Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Περιπου ...role play??
Καλημερα Βασιλη ψηλε

Περιπου ...role play??

Το ενα με ξεφυγε ... ταχα ταχα μουπροσεχε κοριτσι μου οταν σκύβεις...σου έχει πεταχτει το βυζακι έξω...
λίγο σεμνά....

η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυραΠεριπου ...Με την πλατυτερη εννοια του ορου
Καλημερα Βασιλη ψηλε![]()

Αιντε ντε. Κανε και καμμια δουλεια ολο ερωτες μου εισαι και σεξιαΚαλημέρα. Αυτό στο χέρι είναι ηλεκτρική σκούπα η κάνω λάθος επειδή τώρα άνοιξε το μάτι. Αν ναι καλά που μου το θύμισες να πάω να κάνω και εγώ τη νοικοκυρά
Kαλημερα![]()
![]()
Ειναι δουλα και κυρα , οπως προειπε και ο φιλος μας πιο πανω..Καλημερα κουκλα μου. Απ οτι βλεπω , η καλη νοικοκυρα...

το ζώδιο μου φταίει ο σκορπιός ο βασιλιάς του σεξ στον ζωδιακο κύκλο. Σωστά ας κάνω τη νοικοκυρά γιατί πρέπει να παραδεχτούμε εσείς οι γυναίκες η τεσπα η πλειοψηφία θέλετε τον άντρα να κάνει και τίποτα στο σπίτι όχι μόνο πουτσα μπάλα τραμπαλαΑιντε ντε. Κανε και καμμια δουλεια ολο ερωτες μου εισαι και σεξια
Δεν κανεις λαθος ;)
εμένα δε μ αρέσει είχα διαβάσει παλαιότερα ότι πλήρωναν κάποιοι για μια ώρα αγκαλιά και τίποτα άλλο. Σε πολλές στάσεις αγκαλιά βάλε την αγκαλιά και ερχομαιιιιιιΧτες βραδυ κοιτουσα ενα βιντεο και επαθα πλακα με τα σχολια απο κατω αλλα και τα views .. Μηπως να το ενταξω στο προγραμμα![]()
οσο πας και ομορφαινεις...καλημερα κουκλακιKαλημερα![]()
![]()
παω να κανω κρυο ντουζ....Kαλημερα![]()
![]()
οποτε θες προσφερω μαθηματα για head massage.μασερ γαρ...Χτες βραδυ κοιτουσα ενα βιντεο και επαθα πλακα με τα σχολια απο κατω αλλα και τα views .. Μηπως να το ενταξω στο προγραμμα![]()