Νέα

Εκτέλεση εν ψυχρώ-δικηγόρος Ζαφειροπουλος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Οι Αλβανοί σκότωσαν τον Ζαφειρόπουλο επειδή εκβίαζαν για να λάβουν 5 εκατ. από τον Φλώρο της Energa

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMTEvMDEvemFmZWlyb3BvdWxvczAwMS1tZXNhLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

«Ρίξ' του μία στα πόδια για να πάρει το μήνυμα» είπε ο δεύτερος Αλβανός στον δολοφόνο

Το πώς εξιχνίασαν την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου παρουσίασαν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.


[color=blue]Η παρουσίαση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας[/color]
[facebook][MEDIA=facebook]https://www.facebook.com/protothemagr/videos/10155390108472199/[/facebook[/MEDIA]]

Ως δράστης της δολοφονίας έχει συλληφθεί ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε αποδράσει  από τις Φυλακές Κασσάνδρας, παραβιάζοντας που είχε λάβει από το σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ αναζητείται ο συνεργός του που έχει διαφύγει.

Οι ηθικοί αυτουργοί παρήγγειλαν στους φυσικούς αυτουργούς να εκφοβίσουν και να αποσπάσουν στοιχεία με την υπόθεση για την οποία κρατούνταν στη φυλακή.

Ειδικότερα, οι Αλβανοί εκβίαζαν μέσω του Ζαφειρόπουλου να λάβουν 5 εκατομμύρια ευρώ από τον Α. Φλώρο της Energa, τον οποίο εκπροσωπούσε ο δολοφονηθείς δικηγόρος, ενώ μάλιστα απαιτούσαν να τους δώσει και τη διεύθυνσή του.


[b]«Ρίξτε του μία στα πόδια για να μας δώσει ο Φλώρος 5 εκατ. ευρώ»[/b]


Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά πέντε Αλβανοί.  Οι τρεις  ηθικοί αυτουργοί, έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης, έχουν κατηγορηθεί από κοινού για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Όπως είπε ο 32χρονος δολοφόνος, οι τρεις ηθικοί αυτουργοί, με τους οποίους είχαν γνωριστεί στη φυλακή, τού ζήτησαν να προειδοποιήσει τον Ζαφειρόπουλο. Αυτοί κατά τον δολοφόνο είχαν λάβει εντολή να σκοτώσουν τον δικηγόρο του Δημοσίου στην υπόθεση της Energa, Γιώργο Αντωνόπουλο, στην Παλαιά Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014.

Πέρυσι, οι δύο από τους τρεις ηθικούς αυτουργούς είχαν ισχυριστεί ότι ο Φλώρος τούς είχε υποσχεθεί 100.000 ευρώ για να σκοτώσουν τον Αντωνόπουλο.

Οι ίδιοι, που είχαν συνυπηρετήσει στις φυλακές με τους δύο δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου, τούς είπαν να πάνε στον δικηγόρο του Φλώρου (σσ. Ζαφειρόπουλο), τάζοντάς τους μάλιστα 20.000 ευρώ. Τού είπαν μάλιστα να του «ρίξουν μία στα πόδια για να μας δώσει ο Φλώρος 5 εκατομμύρια».

Οι ηθικοί αυτουργοί είχαν προηγουμένοως στείλει μήνυμα στον Φλώρο ότι δεν θέλουν 100.000 ευρώ, αλλά 5 εκατομμύρια, αλλιώς θα πείραζαν εκείνον και την οικογένειά του.

Οι δύο Αλβανοί δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου επρόκειτο να λάβουν 20.000 ευρώ και πήραν τα 3.000 ως προκαταβολή, τα ο οποία φέρεται να τα έδωσε μία γυναίκα.


[b]Κρύφτηκε σε καταυλισμό Ρομά για να διαφύγει της σύλληψης[/b]

Ο 32χρονος εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα, όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ αναζητούσε τρόπους να διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Στο πλαίσιο των ερευνών η ΕΛΑΣ είχε συγκροτήσει ειδική επιχειρησιακή ομάδα για τον εντοπισμό των φυσικών αυτουργών και έτσι κατάφεραν να συλλάβουν τον 32χρονο στον τσιγγάνικο καταυλισμό.

Ο δράστης συνελήφθη ομολόγησε την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον δικηγόρο, αλλά απλώς να τον εκφοβίσει.


