Νέα

Εκπομπη Θυρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Φετος εχει σε κανενα καναλι η θυρα 7 εκπομπη? Γιατι δεν τους εχω πετυχει πουθενα.. :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τεραστιες μορφες...μιλαμε για γελιο μεχρι δακρυων :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
27
Like
771
Πόντοι
6.825
Δε θα ξεχάσω τότε που ο Παναθηναϊκός είχε βάλει στην ποδοσφαιρική εμφάνιση 3 αστέρα, 1 χρυσό στην μέση και δυο λευκά αριστερά και δεξιά, και ένα απόγευμα σκάει ο Τσουκαλάς στην εκπομπή τότε στο Tv Magik με μια λευκή εμφάνιση του Ολυμπιακού γεμάτη όλη με αστέρια... είχα λιώσει στο γέλιο. :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δε θα ξεχάσω τότε που ο Παναθηναϊκός είχε βάλει στην ποδοσφαιρική εμφάνιση 3 αστέρα, 1 χρυσό στην μέση και δυο λευκά αριστερά και δεξιά, και ένα απόγευμα σκάει ο Τσουκαλάς στην εκπομπή τότε στο Tv Magik με μια λευκή εμφάνιση του Ολυμπιακού γεμάτη όλη με αστέρια... είχα λιώσει στο γέλιο. :2funny: :2funny: :2funny:

εγω θυμαμαι τοτε με τον μπαγιεβιτς που τρωγανε την σουπα στην εκπομπη  :2funny:

Angelus

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
27
Like
771
Πόντοι
6.825
εγω θυμαμαι τοτε με τον μπαγιεβιτς που τρωγανε την σουπα στην εκπομπη  :2funny:
Είχαν φέρει μια φορά μετά από νίκη σε ντέρμπυ με την ΑΕΚ(δεν θυμάμαι ποιο)ενα κοτόπουλο στην εκπομπή και το πετούσαν από 'δώ και 'κεί. Και άλλη μια φορά μετά από νίκη με τον ΠΑΟ είχαν πιει την μισή Σκωτία.

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
το ασημένιο ήτανε ο τελικός του γουέμπλευ,και τα δύο χάλκινα οι 2 ημιτελικοί που παίξανε.Σε έναν αγώνα τη βάλανε αν θυμάμαι καλά,ήταν ένα φιλικό με την Εσπανιόλ.Μετά δεν την φορέσανε ξανά,πρέπει να φάγανε κράξιμο και απο τους ίδιους τουσ οπαδούς...ήτανε πάντως για ρεκόρ γκίνες η όλη φάση και παγκόσμιο ρεκόρ να βάλει ομάδα αστέρια στην φανέλα της χωρίς αυτα να αντιστοιχούν σε κάποιο τίτλο...τους δικαολογώ πάντως γιατί πάθανε πανικό καθώς ήτανε η χρονιά που πήραμε το 30ο πρωτάθλημα και βάλαμε δικαιολογημένα τα 3 αστέρια...δυστυχώς όμως δεν το άντεξαν κι έγιναν ρόμπα...

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.346
Πόντοι
3.535
Καμιά 10ετία πίσω την έβλεπα μαζί με τον αδερφό μου. Αλλά και ακόμα όταν άρχισα να μένω μόνος μου με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε να τη βάλω να τη δω αν γινόταν τζέρτζελος. Πολύ γέλιο. Μετά όταν δούλευα στον Πειραια είχα δει έναν από την αρχική 3άδα (δε θυμάμαι και ονόματα...Ένας κοντός με γκρίζα μαλλιά)να κάνει εγκαίνια στο μαγαζί του (Γρηγόρη)κοντά στον Άγιο Νικόλαο....Μια χαρά τον τσέπωνε ο θείος (όχι πως και τους άλλους τους είχε στη πείναι, ούτε και πως οι αρχηγοί των άλλων οργανομένων φιλάθλων των άλλων ομάδων πεινάνε. Δες Χαντζημούσια της ορίτζιναλ)

