PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.937
- Πόντοι
- 17.145
χριστέ κι απόστολε ... θα καταπιώ το bypass μου ...Α εγω δεν ξερω.. Παω μπαλκόνι τωρα.. Φυσαει αερας αφου >![]()

χριστέ κι απόστολε ... θα καταπιώ το bypass μου ...Α εγω δεν ξερω.. Παω μπαλκόνι τωρα.. Φυσαει αερας αφου >![]()

Εχει μεσον εμενα . Διατηρω αριστες σχεσεις με τον αξιοτιμο Κυριο Μπλιζ και θα πεσει στα μαλακα ...τι θα γίνει με σένα ? >
θα μαζευτείς !?
Θα ενημερώσω τον πορνοθέτη να τιμωρηθείς!![]()
λιποτάχτης ο iuakoya...?τι θα γίνει με σένα ? >
θα μαζευτείς !?
Νόμιζα ότι το έχετε ήδη κάνει >τι θα γίνει με σένα ? >
θα μαζευτείς !?
Οχι αυτο δεν το καταπινουμε ...χριστέ κι απόστολε ... θα καταπιώ το bypass μου ...![]()

σύρεται εκ του αιδοίου δίκην πλοίου ...λιποτάχτης ο iuakoya...?![]()
![]()
![]()

Μια στιγμή, πάω να σας καταδώσω κι επιστρέφωχριστέ κι απόστολε ... θα καταπιώ το bypass μου ...![]()

εγώ είμαι ενας αγνός, ακίνδυνος επισκέπτης ...Μια στιγμή, πάω να σας καταδώσω κι επιστρέφω![]()
Ποτέ, έκανα το στρατιωτικό μου κανονικά με δόξα και τιμήλιποτάχτης ο iuakoya...?![]()
![]()
![]()

να τον βγάλεις αύριο αναφορά ότι τσιλιμπούρδηζε σε πορνοσάιτ...σύρεται εκ του αιδοίου δίκην πλοίου ...![]()
Δεν είστε επισκέπτης κύριε, αλλιώς δεν θα γράφατε, είστε μέλοςεγώ είμαι ενας αγνός, ακίνδυνος επιστκέπτης ...

Να ξέρω ώρα να έχω γυαλίσει αρβύλες!!!να τον βγάλεις αύριο αναφορά ότι τσιλιμπούρδηζε σε πορνοσάιτ...![]()
![]()
![]()
έχει βγεί άμεσα!!! >να τον βγάλεις αύριο αναφορά ότι τσιλιμπούρδηζε σε πορνοσάιτ...![]()
![]()
![]()
θα είσαι προτεινόμενος για 4 σ.εξ....Να ξέρω ώρα να έχω γυαλίσει αρβύλες!!!
είμαι μέλος που ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ το νήμα της αγαπητής κας Έλενας για να μαζέψω εσάς τους παραστρατημένους - μην τυχόν και γλιστρήσετε στους σιέλους σας! >Δεν είστε επισκέπτης κύριε, αλλιώς δεν θα γράφατε, είστε μέλος![]()
Επίσκεψη άνω του ενός λεπτού παύει να θεωρείται επίσκεψη και γίνεται διαμονήείμαι μέλος που ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ το νήμα της αγαπητής κας Έλενας για να μαζέψω εσάς τους παραστρατημένους - μην τυχόν και γλιστρήσετε στους σιέλους σας! >![]()
Παντα αυτο που θαυμαζα στο νημα των παππουληδων , ειναι ο αλτρουισμος και η ανιδιοτελης προσπαθεια ολων σαν μια γροθια , να προστατευσουν τα παραστρατημενα τεκνα της ομαδας , που καμμια φορα , ερμαια των σεξουαλικων και αλλων παρορμησεων, εκτιθενται εδω και εκει ... Ολουθε δηλαδη (και στα πευκακια )...είμαι μέλος που ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ το νήμα της αγαπητής κας Έλενας για να μαζέψω εσάς τους παραστρατημένους - μην τυχόν και γλιστρήσετε στους σιέλους σας! >![]()

Ναι αυτό το έχουμεΠαντα αυτο που θαυμαζα στο νημα των παππουληδων , ειναι ο αλτρουισμος και η ανιδιοτελης προσπαθεια ολων σαν μια γροθια , να προστατευσουν τα παραστρατημενα τεκνα της ομαδας , που καμμια φορα , ερμαια των σεξουαλικων και αλλων παρορμησεων, εκτιθενται εδω και εκει ... Ολουθε δηλαδη (και στα πευκακια )...![]()
![]()
![]()