Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Τερεις με πως τερω σε ????ΦΤΟΥ ρε ΓΑΜΩΤΗ την τυχη μου![]()
![]()
![]()
![]()

Τερεις με πως τερω σε ????ΦΤΟΥ ρε ΓΑΜΩΤΗ την τυχη μου![]()
![]()
![]()
![]()

δεν είναι ...τεμέτερον...Τερεις με πως τερω σε ????![]()
αμα γραψεις τιποτα ελληνικο θα σε καταλαβωΤερεις με πως τερω σε ????![]()

δεν είναι ...τεμέτερον...![]()
![]()
![]()
ταγαρόβλαχε...αμα γραψεις τιποτα ελληνικο θα σε καταλαβω![]()
απο τυρια εγω μονο απο κιτρινα ξερω
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρωτα τον Ανον να σε πει ...Ξερει πολλες γλωσσες αυτος...αμα γραψεις τιποτα ελληνικο θα σε καταλαβω![]()
απο τυρια εγω μονο απο κιτρινα ξερω
![]()
![]()
![]()
![]()

τώρα μαθαίνω μοσχαρίσια...Ρωτα τον Ανον να σε πει ...Ξερει πολλες γλωσσες αυτος...![]()
ρε πιασε μια γραβιεροπιταταγαρόβλαχε...![]()
![]()
![]()
ξερεις ειναι κιτρινο τυρι

ρε πιασε μια γραβιεροπιτα![]()
ξερεις ειναι κιτρινο τυρι
![]()
![]()
![]()
βουβαλισια να μαθεις να φτιαχνουμε και καζαν ντιπι απο το γαλα σου ρετώρα μαθαίνω μοσχαρίσια...![]()
![]()
![]()

εσύ τα μιλάς φαρσί...βουβαλισια να μαθεις να φτιαχνουμε και καζαν ντιπι απο το γαλα σου ρε![]()
![]()
![]()
αλλα καζαν ντιπι εγω δεν βγαζω εκει σε εσας εχει ειδαμε και πρινεσύ τα μιλάς φαρσί...![]()
![]()
![]()

να σου στείλω ένα ταψί...αλλα καζαν ντιπι εγω δεν βγαζω εκει σε εσας εχει ειδαμε και πριν![]()
![]()
![]()
![]()

Η εικόνα σας προκαλεί ακολασία καθώς πωρώνει το μυαλόΤερεις με πως τερω σε ????![]()
και κάνει αναίσθητη την καρδιά... 
Βe sure my dear !Νομιζω οτι στα 22 μου πια, θα καταφερω να παω με την πιο καυλωτικη μιλφ της χωρας και νομιζω οτι, ελενα, δεν θα με απογοητευσεις καθολου
Ωραιο πραγμα η ακολασια , ετσι δεν ειναι ? ;) ;)Η εικόνα σας προκαλεί ακολασία καθώς πωρώνει το μυαλόκαι κάνει αναίσθητη την καρδιά...
![]()
σαν τις βίαιες ηδονές που έχουν βίαιο έντονο τέλος...Ωραιο πραγμα η ακολασια , ετσι δεν ειναι ? ;) ;)