Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.109
- Πόντοι
- 15.565
Καλως το μου :-*
Καλημερα![]()
Τι avatar ειναι αυτο ...Φοβουμαι :- :-(
Τι εισαι η κοκκινοσκουφιτσα και φοβασαι ???
Εξ αλλου ειναι " γερικος και ακακος λυκος " αυτος
Καλως το μου :-*
Καλημερα![]()
Τι avatar ειναι αυτο ...Φοβουμαι :- :-(
Τι εισαι η κοκκινοσκουφιτσα και φοβασαι ???
Εξ αλλου ειναι " γερικος και ακακος λυκος " αυτος . Ενω ο αλλος ?
..........
......... Eτοίμασε τό <<μωρό>> ύποσχεθηκα tour με τό δικό μου ..... τό κορίτσι όμως είναι τρίμετρο ....που να χωρέσει ?? μου λές ??
Να προτεινω εγω ?Το μωρο ετοιμο ειναι .πλυμενο γυαλισμενο ...το ξεσκεπαζουμε ..βαζουμε μπιτζινα ...και φυγαμε
εσυ τι ακριβως προτεινεις ? για πες ?
Εχω μια δοση κοκκινοσκουφιτσας μεσα μου... Οπως ολα τα κακα κοριτσια![]()
..........Το μωρο ετοιμο ειναι .πλυμενο γυαλισμενο ...το ξεσκεπαζουμε ..βαζουμε μπιτζινα ...και φυγαμε
εσυ τι ακριβως προτεινεις ? για πες ?
Να προτεινω εγω ?
Μπα , ειναι τραβηγμενο θα δημιουργηθει θεμα ..
Ειδικα και μετα τα προσφατα γεγονοτα ...
.............Και εγω μια πολυ γερη δοση Λυκου ( ξερεις με το σβερκο που ειναι χοντρος , που δεν γυρναει ευκολα )

..........
......... μώλις τελειώση μέ τό tour ή νεαρά..... έρχομαι μέ τα πσαροσύνεργα, δίνω gps , μάς πάς στόν <<τόπο>> ....... έγω ψαρευω & έσείς άπολαμβανεται .....

τσεκΤο καταστημα δεχετε και ΠΜ
Νομιζω εχω δωσει λυση στο προβλημα ..Αν βεβαια αφησεις σπιτι τον <<ξερεις με το σβερκο που ειναι χοντρος , που δεν γυρναει ευκολα>>Τι να απολαυσουμε εσενα να ψαρευεις ...????
για να λες οτι εισαι καλυτερος πσαρας απο μενα ..οχι φιλε μου![]()
και εγω θα πσαρευω ... θα εχω στιγμα με πσαρια και θα ασχολουμε με αλλοτρια πραγματα ...
......Νομιζω εχω δωσει λυση στο προβλημα ..Αν βεβαια αφησεις σπιτι τον <<ξερεις με το σβερκο που ειναι χοντρος , που δεν γυρναει ευκολα>>![]()
![]()
![]()
![]()
Νομιζω εχω δωσει λυση στο προβλημα ..Αν βεβαια αφησεις σπιτι τον <<ξερεις με το σβερκο που ειναι χοντρος , που δεν γυρναει ευκολα>>![]()
![]()
![]()
![]()
......
.......Εχω χασει κάτι ??![]()
Οπως λεει και ο φιλος bliz.... Καλημερα Γιωργο :-* :-*κλημερα ελενα η ζωη ειναι μικρη για μιζερους ανθρωπους