[b]Πώς ταυτοποίησαν τους δολοφόνους[/b]

Οι άνδρες της Σήμανσης είχαν παλιές τους φωτογραφίες και δεν μπορούσαν να τους εντοπίσουν και να τους ταυτοποιήσουν. Η... τεχνολογία όμως φαίνεται ότι πρόδωσε τους δύο δράστες, καθώς οι δύο Αλβανοί είχαν μεν πλαστά προφίλ στο Facebook, αλλά με κανονικές τους φωτογραφίες.

Το όπλο του εγκλήματος δεν βρέθηκε στην έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο διαμέρισμα της Καλλιθέας στις 29 Οκτωβρίου, ωστόσο από την εξέταση της βολίδας, προκύπτει ότι το ίδιο όπλο είχε χρησιμοποιηθεί σε συμπλοκή στης 19 Σεπτεμβρίου στην ίδια περιοχή με αφορμή μία γυναίκα.

Μεταξύ άλλων στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 10 φυσίγγια,
πολεμικό τυφέκιο, με γεμιστήρα και 30 φυσίγγια,
118 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
3 γεμιστήρες διαφόρων όπλων,
χειροβομβίδα,
2 πλήρεις αστυνομικές στολές, εκρηκτική ύλη, πυροκροτητής κλπ. αντικείμενα.

Όπως προέκυψε, οι δράστες διέμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μέχρι και τη διάπραξη του εγκλήματος, οπότε αναγκάστηκαν να διαφύγουν, προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Στο ίδιο διαμέρισμα συνελήφθη ένας ακόμη Αλβανός για τον οποίο, όμως, δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπλοκή του στη δολοφονία.


[b]Το χρονικό της υπόθεσης[/b]

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το πρωί της 12 Οκτώβριου, άγνωστος άνδρας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 52χρονο δικηγόρο και ζήτησε συνάντηση για το απόγευμα της ίδιας ημέρας, επικαλούμενος ότι πρόκειται να συζητήσουν για ποινική υπόθεση.

Την 18:45΄ ώρα, οι δυο δράστες πήγαν στο δικηγορικό γραφείο και αρχικά ζήτησαν από τον δικηγόρο και ένα συνεργάτη του, επίσης δικηγόρο, την ανάληψη υπεράσπισης συγγενικού τους προσώπου, που κρατείτο για απροσδιόριστο λόγο στη Γ.Α.Δ.Α.

Σε μεταγενέστερο χρόνο ένας από τους δράστες βγήκε από το γραφείο με το πρόσχημα να φέρει από το αυτοκίνητο χρήματα για προκαταβολή και επανήλθε μετά τη πάροδο λίγων λεπτών.

Κατά την πρόοδο της συζήτησης, χωρίς να παρέχουν περισσότερα στοιχεία για το άτομο την υπεράσπιση του οποίου επιθυμούσαν να αναθέσουν στο δικηγορικό γραφείο, απροειδοποίητα, εμφάνισαν πιστόλια, με τα οποία απείλησαν και ακινητοποίησαν τους δυο δικηγόρους.

Στη συνέχεια, αφού προηγουμένως τους αφαίρεσαν τα χρήματα που είχαν επάνω τους, τους απομόνωσαν σε διαφορετικά γραφεία, όπου ένας από τους δράστες πυροβόλησε τον 52χρονο δικηγόρο μία φορά στη θωρακική χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, η ανάλυση του τόπου του εγκλήματος, η επιλογή και η κατόπτευση του χώρου, καθώς ο πυροβολισμός από κοντινή απόσταση παραπέμπουν σε κατά παραγγελία δολοφονία και όχι στην εκδοχή της ληστείας ως κίνητρο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ιχνηλατήσουν το εγκληματικό προφίλ των δραστών. Οι ηθικοί αυτουργοί παρήγγειλαν στους φυσικούς αυτουργούς να εκφοβίσουν και να αποσπάσουν στοιχεία με την υπόθεση για την οποία κρατούνταν στις Φυλακές και ο δολοφονηθείς δικηγόρος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση ενός εκ των κατηγορουμένων.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/greece/article/727204/elas-oi-alvanoi-skotosan-ton-zafeiropoulo-epeidi-ekviazan-gia-na-lavoun-5-ekat-apo-ton-floro-tis-energa/]Πηγή[/url[/URL]]
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
29.834
Κριτικές
1
Like
32.590
Πόντοι
6.256
Αλβανοί, η σύφιλη της ελλάδας.
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Αλβανού εκτελεστή του Ζαφειρόπουλου

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/klasdd.jpg?itok=d2NlRes1[/img[/URL]]

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το Σάββατο ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο 32χρονος Αλβανός εκτελεστής εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά της Εγλυκάδας Πατρών όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει στο εξωτερικό. Ο Αλβανός είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δικηγόρο για να κλείσουν το ραντεβού και μάλιστα οι φυσικοί αυτουργοί είχαν λάβει το ποσό των 3.000 ευρώ, ως προκαταβολή, τα οποία φέρεται να έδωσε μία γυναίκα.

