kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.090
- Πόντοι
- 6.256
Να ρθεις καμιά φορά και απο τα μέρη μαςΚαι σεις μου λειπετε.
Να ρθεις καμιά φορά και απο τα μέρη μαςΚαι σεις μου λειπετε.
Οκ .. Με ταλαιπωρησε τον τελευταίο καιρο ενα προσωπικο ζητημα (ολα καλα τωρα ευτυχως). Να ηρεμησω λιγο κ θα τα πουμε και απο κει.Θα τους τα δώσω και το γνωρίζουν ότι τους συμπαθείτε.
Να περνάτε και από εμάς όποτε έχετε χρόνο και όρεξη.
Που σε βρισκω ???Να ρθεις καμιά φορά και απο τα μέρη μας
Απλά , επειδή όλοι σε καλούν απο τα μέρη τους είπα να σε καλέσω και γω,Που σε βρισκω ???
στα νησιά του Πάσχα είσαι αγαπητέ? Αχ τι ωραιαΝα ρθεις καμιά φορά και απο τα μέρη μας
Κατανοώ και χαίρομαι που είσθε πια καλά.Οκ .. Με ταλαιπωρησε τον τελευταίο καιρο ενα προσωπικο ζητημα (ολα καλα τωρα ευτυχως). Να ηρεμησω λιγο κ θα τα πουμε και απο κει.
Ναι αλλα δεν με λες που ... Να κανονισω σητιριαΑπλά , επειδή όλοι σε καλούν απο τα μέρη τους είπα να σε καλέσω και γω,
Κύριος αφού.
Δεν ειμαστε σ αυτο σταδιο του μετρηματος ακομα ... Αναζητουμε ομως ατομο για να κραταει την μεζουρα . ΕρχεσαιΈλενα
Πως πάει η διαδικασία του κάστιγκ?
??Εσυ γιαβρι μου ως εγκριτο μελος των παππουληδων βεβαιως και το μετρας ετσι .. Αυτο για το τυπικο της διαδικασιας... BUT....Εγώ το μετράω με αυτό
, είμαι προκρίσημος
![]()
![]()

:-*

Μοδίστρα θα με κάνεις καλέ?Αναζητουμε ομως ατομο για να κραταει την μεζουρα . Ερχεσαι??
Μοδίστρα θα με κάνεις καλέ?
Ντροπή
... Θα λεμε καλαμπουρια ομως βρε ,θα πιουμε και μπυρες
. Ελα καλα θα περασουμε

Συννέφιασε και το παει για βροχή![]()
... Θα λεμε καλαμπουρια ομως βρε ,θα πιουμε και μπυρες
. Ελα καλα θα περασουμε
![]()
![]()
ΑΝ δεν βρεξει θα χιονισει η θα κανει καλο καιρο μπορει και ζεστη. Θα δειξειΣυννέφιασε και το παει για βροχή

ΑΝ δεν βρεξει θα χιονισει η θα κανει καλο καιρο μπορει και ζεστη. Θα δειξει![]()
![]()
χαχααχEιδες μορφωση ??σοφη κουβεντα![]()
χαχααχ
φερε μου τον ελεγχο να σου βαλω αριστα χεχεχεχχ