SilverAries
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.142
- Πόντοι
- 5.396
Ξυσε ξυσε ..![]()
Καλο κανει.... ;)Δημιουργει υπεραιμια στους ιστους
![]()
Να ξύσω πιο κάτω άμα είναι έτσι, αλλά μόλις

Ξυσε ξυσε ..![]()
Καλο κανει.... ;)Δημιουργει υπεραιμια στους ιστους
![]()
Οχι εχουν παρενεργειες ..![]()
Τι μπορεί να μου προκαλέσει το ladose?
Απάντηση:
* Αν παρουσιάσετε κάποια από τις παρακάτω ανεπιθύμητες ενέργειες, αναζητήστε ιατρική βοήθεια ή επικοινωνήστε με το γιατρό σας:
-αλλεργική αντίδραση (δυσκολία στην αναπνοή, πρήξιμο στα χείλη, πρόσωπο ή γλώσσα)
-αλλοιωμένο καρδιακό ρυθμό ή σφυγμό
-πολύ χαμηλή αρτηριακή πίεση (ζάλη, αδυναμία)
-πολύ υψηλή αρτηριακή πίεση (σοβαρή κεφαλαλγία, θολωμένη όραση)
-ρίγη ή πυρετό
-ασυνήθιστες αιμορραγίες και μελανιές
-έντονο εξάνθημα.
* Άλλες λιγότερο σοβαρές παρενέργειες είναι πιο πιθανό να προκύψουν. Συνεχίστε να παίρνετε φλουοξετίνη και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν έχετε:
-κεφαλαλγία, τρόμο, νευρικότητα ή άγχος
-δυσκολία στη συγκέντρωση
-ναυτία, διάρροια, ξηροστομία ή αλλαγές στην όρεξη ή το βάρος
-αδυναμία
-αυξημένη εφίδρωση
-υπνηλία ή αϋπνία
-μειωμένη σεξουαλική διάθεση, ανικανότητα ή αδυναμία οργασμού.
* Άλλες παρενέργειες από τις εδώ αναφερόμενες μπορεί επίσης να προκύψουν. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για κάθε σύμπτωμα που σας φαίνεται ασυνήθιστο ή είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Προτεινω xanaz... η μπανια στην Αιδηψο ... ποιο ηπιες προσεγγισεις![]()
Καλησπερα λατρη κοντω
ν υπαρξεων:-*
![]()
Εσυ θα διαλεξεις γιαβρι μου ... σε virtual mode ομως προς το παρον :S :SΝα ξύσω πιο κάτω άμα είναι έτσι, αλλά μόλιςσε ποιά τρυπούλα θα μπεί να φωλιάσει το πουλάκι μου?
Οι γιατροι ετσι με ειπαν καλεΤα μπεδεψες κουκλα
Ενα αντικαταθλιπτικο με ενα αγχολυτικο
Συγκρινεις αλογα με λεμοναδες...
Εσυ θα διαλεξεις γιαβρι μου ... σε virtual mode ομως προς το παρον :S :S
Να διορθωσω .... Fantastic mode (Eκει που ολα μπορουν να συμβουν) ... Eγκεφαλικα ενα πραμα ;)Μου κάνεις πρόταση για video sex και έτσι να ούμε? Δεν μπορώ ρε μωράκι, sorry, είμαι στο γραφείο![]()
Να διορθωσω .... Fantastic mode (Eκει που ολα μπορουν να συμβουν) ... Eγκεφαλικα ενα πραμα ;)
Επισης :-* :-*Κρίμα, ήμουν έτοιμος να γράψω στο βιογραφικό μου ότι μια τρίτη μεσημέρι έσκασα άκυρο στο κουκλί. Καλά να περνάς και πολλά φιλιά.
Eνημερωσα Μιχαλη ;)Κριτικη για την Ελενα, γραμμενη μια εβδομαδα περιπου, αλλα ακομη περιμενει εγκριση.... Τι ειναι νομοσχεδιο????
καλημερα ! υπαρχει περιθωριο για συναντηση αποψε Ελενα? εαν ναι παρακαλω ΠΜ
[size=10pt][size=10pt]Να ενημερωσω τους φιλους επισκεπτες (που δεν εχουν διαβασει τις προηγουμενες σελιδες ) οτι μεχρι , περιπου τελη Οκτωβρη , θα απεχω απο τις υπηρεσιες μου [/size][/size]
Αν ήταν νομοσχέδιο θα είχε ψηφιστεί σε 1/2 ωρα..Κριτικη για την Ελενα, γραμμενη μια εβδομαδα περιπου, αλλα ακομη περιμενει εγκριση.... Τι ειναι νομοσχεδιο????
καλημερα ! υπαρχει περιθωριο για συναντηση αποψε Ελενα? εαν ναι παρακαλω ΠΜ
Kαλημερα σε ολους τους επισκεπτες , φιλους και μη:-* :-*
Aπο τελη Οκτωβρη κανουργιες φωτο ... Αλλωστα ολο το καλοκαιρι δεν νομιζω να εβαλα και λιγες ;)Περιμένω να μας βάλεις καινούργιο φώτο να δούμε
Καλησπεραπότε ξε-μαύρισες κιόλας ρε? :o ... Ειναι παλια αυτη ;)
και πόσο ωραίο αυτό το χρώμα στα χείλη σου ρεφίλεφιλη ?!![]()
Σε απαντησε ο φιλος ποιο πανω ;)καλημερα ! υπαρχει περιθωριο για συναντηση αποψε Ελενα? εαν ναι παρακαλω ΠΜ
Τυπε τι βιασυνη ειναι αυτη???δεν κρατιεσαι μιλαμε...
Μηπως εισαι κανας εξοδουχος απο το καγκελο και εισαι χαρμανης?![]()