Η παρουσία του στο δικηγορικό γραφείο του Μ. Ζαφειρόπουλου πιστοποιείται από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο.

Στο παρακάτω βίντεο του «skaipatras» μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό ντοκουμέντο από την σύλληψη του Αλβανού δράστη. Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει οχήματα της ασφάλειας που φτάνουν στο σημείο έξω από ένα σπίτι στον καταυλισμό των ρομά στην περιοχή Εγλυκάδα έξω από την Πάτρα και στη συνέχεια ακούγονται οι φωνές των αστυνομικών που τον καλούν να παραδοθεί. Ακολουθεί η σύλληψή του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο εμφανίζεται ένα λευκό βαν, μέσα στο οποίο είναι ο στόχος των αστυνομικών. Πίσω του, εμφανίζεται ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας με τους αστυνομικούς να ακινητοποιούν το αυτοκίνητο του 32χρονου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/news/373134/vinteo-ntokoymento-apo-ti-syllipsi-toy-alvanoy-ektelesti-toy-zafeiropoyloy]Πηγή[/url[/URL]]
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.565
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.076
Πόντοι
14.565
Τα κωλόσκυλα μας χάλασαν την όλη φάση του βίντεο.
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.200
Κριτικές
35
Like
5.843
Πόντοι
6.796
Ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου είχε αφεθεί ελεύθερος από την φυλακή πριν από 1 μήνα..
 

Συνημμένα

  • paraskevopoulos-intime3.jpg
    paraskevopoulos-intime3.jpg
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 6

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.880
Κριτικές
123
Like
18.580
Πόντοι
20.786
Mπλεγμένος σε κάποια υποθεση που βρωμάει και τον έβγαλαν από την μέση. Πληρωμένοι εκτελεστες οι οποιοι ισως και να έφυγαν εκτος Ελλάδας αμεσως μετα το σκηνικο.

Ηταν ακάλυπτοι και θα τους έβρισκαν ευκολα αμα ηταν ντόπιοι αλλα μονο ενας ερασιτέχνης πηγαινει ακάλυπτος. Το κτυπημα όμως ηταν επαγγελματικο. Οποτε πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τους βρουν. Μακαρι να πέσω εξω.


νοικιαζόμενοι εκτελεστες οι οποιοι ηταν έτοιμοι να διαφυγουν εκτος χώρας.
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Αυτοί είναι οι Αλβανοί δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE3LzExLzAyL2RvbG9vZm9uc2RfYXJ0aHJvMS5qcGc%3d&t=636452127121122190&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

Ο 32χρονος που πάτησε τη σκανδάλη είχε βρει καταφύγιο στην Πάτρα όπου και συνελήφθη - Στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε Αλβανοί, οι τρεις έγκλειστοι των φυλακών - Σκότωσαν τον δικηγόρο επειδή εκβίαζαν για να λάβουν 5 εκατ. από τον Φλώρο της Energa

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο 32χρονος, ο οποίος είχε παραβιάσει την άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Κασσάνδρας, συνελήφθη στην Πάτρα όπου αναζήτησε καταφύγιο μετά τη δολοφονία πριν από περίπου 20 ημέρες στην οδό Ασκληπειού.

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά πέντε Αλβανοί.  Οι τρεις  ηθικοί αυτουργοί, έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης, έχουν κατηγορηθεί από κοινού για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Όπως είπε ο 32χρονος δολοφόνος, οι τρεις ηθικοί αυτουργοί, με τους οποίους είχαν γνωριστεί στη φυλακή, τού ζήτησαν να προειδοποιήσει τον Ζαφειρόπουλο. Αυτοί κατά τον δολοφόνο είχαν λάβει εντολή να σκοτώσουν τον δικηγόρο του Δημοσίου στην υπόθεση της Energa, Γιώργο Αντωνόπουλο, στην Παλαιά Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 32χρονος ονομάζεται (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, και γεννήθηκε το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/02/doloofonsd1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/02/doloofonsd2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/02/doloofonsd4.jpg[/img[/URL]]

Η αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δεύτερου Αλβανού που ήταν παρών στη δολοφονία του ποινικολόγου αλλά διέφυγε στην πατρίδα του την επόμενη ημέρα της επίθεσης.