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Καμιά 10ετία πίσω την έβλεπα μαζί με τον αδερφό μου. Αλλά και ακόμα όταν άρχισα να μένω μόνος μου με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε να τη βάλω να τη δω αν γινόταν τζέρτζελος. Πολύ γέλιο. Μετά όταν δούλευα στον Πειραια είχα δει έναν από την αρχική 3άδα (δε θυμάμαι και ονόματα...Ένας κοντός με γκρίζα μαλλιά)να κάνει εγκαίνια στο μαγαζί του (Γρηγόρη)κοντά στον Άγιο Νικόλαο....Μια χαρά τον τσέπωνε ο θείος (όχι πως και τους άλλους τους είχε στη πείναι, ούτε και πως οι αρχηγοί των άλλων οργανομένων φιλάθλων των άλλων ομάδων πεινάνε. Δες Χαντζημούσια της ορίτζιναλ)
O Aκης ειναι αυτος τον ειχα πετυχει και εγω μεσα σε ανσασερ πηγαινε καφεδες σε μια εταιρια το τσουκαλα τον ειχα δει στην αγια σοφια με bmw παλια με αριθμο με βεισμα απο το υπουργειο 7777

Επισκέπτης
ο συγκεκριμενος που λες ειναι ο ακης δουλευε στο λιμανι υποτιθετε σε φορτωτες και επερνε τρελα λεφτα.ο θειος τους ειχε ολους με μισθο.ο δε τακης στο γηπεδο πηγαινει μεενα παπι 50αρι ξεχαρβαλωμενο αλλα στο γκαραζ υπαρχει το καγιεν. :2funny:

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.346
Πόντοι
3.535
ο συγκεκριμενος που λες ειναι ο ακης δουλευε στο λιμανι υποτιθετε σε φορτωτες και επερνε τρελα λεφτα.ο θειος τους ειχε ολους με μισθο.ο δε τακης στο γηπεδο πηγαινει μεενα παπι 50αρι ξεχαρβαλωμενο αλλα στο γκαραζ υπαρχει το καγιεν. :2funny:
Εγώ νόμιζα πως ο χοντρούλης ( ή κατά τον Οβελίξ βαρυκόκκαλος) ήταν στις φορτώσεις...Τεσπα. Αυτό που ξέρω είναι πως το μαγαζί του είναι σε παρά πολύ καλό σημείο, πολύ κοντά στον ντόκο που δένουν τα κρουαζιερόπλοια και εκεί γύρω πρέπει να παίζουν και καμιά 50αριά μικρές ή μεγάλες ναυτιλιακές. Από αυτό το μαγαζί παίζει να χέζεται στο χρήμα (άσε που δε το αποκλείω και για βιτρίνα).
Όλοι ρε οι αρχηγοί των οργανωμένων τα τσεπώνουν. Ο μαλάκας ο Χατζημούσιας πως ζει τόοοσα χρόνια;;;
Άσχετο αλλά ο Τάκης νόμιζα πως έχει ή Μερσέντα ή μπέμπα...Και τώρα που το είπα, θυμάμαι πως πριν κάποια χρόνια πρέπει να τον είχαν στριμώξει κάτι βάζελοι και είχε πάει στην εκπομπη αναμένος και ούτε τηλεφωνα δε πήρε ούτε τίποτα. One man show...Βρισίδι τρελλό...Α! Και κάπου μέσα στο βρισίδι ΠΡΕΠΕΙ (αν δε με απατάει η μνήμη μου) να είπε και ευχαριστώ σε 2 βάζελους που προσπάθησαν να τον προστατέψουν από το πέσιμο.
Αλλά η εκπομπή αυτή μαζί με το Καφενείο των Φιλάθλων πρέπει να υπάρχει σε ΟΛΕΣ τις συλλογές DVD!!! Είναι MUST

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

αν λες τον ακη στην εκπομπη ελεγε οτι ξεφορτωνει κοντεινερ στο λιμανι κ ειναι φτωχολογια μεροκαματο κ ιστορια.Ποτε τον ειδες προσφατα ανοιξε το μαγαζι του?

