Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Οταν λεω story ..Eννοω αυτο το υποτυπωδες που υπαρχει, στα περισσοτερα ερασιτεχνικα , μεχρι να μπει να μπει στο ψητοΤαινία με story γυρίζετε; Βαρετές....
Ηδη εχω δυο υποψηφιους
Οταν λεω story ..Eννοω αυτο το υποτυπωδες που υπαρχει, στα περισσοτερα ερασιτεχνικα , μεχρι να μπει να μπει στο ψητοΤαινία με story γυρίζετε; Βαρετές....
Κατάλαβα...Οταν λεω story ..Eννοω αυτο το υποτυπωδες που υπαρχει, στα περισσοτερα ερασιτεχνικα , μεχρι να μπει να μπει στο ψητο
Ηδη εχω δυο υποψηφιους
Ε οχι και τοσο ...Μην το ισοπεδωνουμεΚατάλαβα...
-Γειά
-Γειά
-Γκλουκ, γκλουκ ααααχ...
Πάντως αν θέλετε ποιώ τέχνη και χωρίς το καπέλο.... :S :S :S
μετά το ρεβεγιόν τώρα κάστινκ;Kαλησπερα
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ψάχνω καινούργια πρόσωπα , για να παίξουν μαζί μου σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου που θα προβληθουν στην sirina TV .
Όλοι έχουν το δικαίωμα συμμετοχής ανεξάρτητα από το φύλο , τα <<προσόντα>> ...
Παρακαλώ όποιος - οποια ενδιαφέρεται σοβαρα , μπορεί να με στείλει μήνυμα Inbox , για περαιτερω συννενοηση , ως προς τις λεπτομερειες κ ως προς το πως θα γινει η επιλογη των ενδιαφερομενων ...
Καποιες αποριες γενικης φυσεως , μπορουν να απαντηθουν και εδω . Ποιο εξειδικευμενες ερωτησεις σε πμ !
Ναιμετά το ρεβεγιόν τώρα κάστινκ;
Kαλησπερα
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ψάχνω καινούργια πρόσωπα , για να παίξουν μαζί μου σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου που θα προβληθουν στην sirina TV .
Παρακαλώ όποιος - οποια ενδιαφέρεται σοβαρα , μπορεί να με στείλει μήνυμα Inbox , για περαιτερω συννενοηση , ως προς τις λεπτομερειες κ ως προς το πως θα γινει η επιλογη των ενδιαφερομενων ...
Καποιες αποριες γενικης φυσεως , μπορουν να απαντηθουν και εδω . Ποιο εξειδικευμενες ερωτησεις σε πμ !
Θα σε δωσω απαντησεις απο κοντα σε ολα ;) ;) ;) ;)Λίγες ώρες έμειναν μωρο μ!Και πάλι πμ δεν είδες!
Kαλησπερα
:- >
γκιουνταιντίν γιάβρουμ ....
αχχ όπως έλεγε και ο παππούς μου ... εσύ κυρά μ' το κατουράς και γω το λαχταράω...
Να μπείς στη σειρήνα να πλερώσεις φίλεΒάλε και το λινκ να δουμε γαμησι όμορφο απο κωλο της Καυλαρα...να φωνάζει απο καυλα
απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλε μου??δεν νομιζω οτι ειπε ψεματα ποτε η ελενα και ουτε εχει λογο να το κανει πιστευεις οτι εχει αναγκη απο διαφημιση ??δεν νομιζω φιλε μου ειναι το νουμερο ενα αυτη την στιγμη και προφανως σας ενοχλει μερικους και οσοι λασπη και να ριξετε δεν κερδιζετε τιποτα περαστικα φιλε μου καλημερα!!!Ρε μην τσιμπατε και απαντατε. Λετε ο σειρηνακης να ειναι τοσο χαζος και να ειπε σε μια βιζιτα, βρες μου ατομα να παιξουν σε τσοντα.
Το γραφει μπας και ακουστει το ονομα της και βρει κανεναν πελατη!!σοβαρευτητε!!
Κατι τετοια βλεπω και λεω πως θα εχουμε μνημονια μεχρι να πεθανει ο χαιλαντερ!!