Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Είσαι απίθανη κουκλάρα τι να λέμε τώρα!!
Είσαι απίθανη κουκλάρα τι να λέμε τώρα!!
Τι έκανες τώρα ρε παιδάκι μου... Μας αφήνεις δουλειά για το σπίτι όσο λείπεις!!!Αφηνω κατι πισω ομως![]()
![]()
![]()
Πέρα από το Loco, παρέλειψες το toro ;) Καλημέρα...Καλησπερα loco boy:-*
Αυτά είναι στησίματα.Αφηνω κατι πισω ομως![]()
![]()
![]()
Για καλυτερη απορροφηση ηλιακης ακτινοβολιαςΑυτά είναι στησίματα.

, παρα τεταρτο Κρατησα το <<τρελο>> ;)Πέρα από το Loco, παρέλειψες το toro ;) Καλημέρα...
:-*Για τους μη εχοντες και κατεχοντες .Τι έκανες τώρα ρε παιδάκι μου... Μας αφήνεις δουλειά για το σπίτι όσο λείπεις!!!

Ευχαριστω Σακη μου . Μακια :-*Είσαι απίθανη κουκλάρα τι να λέμε τώρα!!
αρπα μωρη αρρωστη![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/jack1.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :headbang3: :2funny: :headbang3: :2funny: :headbang3:
[MEDIA=youtube]8ilC7bek6nI[/MEDIA]
Ι m working on itεχεις κανει χρωματαρα![]()
Μεσα στον κωλο σου ο κοσμος ολος, κωλος θανατηφοροςΕυχαριστω Σακη μου . Μακια :-*

Οχι ... Το εκλεψα απο ενα σκασμενο που δεν ετρωγε τα κεφτεδακια απο το ταπερ ....το σοσιβιο μονοκερος δικο σου?

:-*Μεχρι δυο <<κοσμοι>> εως τωραΜεσα στον κωλο σου ο κοσμος ολος, κωλος θανατηφορος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-*Οφείλω να σας γνωρίσω, κ. συνάδελφε, ότι εκτός από την ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση - εις την οποία αδιαμφισβήτως διαπρέπετε - υπάρχει και η συνουσία ...

καλη ιδεαΜεχρι δυο <<κοσμοι>> εως τωρα![]()
Λες να το αβγατισουμε
Καλημερουδια:-*
αρπα μωρη αρρωστη![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/jack1.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Οφείλω να σας γνωρίσω, κ. συνάδελφε, ότι εκτός από την ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση - εις την οποία αδιαμφισβήτως διαπρέπετε - υπάρχει και η συνουσία ...
Αστο να εκφραστει το μωρο μου . ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΥΜΦΕΥΘΕΙΟφείλω να σας γνωρίσω, κ. συνάδελφε, ότι εκτός από την ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση - εις την οποία αδιαμφισβήτως διαπρέπετε - υπάρχει και η συνουσία ...