Επισκέπτης
Εγώ νόμιζα πως ο χοντρούλης ( ή κατά τον Οβελίξ βαρυκόκκαλος) ήταν στις φορτώσεις...Τεσπα. Αυτό που ξέρω είναι πως το μαγαζί του είναι σε παρά πολύ καλό σημείο, πολύ κοντά στον ντόκο που δένουν τα κρουαζιερόπλοια και εκεί γύρω πρέπει να παίζουν και καμιά 50αριά μικρές ή μεγάλες ναυτιλιακές. Από αυτό το μαγαζί παίζει να χέζεται στο χρήμα (άσε που δε το αποκλείω και για βιτρίνα).
Όλοι ρε οι αρχηγοί των οργανωμένων τα τσεπώνουν. Ο μαλάκας ο Χατζημούσιας πως ζει τόοοσα χρόνια;;;
Άσχετο αλλά ο Τάκης νόμιζα πως έχει ή Μερσέντα ή μπέμπα...Και τώρα που το είπα, θυμάμαι πως πριν κάποια χρόνια πρέπει να τον είχαν στριμώξει κάτι βάζελοι και είχε πάει στην εκπομπη αναμένος και ούτε τηλεφωνα δε πήρε ούτε τίποτα. One man show...Βρισίδι τρελλό...Α! Και κάπου μέσα στο βρισίδι ΠΡΕΠΕΙ (αν δε με απατάει η μνήμη μου) να είπε και ευχαριστώ σε 2 βάζελους που προσπάθησαν να τον προστατέψουν από το πέσιμο.
Αλλά η εκπομπή αυτή μαζί με το Καφενείο των Φιλάθλων πρέπει να υπάρχει σε ΟΛΕΣ τις συλλογές DVD!!! Είναι MUST
τον τακη του την ειχαν πεσει οταν ειχε παει στο νοσοκομειο να δει τη μανα του και οντως τον ειχαν σωσει κατι βαζελοι.αν δεν ειχαν επεμβει θα τον ειχαν κανει αγνωριστο γρηγορη.οσο για τον χατζηχρηστο απο τη κονομα εχει και εξοχικο στην αντιπαρο ο απλυτος :grin:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
bmw 316 μπλε 94 η 95 μοντελο .τον εβλεπα καθε μερα σε ενα τυροπιταδικο στην αγια σοφια στο πειραια

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τον τακη του την ειχαν πεσει οταν ειχε παει στο νοσοκομειο να δει τη μανα του και οντως τον ειχαν σωσει κατι βαζελοι.αν δεν ειχαν επεμβει θα τον ειχαν κανει αγνωριστο γρηγορη.οσο για τον χατζηχρηστο απο τη κονομα εχει και εξοχικο στην αντιπαρο ο απλυτος :grin:

στην εκπομπη ειχε πει εναν φιλο του πηγε να δει κ μαζι του ηταν κ μια κοπελα μαλλον γκομενα του φιλου του

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.346
Πόντοι
3.535
αν λες τον ακη στην εκπομπη ελεγε οτι ξεφορτωνει κοντεινερ στο λιμανι κ ειναι φτωχολογια μεροκαματο κ ιστορια.Ποτε τον ειδες προσφατα ανοιξε το μαγαζι του?
To πρόσφατα είναι καμιά 4ετία πίσω, όταν ήμουν κάθε μέρα Πειραιά (κοντά στον Άγιο Νικόλαο) λόγο δουλείας. Κάποια στιγμή είχα πάει στη Hertz για να νοικιάσω αυτοκίνητο αφού το δικό μου θα ήταν ακίνητο για κάποιες μέρες και είδα πιο πέρα τζέρτζελο και πήγα να δω. Και ήταν αυτός ο Άκης και καλοδεχόταν τους φίλους του (είδα και τον Τάκη) και το χαμόγελο ως τ αυτία...Και θυμάμαι που σκέφτηκα "α ρε φτωχολογιά" μακάρι να ήταν και κάτι άλλα ζώα από την 7 (μαζί με τον αδερφό μου που για μια 10ετία έτρεχε πίσω τους και πήγε περίπατο και το πανεπιστήμιο) να το έβλεπαν...

Σημ...Το ότι λέω για τους τύπους της εκπομπής εννοείτε ότι πάει και για τις ηγετικές φυσιογνωμίες των οργανωμένων όλων των ομάδων, που μερικοί μερικοί (μαζί και η αρχοντομουτσουνάρα μου πριν από καμιά 15αριά χρόνια) πιστεύουν ότι όλοι αυτοί κόπτονται για την ομάδα και ΜΟΝΟ γι αυτή.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
αλλοι τρεχαμε για ΤΗ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ και ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ετσι ημουν και εγω καποτε πιο πολλες ωρες ημουν στο κλαμπ και στο γηπεδο παρα στο σπιτι μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom