μπερδεψες εσυ δεν ελεγες οτι δεν εχεις παει μαζι της για να μην την καψουρευτεις γιατι ειναι ερωτευσιμη? η της τον εχωσες πολυ προσφατωςφιλε αστα χαλι μαυρο μην ασχοληθεις καθολου !!!!
κοιτα να δεις ειναι μια ελληνιδα κουκλαρα χωρις ταμπου που απο το πρωτο λεπτο που μπαινει στο δωματιο μεχρι και τα λεπτα της καθυστερησης νιωθεις Αντρας με ολη την σημασια της λεξης .
δεν θα σου πω για τα φιλια της δεν θα σου πω για τα χαδια της η κοπελα ειναι δυναμιτης αφου ζουμε και δουλευουμε για μια ωρα μαζι της .....!!!!!!
τωρα μετα τα παραπανω αξιζει να σχοληθεις ?????
Κατσε σαλλονικα και παρε κανενα σιτιτουρακι αχρωμο αγευστο να μπεις μετα εδω να βριζεις και να λες πεταμενα λεφτα γαι αν ηταν ολες ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ το σαιτ θα το ειχαμε κλεισει η θα το ονομαζαμε καφενειο των φιλαθλων αφου θα συζητουσαμε μονο θεματα ανευ ουσιας!!!!!!
ελπιζω να σε βοηθησα !!!!!!!
Οι γυναίκες της δουλειάς δεν είναι νορμάλ?απο γυναικες της δουλειας ,μεχρι και νορμαλ γυναικες !!!!!