SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!το σπασες καμαρ μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!το σπασες καμαρ μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α οκ...ειπα και γω.....φοβαται το διορθωσα
και εσείς κυρία,μη κουρουδευεται....13 και σήμερα!!!!....... Αυτα κανουν οι καβαλες![]()
τωρα αν σου πω ότι στο δημοτικο ειχαν φαει όλα σκαλωμα με αυτό τα τραγουδι κ μου σπαγαν τα νευρα θα με πιστεψεις?....... Αυτα κανουν οι καβαλες![]()
απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!
παρε κεφαλιααπαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!
Αντε με το καλο βρεκαι εσείς κυρία,μη κουρουδευεται....13 και σήμερα!!!!
εστειλες αναφορα?..μαικ ετοιμασου,για μακροβουτι...απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!
μισο φοραει τα μπρατσακια τουεστειλες αναφορα?..μαικ ετοιμασου,για μακροβουτι...
διωξε με ρε να δω τι θα κανετε χωρις εμεναεστειλες αναφορα?..μαικ ετοιμασου,για μακροβουτι...
party!!!!...αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχα!!!!!!!διωξε με ρε να δω τι θα κανετε χωρις εμενα![]()
![]()
![]()
oooooohhhhhhh yeaaaa baby I am the soul of the partyparty!!!!...αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχα!!!!!!!
ε οχι και baby,ρε μαντραχαλε....ξουτ απο δω....oooooohhhhhhh yeaaaa baby I am the soul of the party![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατσε γιατι βλεπω την χατζη να πιανει το σκουποξυλο κ να περνουμε δρομο ολοι από εδωε οχι και baby,ρε μαντραχαλε....ξουτ απο δω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
party!!!!...αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχα!!!!!!!
Oχι βρε μια χαρα περναμεκατσε γιατι βλεπω την χατζη να πιανει το σκουποξυλο κ να περνουμε δρομο ολοι από εδω![]()
![]()
εσυ μην χασεις καρφι να το πειραξεις το παιδι μας... το 5 εμοτικον τι το ηθελες εεεεεε?Oχι βρε μια χαρα περναμε![]()
![]()
![]()
![]()
:jelous: