Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Στηριζω ;)οκ αφού λες από τον αμτζικ θα τον ρωτήσω μπορεί να του κάνω καμιά επίσκεψη![]()
Στηριζω ;)οκ αφού λες από τον αμτζικ θα τον ρωτήσω μπορεί να του κάνω καμιά επίσκεψη![]()
Η ζεστη κ οι πολλές εκλογες φταινεόλοι μπλεγμένα τα χουμε![]()

τι εμπλεξες ρε το σωβρακο με την φανέλαόλοι μπλεγμένατα χουμε
![]()

Ε μα.. Του πα να κόψει τις αμστελες..για να ρωταει αν εισαι εσυ ;)![]()
λες να τα επαιξε και αυτος
![]()
![]()
![]()
κ εγώ αλλά θα πιάσω τοίχο πλάτη δεν του γυρναωΣτηριζω ;)

Απο τι ξερω υπαρχει και η γνωστη εις ολους σωβρακοφανελα η κανω λαθοςτι εμπλεξες ρε το σωβρακο με την φανέλα![]()
![]()
Ναι, ελληνικός με θέα τα κατάρτιαΜμμμμμ... Dia
noche αλιμο??
Κατάλαβες γιατί ανέφερα τη βουγιουκλάκη?οχι ψαχνει την βουγιουκλακη![]()
![]()
τα χάπια της πίεσης με τα βιαγκρατι εμπλεξες ρε το σωβρακο με την φανέλα![]()
![]()

μεσα εισαιΑπο τι ξερω υπαρχει και η γνωστη εις ολους σωβρακοφανελα η κανω λαθος![]()
ε ναι αλλα να μην το τραβηξουμε λιγοΝαι, ελληνικός με θέα τα κατάρτιαΚατάλαβες γιατί ανέφερα τη βουγιουκλάκη?
αλλάζω μαγαζί ρε ξέμειναν από βαρβαγιαννη σε αυτό που ήμουνμεσα εισαιοπως βλεπω οτι τελικα εκτος απο παπαγαλος ;) κανει και το κουνελακι ;) και δεν απαντα
![]()
![]()

γαμω τα ούζα μπλε η πράσινο όμως?αλλάζω μαγαζί ρε ξέμειναν από βαρβαγιαννη σε αυτό που ήμουν![]()
![]()
![]()
μισο στελνω εγωαλλάζω μαγαζί ρε ξέμειναν από βαρβαγιαννη σε αυτό που ήμουν![]()
![]()
![]()

με τα φρουτάκια θα αδυνάτισες σίγουρα ειδικά τις μπανάνεςΤον προηγουμενο μηνα τους γευτηκα..
Λυγισα η αμαρτωλη![]()
αν ηταν στραβες μεχρι να τις ισιώσει ;) θελει κοπομε τα φρουτάκια θα αδυνάτισες σίγουρα ειδικά τις μπανάνες

τι εμπλεξες ρε το σωβρακο με την φανέλα![]()
![]()
Ελεος.. Ακου τελείωσεμισο στελνω εγω![]()

εδώ που ήμουν είχε πράσινο αλλά σαν το μπλε κανέναγαμω τα ούζα μπλε η πράσινο όμως?
Ετσι πρέπει να το παθε και αλλος, στην Αλεξανδρουπολη αν δεν κανω λαθος, και πηγε να βρει τους προγονους του..τα χάπια της πίεσης με τα βιαγκρα![]()

γράψε λάθος είχα δοκιμάσει και ένα άλλο"Αφροδίτη" το έλεγαν πολύ ωραιο αλλά κορυφή ήταν το "απόσταγμα" πάντως από του εμπορίου προτιμώ το μπλέεδώ που ήμουν είχε πράσινο αλλά σαν το μπλε κανένα