CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
ελενα,
στη σκετη συνοδεια μπορεις να ερθεις για φαγητο΄σε απλα σουβλατζιδικα ή σε εβερεστ ή σε καντίνα ή πατσατζιδικο στην αθηνας?
κλαιω ......ελενα,
στη σκετη συνοδεια μπορεις να ερθεις για φαγητο΄σε απλα σουβλατζιδικα ή σε εβερεστ ή σε καντίνα ή πατσατζιδικο στην αθηνας?
κλαιω ......Αυτες ειναι καλες για τηγανι με ειπαν... Ειναι εγκυροε που να σε πάμε καλέ κυρία, σε λαικη αγορα για πατάτες κύπρου?
Ειδες πως τα λεει το γλυκουλι μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλαιω ......

Γεματος αναμνησεις ομως , και φουλαριζες ψυχομπαταριες ;)ξεκιναγες βολτα τεταρτη βραδυ και γυριζες δευτερα νταλα ηλιο κινουμενο μπουρδελο....![]()
![]()
![]()
Τσουμονο φιλακια και αγκαλιτσες
![]()
![]()
![]()
Απαπαπαπαπαπα ... Για πια με περασες μπρουταλιτο μουΓρατζουνισμα μεσαιου δαχτυλου στην κωλοχαραδρα κατα τη συνοδεια παιζει?![]()
Απαπαπαπαπαπα ... Για πια με περασες μπρουταλιτο μουΣεμνα πραγματα
![]()

Γενικα να ξες οταν κυκλοφορω γκομενετο που εχει κωλαρα παντα της ζουλαω τα κωλομαγουλα οταν ειμαστε εξω για ποτο...ετσι δειχνεις οτι εισαι alpha male και μαρκαρεις την περιοχη σου...

Mερες που ειναι πασχαλινες ... θα εχειδε συμφέρει η σκέτη συνοδεία, ούτε το φιλί της ανάστασης θα έχει.
Kαλο ξημερωμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* Και ενα <<συγχαρητηρια
>> σε οσους ξεχασαν τον << Τασο>>........
Και λέγαμε να μείνουμε ως το ραδιο αρβύλα, αλλά αφού μας διώχνεις θα πάμε στους λαθρομετανάστες, άκαρδη γυναίκα.Kαλο ξημερωμα σε ολους
Εχω ταξιδι γιαβρι μου γι αυτο ...Και λέγαμε να μείνουμε ως το ραδιο αρβύλα, αλλά αφού μας διώχνεις θα πάμε στους λαθρομετανάστες, άκαρδη γυναίκα.
:-* :-* :-* :-* :-*Καληνύχτα κούκλα! ;)
Ούτε η μάνα του στρατιώτη κανει ετσι ρε φίλε.καλο ταξιδι .καληνυχτα. :-* :-* :-* :-* :-*
(υ.γ. αφησε μας κατι να μη μας ληψεις πολυ)
Ούτε η μάνα του στρατιώτη κανει ετσι ρε φίλε.
Δάκρυσα