kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.563
- Πόντοι
- 6.256
Δε νομίζω, για μενα τα λεγε ,E μετα ασχοληθηκε με το αναπαραγωγικο συστημα της μανας μου και τον χασαμε
Δε νομίζω, για μενα τα λεγε ,E μετα ασχοληθηκε με το αναπαραγωγικο συστημα της μανας μου και τον χασαμε
Σαφες !!E μετα ασχοληθηκε με το αναπαραγωγικο συστημα της μανας μου και τον χασαμε
Οχι τύπε
Γιατι στο ποστ μου "μαλλον εχει κολλησει" απαντησε "εχω κολλησει στο αυτο της μανας σου".
Εσενα σου ειπε το "σαλτα γαμησου πουστρακι"
Τι τσουπωτη βρε 54 κιλα ειμαι 1.65.... Καρκανο να η -...μουναΝαι, καλά , δεν έχεις κυταρίτιδα επειδή τρως πρόσφατα βλήτα,
Δεν έχεις , επειδή δεν έχεις, αν και είσαι λίγο τσουπωτή και για μένα ισως και χοντρή, αλλα εγώ είμαι και περίεργος, άσε με.
Εξαίρετος κύριος! Και ευρηματικός!
Εμένα μου είχε πει για την απόληξη του γαστρεντερικού συστήματος της αδερφής μου.

Γιατί του πα να παίξει το πουλί του,
ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΩΜΟΦΑΓΙΑ![]()
Τα χεις τα χεις ... Ααααα , οφειλω να συμφωνησω οτι σε πνιγει το δικιο <<κοντοαγαπησιαρη>> μουΓιατί του πα να παίξει το πουλί του,
Λες και είναι προσβολή να πεις στο μ@@@κα να τον παίξει, τι πιο φυσικό δηλαδή.
Τα χω τα δίκια μου ή όχι.
Διαμαρτύρομαι εντόνως κύρια πρόεδρε, κύριε εισαγγελέα.
Έλενα!!!!!Ειμαι τσουπωτη εδω![]()
Στην αρχη λιγο .... Μετα οταν γεμιζεις ενεργεια και απαλλασσεσαι απο ενα σωρο προβληματα δεν ειναι ... Την βρισκεις στα αληθεια μετα ...Αυτο ειναι μαρτύριο.
Αλήθεια τώρα;

Barock μαλωσε τον φιλο μας εδω.. Μιλαει προστυγχα
Καλησπερα και καλη σου νυχτα:-*.. Σε πειραζω.. Μιλα οπως θες ;)

Στην αρχη λιγο .... Μετα οταν γεμιζεις ενεργεια και απαλλασσεσαι απο ενα σωρο προβληματα δεν ειναι ... Την βρισκεις στα αληθεια μετα ...
Και μην με πεις για β12 και αλλα ... Ολα στις εξετασεις που κανω (και κανω συχνα) ειναι μια χαρα ;)

Σε ολα αυτα εχω κανει εξετασεις κ ειναι μια χαρα ..Για βιταμίνη D έχεις κάνει εξέταση ;
Στην Ελλάδα, όσο και αν φαίνεται παράξενο το 60%
έχει έλλειψη.
Στη Σουηδία εμπλουτίζουν την μαργαρίνη με βιταμίνη D
και δεν έχουν έλλειψη.
Φυλλικό οξύ εξέτασες ;
Από που λαμβάνεις αμινοξέα ;
Ούτε αβγά δεν τρως ;
Πρόσεξε τη διατροφή, να διατηρήσεις τη λάμψη σου !![]()
![]()
Σε ολα αυτα εχω κανει εξετασεις κ ειναι μια χαρα ..
Αμινοξεα παιρνω μια χαρά απο τις τεραστιες ποσοτητες φρουτων που καταναλωνω...
Οχι ουτε αυγα...
Μπορουμε να μιλαμε ωρες γι αυτα...

Εχουν μικρες ποσοτητες αμινοξεων οταν μιλαμε για συνηθισμενη καταναλωση μεσου ανθρωπου...Τι λες ρε barock ;
Πηγή αμινοξέων τα ΦΡΟΥΤΑ ;
Ξέρεις πόσα αμινοξέα χρειάζεται η Έλενα
την ημέρα ;
Επειδή είναι 54 κιλά, χρειάζεται 54 Χ 1.2 = 64.8 γρ τουλάχιστον
αφού γυμνάζεται.
Τα φρούτα έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ αμινοξέα.