ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.699
- Πόντοι
- 746
αρθρο με πολλα υπονοουμενα οσον αφορα τις εμμονες κα ΧΑΤΖΗΕνα ενδιαφερον αρθρο που χρηζει ιδιαιτερης προσοχης ;) Αρθρο που ειναι επικαιρο τον τελευταιο καιρο
αρθρο με πολλα υπονοουμενα οσον αφορα τις εμμονες κα ΧΑΤΖΗΕνα ενδιαφερον αρθρο που χρηζει ιδιαιτερης προσοχης ;) Αρθρο που ειναι επικαιρο τον τελευταιο καιρο
Τη φώτο ποιος τη βγάζει? υπάρχει και τρίτος παρτενέρ?Λυσσαξες![]()
![]()
Α, επίσης τι εχουμε εδώ? ακάποτο ? ρε φιλε ταχουμε πει 15 χιλιαδες φορες τα περι ακαποτου και ταινιας προς θεου δηλαδη μην αρχιζουμε τα ιδιαΤη φώτο ποιος τη βγάζει? υπάρχει και τρίτος παρτενέρ?Α, επίσης τι εχουμε εδώ? ακάποτο ?
![]()
![]()

Τόσο εσύ αλλά κι άλλος ο ακαμάτης μας έχετε σκοτίσει τον κώλο (κυρ Λεωνίδας) να βάζει φωτογραφίες των ωραίων οπισθίων της η Ελένη.Κώλο Χατζή είδαμε σήμερα...?![]()
![]()
![]()
Δεν έκατσε η ανατροπή, ε πόσα έχασες ένα 5ληρο σιγά τα λάχανα. Εγώ είχα ρίξει καμμιά κατοστάρα συνολικά (στα @@ρια μου).κοιτα μην με ριξεις κουβα περιμενει το Ελενακι μας
ρε κανε εσυ το 2 πλο και μην σε νοιαζει καθολου δεν γλυτωνει το ελενακιΤόσο εσύ αλλά κι άλλος ο ακαμάτης μας έχετε σκοτίσει τον κώλο (κυρ Λεωνίδας) να βάζει φωτογραφίες των ωραίων οπισθίων της η Ελένη.
Δεν έκατσε η ανατροπή, ε πόσα έχασες ένα 5ληρο σιγά τα λάχανα. Εγώ είχα ρίξει καμμιά κατοστάρα συνολικά (στα @@ρια μου).
Προσωπικη στιγμη ...ΑΣΦΑΛΗΣ !! Το ειπα και πιο πανω .. Ναι τριτοςΤη φώτο ποιος τη βγάζει? υπάρχει και τρίτος παρτενέρ?Α, επίσης τι εχουμε εδώ? ακάποτο ?
![]()
![]()
από ταινία ειναι δλδ η φωτο με τον ποδηλατη?ρε φιλε ταχουμε πει 15 χιλιαδες φορες τα περι ακαποτου και ταινιας προς θεου δηλαδη μην αρχιζουμε τα ιδια![]()
![]()
σωστος ο παιχτης εγραψε ο μυστηςαπό ταινία ειναι δλδ η φωτο με τον ποδηλατη?![]()

ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΥΡΤΙΛΕ ... ΗΤΑΝ ΣΧΕΣΗ 3 ΕΤΗΣ...ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ KINKY THΣ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗ..ρε φιλε ταχουμε πει 15 χιλιαδες φορες τα περι ακαποτου και ταινιας προς θεου δηλαδη μην αρχιζουμε τα ιδια![]()
![]()
ΟΧΙ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥαπό ταινία ειναι δλδ η φωτο με τον ποδηλατη?![]()
Π.χ. κάνε μαθήματα διαδικτυακής σεξολογίας κάτι σα φροντιστήριο!Θα θελατε να γινει κατι αλλο , που θα σας κανει να περνατε και εσεις και κατ επεκταση κι εγω , καλυτερα ??
Ελένη αντί να μπαίνουν spammers & λοιποί κακόβουλοι, είναι προτιμότερο να βάζουμε τραγούδια η μουσική ηρεμεί ;)ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ..??
οτι ηταν ταινια λαθος δικο μου για το θεμα του ακαπο![]()
![]()
![]()
ΕΝΝΟΩΝΤΑς
![]()
διευκρινηστικε το θεμα στην σωστη βαση

Τα λες ρομαντικά μπαγασακο...βάζει φωτογραφίες των ωραίων οπισθίων της η Ελένη.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΥΡΤΙΛΕ ... ΗΤΑΝ ΣΧΕΣΗ 3 ΕΤΗΣ...ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ KINKY THΣ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗ..
Π.χ. κάνε μαθήματα διαδικτυακής σεξολογίας κάτι σα φροντιστήριο!
Δεν ειναι κακη ιδεα . Αυτο θελει ξεχωριστο νημα...
Ελένη αντί να μπαίνουν spammers & λοιποί κακόβουλοι, είναι προτιμότερο να βάζουμε τραγούδια η μουσική ηρεμεί ;)
Aπό την άλλη μεριά είναι κι ένας τρόπος να σου εκφράζουμε τον εσωτερικό μας κόσμο.
[move]Πέσε μου Ελένη, μίλα μου ειλικρινά,
μήπως έτυχε μια μέρα και την είδες πουθενά.......[/move]
Παρασκευά...?