nantiabon
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kαλησπερα σε ολους
Καλημέρα...ΔΕΝ είμαι ο Αλέξανδρος.Καλή σου μέρα. Καλώς ήρθες. Θα μας δώσεις κάποιες πληροφορίες που θα θέλαμε να μάθουμε?
καλημέρα...εσύ ρε γιατί έχεις δύο ονόματα? Βρέχει εκεί?ελεανα στον τιτλο του θρεντ κ την αγγελια ναντια στο προφιλ τωρα τι υσχιει?![]()
οκ τοτε να ρωτησω για τα βερονικα-λορι-φαιδρα-μαριαννα-κατια...καλημέρα...εσύ ρε γιατί έχεις δύο ονόματα? Βρέχει εκεί?
δεν ξέρω τίποτα...ήλιο????? Αν κατεβούμε αύριο και βρούμε λάσπες,αλοιμονο σου!!!οκ τοτε να ρωτησω για τα βερονικα-λορι-φαιδρα-μαριαννα-κατια...
καθως κ για καποιες φωτο που δεν τεριαζουν μεταξι τους...
όχι δεν βρεχει ηλιο εχει![]()
γκουγκλαρε το τηλ να μαθεις ρεδεν ξέρω τίποτα...ήλιο????? Αν κατεβούμε αύριο και βρούμε λάσπες,αλοιμονο σου!!!
αυτή ρε έχει 2 νούμερα βυζί μεγαλύτερο....
σε προλαβα ττο εγραψα μαζι με μερικα αλλα
κυριοι γραφειο παμε παρακατωαυτή ρε έχει 2 νούμερα βυζί μεγαλύτερο....
κ εδώ προλαβα ειπα για διαφορετικες φωτογραφιεςαυτή ρε έχει 2 νούμερα βυζί μεγαλύτερο....
ώχου μωρ αδελφακι μου...είμαστε και κάποιας ηλικίας και τα αντανακλαστικά μας είναι μειωμένα!!!κ εδώ προλαβα ειπα για διαφορετικες φωτογραφιες![]()
![]()
μην μιλας για ηλικιες στον παππουώχου μωρ αδελφακι μου...είμαστε και κάποιας ηλικίας και τα αντανακλαστικά μας είναι μειωμένα!!!
είσαι πιο γρήγορος όμως,οφείλω να το παραδεχτώ!!! Ο τραγοβοσκος έχει ελαφρυντικό,τρέχει πάνω κάτω στα πυρναρια..μην μιλας για ηλικιες στον παππου![]()
γερο...μην μιλας για ηλικιες στον παππου![]()