barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.556
- Πόντοι
- 5.506
Είσαι γυναικάρα πανάθεμά σε. Φτου να μη σε ματιάσω.

Τα ιδια γουστα εχουμε.. Ολη μου την ζωη μακρυα τα ειχα.. ;)Ίσως ο ειδικός έκρινε ότι σου πήγαινε κάτι ποιο εξτρίμ και σε χρώμα και σε στυλ.
Ενω την Ίνα την είχαν με απλό στύλ
Εμένα πάντως μη μου δίνεις και πολύ σημασία, μόνο τα μαυρα ίσια μακρυά μαλλιά μ αρέσουν.
Νωρίς το θυμήθηκες, βρήκες κενό απ τα πολιτικά?Είσαι γυναικάρα πανάθεμά σε. Φτου να μη σε ματιάσω.![]()
![]()
![]()
:-* :-*Είσαι γυναικάρα πανάθεμά σε. Φτου να μη σε ματιάσω.![]()
![]()
![]()
εγώ επειδή είμαι ο κομμωτής εδώ μέσα λέω καρέ μπομπερ όπως το έχεις δηλαδή γιατί ταιριάζει με το πρόσωπο σου και αναδεικνύει τις ματαρες σου λόγω το ότι το κοντό μήκος μαλλί αναδεικνύει το πρόσωποΤα ιδια γουστα εχουμε.. Ολη μου την ζωη μακρυα τα ειχα.. ;)
Ο καθένας μπορει να ξοδευει το χρονο του οπως θελει.. Σε ενα φορουμ ειμαστε. Δεν λειτουργει αυτο με χρονομετροΝωρίς το θυμήθηκες, βρήκες κενό απ τα πολιτικά?
Νωρίς το θυμήθηκες, βρήκες κενό απ τα πολιτικά?
Μα βάζει τη νδ πάνω απο σένα, διαμαρτύρομαι εντόνως.Ο καθένας μπορει να ξοδευει το χρονο του οπως θελει.. Σε ενα φορουμ ειμαστε. Δεν λειτουργει αυτο με χρονομετρο
Μα βάζει τη νδ πάνω απο σένα, διαμαρτύρομαι εντόνως.
Οι λοιποί συνάδελφοι κομμωτές αν υπάρχουν ας πουν και αυτή την άποψη τους καθώς εγώ ακόμα σπουδαστής με ειδίκευση στο ανδρικό και ελάχιστα γυναικειο
Καταγραφεται στα πρακτικαΜα βάζει τη νδ πάνω απο σένα, διαμαρτύρομαι εντόνως.
:-* :-*παιδια την ειδα απο κοντα στην εκθεση πριν λιγο και η γυναικα ειναι τελειως διαφορετικη..μαλιστα της το πα κιολας οτι στις φωτο χανει και με αυτο το κουρεμα ειναι γαματη..ακρως κοινωνικη...αν ειναι του μπατζετ ου καποια στιγμη θα το κανω το επομενο βημα.
Πρόταση γάμου ή στρίβειν δια του αρραβώνοςπαιδια την ειδα απο κοντα στην εκθεση πριν λιγο και η γυναικα ειναι τελειως διαφορετικη..μαλιστα της το πα κιολας οτι στις φωτο χανει και με αυτο το κουρεμα ειναι γαματη..ακρως κοινωνικη...αν ειναι του μπατζετ ου καποια στιγμη θα το κανω το επομενο βημα.
Ειλικρινά χαρηκα που αισθανθηκες ανετα μαζι μου.. :-* :-*:-* :-*