Πρόκειται για τον (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , που γεννήθηκε την 14-1-1987 στην Αλβανία.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/02/foto-alvanos-styomia.jpg[/img[/URL]]

[b]Ετοίμαζαν τη μεγάλη αποδραση[/b]

Τη μεγάλη απόδραση του Κορυδαλλού για να βγάλουν έξω τα αφεντικά  της αλβανικής μαφίας ετοίμαζαν οι συλληφθέντες και κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Τα όσα βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σοφοκλέους στην Καλλιθέα με τα καλάσνικοφ, τα εκρηκτικά και τις δυο αστυνομικές στολές, σε συνδυασμό με πληροφορίες που κατέγραψε ο κοριός, οδηγούν τους αξιωματικούς της Ασφάλειας στο συμπέρασμα πως το πλάνο της αλβανικής μαφίας ήταν διπλό: Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ από την ιστορία της Energa και στη συνέχεια η «αποφυλάκιση» με μεγάλη επιχείρηση των αφεντικών τους. 

Όμως η τραγική κατάληξη του εκφοβισμού του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, κατέστρεψε τα σχέδια της αλβανικής μαφίας. Μάλιστα οι εκτιμήσεις των αξιωματικών λένε πως ίσως ο 32χρονος δολοφόνος αστόχησε και πέτυχε στο στήθος, αντί για τα πόδια τον 52χρονο ποινικολόγο, επειδή χρησιμοποίησε όπλο με σιγαστήρα. Και αυτό γιατί όπως προέκυψε, το όπλο με το οποίο πήγαν να εκφοβίσουν και τελικά τον δολοφονήσουν «φορούσε» σιγαστήρα.
Πλέον είναι βέβαιο πως πίσω από την υπόθεση κρύβεται η αλβανική μαφία που, μέσα από τη φυλακή, πήγε να στήσει τη «μεγάλη μπίζνα», ποντάροντας στην πίεση που δεχόταν λόγω της επικείμενης δίκης ένας από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης Energa. Οι τρεις Αλβανοί κατηγόρησαν αρχικά τον πρώην μεγαλομέτοχο της εταιρείας ότι τους έταξε 100.000 ευρώ για να δολοφονήσουν τον δικηγόρο της εταιρείας του Δημοσίου Γιώργο Αντωνόπουλο (η υπόθεση ερευνάται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί η άκρη του νήματος και αν ισχύει η καταγγελία) και στη συνέχεια έψαχναν διαύλους επικοινωνίας για να τον αναγκάσουν να τους δώσει πέντε εκατομμύρια ευρώ, διαφορετικά, θα έκαναν κακό σε αυτόν και την οικογένειά του.

Παράλληλα, λόγω της επικείμενης δίκης, διαμήνυαν ότι ήταν διατεθειμένοι να πάρουν πίσω την καταγγελία για το συμβόλαιο θανάτου του Αγγελόπουλου. Όμως, επειδή αυτοί βρίσκονταν στην Ε' πτέρυγα και ο Φλώρος στο Ψυχιατρείο και συνεπώς ήταν αδύνατον να τον πλευρίσουν, άλλαξαν ρότα... «Ναύλωσαν» τους δύο Αλβανούς, ηλικίας 30 και 32 ετών -τον λεγόμενο «κοντό» και τον «ψηλό»- που είχαν κάνει μαζί φυλακή τα τελευταία χρόνια και έδωσαν την εντολή να κλείσουν ραντεβού με τον Ζαφειρόπουλο, που ήταν ο δικηγόρος του Φλώρου, να του στείλουν ένα μήνυμα ότι πρέπει να... «ψήσει» τον πελάτη του να τους δώσει τα χρήματα, να τον πυροβολήσουν στα πόδια, για να τον τρομοκρατήσουν και επιπλέον να πάρουν τη διεύθυνση κατοικίας της οικογένειας του.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/greece/article/727540/autoi-einai-oi-alvanoi-dolofonoi-tou-mihali-zafeiropoulou/]Πηγή[/url[/URL]]
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.200
Κριτικές
35
Like
5.843
Πόντοι
6.796
Οι ηθικοί αυτουργοί ποιοι είναι??
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
151.674
Κριτικές
1
Like
29.392
Πόντοι
8.006
Tι ειρωνικη ειναι η ζωη καμια φορα. Τον Αντωνοπουλο ηθελαν να τον σκοτωσουν και τον πυροβολησαν στο προσωπο (!) αλλά αυτος εζησε.
Τον Ζαφειροπουλο ηθελαν να τον εκφοβισουν και τον σκοτωσαν κατα λαθος με μια σφαιρα.
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Με αυτό το όπλο εκτέλεσαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο οι δύο Αλβανοί

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/oplo-dolofonia-708.jpg?itok=yrZVhoxA[/img[/URL]]

Εκτός από τα πρόσωπα των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα και τα ευρήματα από το σπίτι του 32χρονου στην Καλλιθέα.

Εκεί βρέθηκε, μεταξύ άλλων και το όπλο με τον οποίο ο 32χρονος εκτέλεσε τον γνωστό ποινικολόγο:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/oplo-dolofonia-2.jpg[/img[/URL]]

Και κάποιο άλλο όπλο:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/oplo-dolofonia-1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/evrimata-zafeiropoulou-3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/evrimata-zafeiropoulou-4.jpg[/img[/URL]]


Μεταξύ των ευρημάτων και στολές αστυνομικού:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/oplo-dolofonia-3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/evrimata-zafeiropoulou-1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/evrimata-zafeiropoulou-8.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/evrimata-zafeiropoulou-7.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/evrimata-zafeiropoulou-5.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/evrimata-zafeiropoulou-6.jpg[/img[/URL]]


[url=http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/news/373251/me-ayto-oplo-ektelesan-ton-mihali-zafeiropoylo-oi-dyo-alvanoi-eikones]Πηγή[/url[/URL]]

 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
656
Πόντοι
146
Μιλάμε για τον σούπερ γκαντέμη ...

http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2017/photos2017b/02112017kallithea002.jpg[/img[/URL]]

7.62 Tokarev και να θέλει κανείς να σε σκοτώσει με μια βόλη στο στήθος πρέπει να προσπαθήσει ...
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου μιλά πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή! Τι απαντά στις κατηγορίες;

http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2017/11/za.jpg[/img[/URL]]

Η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη εξασφάλισε συνέντευξη με τον έναν από τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας, μέσα από τις φυλακές.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μας ενδιαφέρει καν. Αφού είμαστε καμμένοι, τι δουλειά έχουμε; Για ποιο λόγο; Ποιος θα αλλάξει την κατάθεση; Όσα καταθέσαμε, θα τα καταθέσουμε μέχρι τέλους! Διαβάστε παρακάτω…

Ποτέ δεν έδωσα εντολή! Δεν είχαμε καμιά δουλειά! Δεν είμαι ηθικός αυτουργός! Από ότι ακούω από την τηλεόραση…Δεν έχω σχέση. Αυτά τα κόλπα, επειδή ακούω πολλές μα#@$#@ίες στην τηλεόραση, δεν ξέρω πού πληρώνει ο κύριος $@#@4 και θέλει να κάνουμε πίσω, και να μην πω αυτά που πρόκειται να πω! Δεν ξέρουμε ακόμα, να βρεθεί η αλήθεια, ποιος έβαλε αυτόν να πει ότι εμείς τον βάλαμε, δεν ξέρω. Ζητάω βοήθεια από εσάς, είμαστε αθώοι!» κατέληξε ο κατηγορούμενος.

[MEDIA=youtube]mNFtNvYLW6Q[/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/news/o-feromenos-os-ithikos-aftoutgos-tis-dolofonias/]Πηγή[/url[/URL]]
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
151.674
Κριτικές
1
Like
29.392
Πόντοι
8.006
Μιλάμε για τον σούπερ γκαντέμη ...

http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2017/photos2017b/02112017kallithea002.jpg[/img[/URL]]

7.62 Tokarev και να θέλει κανείς να σε σκοτώσει με μια βόλη στο στήθος πρέπει να προσπαθήσει ...
[/quote]
Eισαι σιγουρος οτι ειναι tokarev και οχι η κινεζικη απομιμηση?

[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Type_54_pistol[/URL]
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
656
Πόντοι
146
Eισαι σιγουρος οτι ειναι tokarev και οχι η κινεζικη απομιμηση?


Για το διαμέτρημα λέω, 7.62x25 Tokarev - το όπλο (ΤΤ-xx) όπως πολύ σωστά γράφεις έχει κυκλοφορήσει σε 10δες παραλλαγές και κατασκευαζόταν σε κάμποσες χώρες ενώ βρισκόταν/βρίσκεται σε υπηρεσία επί 10ετίες - αντίστοιχα ισχύουν και με την AK-xx(x) οικογένεια τυφεκίων εφόδου , κατά πάγια σοβιετική τακτική αδειοδότησης σε χώρες δορυφόρους.
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Μιλάμε για τον σούπερ γκαντέμη ...

http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2017/photos2017b/02112017kallithea002.jpg[/img[/URL]]

7.62 Tokarev και να θέλει κανείς να σε σκοτώσει με μια βόλη στο στήθος πρέπει να προσπαθήσει ...
[/quote]

Δεν ειδα αν ανακοινωθηκε οτι αυτο ειναι το οπλο της δολοφονιας, αλλα στην αρχη εκαναν λογο για καποιο 22αρι.
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ο εκτελεστής του πίσω από τρεις βιασμούς – Τι λέει ο πρώην δικηγόρος του

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/11/zafdolofonos-768x452.jpg[/img[/URL]]

Τρεις βιασμούς είχε διαπράξει ο 32χρονος εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας- τα στοιχεία του εκτελεστή είναι: (επώνυμο) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όνομα) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθείς το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

Ο 32χρονος είχε διαπράξει δύο βιασμούς στο Γαλάτσι και έναν στην Εύβοια. Τον Ιανουάριο του 2007 συνελήφθη στην Χαλκίδα, για τον τρίτο και τελευταίο βιασμό.

Ο ίδιος ομολόγησε τους βιασμούς στο Γαλάτσι, τον Νοέμβριο του 2006. Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης, ωστόσο αποφυλακίστηκε πριν δύο χρόνια κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου και έχοντας εκτίσει μόλις το 1/3 της ποινής του.

Σύμφωνα με την σχετική δικογραφία ενός εκ των τριών βιασμών, ο 32χρονος και ο συνεργός του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, χτύπησαν τον σύντροφο της κοπέλας και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να βλέπει τον βιασμό της.

[MEDIA=youtube]UUlaGAKifcA[/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/egklhma/mixalis-zafeiropoulos-o-ektelestis-tou-piso-apo-treis-viasmous-ti-leei-o-proin-dikigoros-tou-vid/2278482/]Πηγή[/url[/URL]]
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
66.017
Like
25.605
Πόντοι
5.506
καλες παρεες ειχε ο δικηγορος.....
 

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.249
Like
334
Πόντοι
36
Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ο εκτελεστής του πίσω από τρεις βιασμούς – Τι λέει ο πρώην δικηγόρος του

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/11/zafdolofonos-768x452.jpg[/img[/URL]]

Τρεις βιασμούς είχε διαπράξει ο 32χρονος εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας- τα στοιχεία του εκτελεστή είναι: (επώνυμο) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όνομα) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθείς το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

Ο 32χρονος είχε διαπράξει δύο βιασμούς στο Γαλάτσι και έναν στην Εύβοια. Τον Ιανουάριο του 2007 συνελήφθη στην Χαλκίδα, για τον τρίτο και τελευταίο βιασμό.

Ο ίδιος ομολόγησε τους βιασμούς στο Γαλάτσι, τον Νοέμβριο του 2006. Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης, ωστόσο αποφυλακίστηκε πριν δύο χρόνια κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου και έχοντας εκτίσει μόλις το 1/3 της ποινής του.

Σύμφωνα με την σχετική δικογραφία ενός εκ των τριών βιασμών, ο 32χρονος και ο συνεργός του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, χτύπησαν τον σύντροφο της κοπέλας και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να βλέπει τον βιασμό της.

[MEDIA=youtube]UUlaGAKifcA[/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/egklhma/mixalis-zafeiropoulos-o-ektelestis-tou-piso-apo-treis-viasmous-ti-leei-o-proin-dikigoros-tou-vid/2278482/]Πηγή[/url[/URL]]
[/quote]
στο γαλατσι ειχε βιασει μανα και κορη,η κορη πρεπει να ηταν 12 το κοριτσακι αν θυμαμαι καλα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom