Λύσε μου μια απορία. Οταν αναφέρεσαι σε κοροϊδοϊο τι εννοείς;Τελευταία απάντηση γιατί είσαι ΝΤΙΠ ηλίθιος!
Εγώ μια χαρά γνώριζα τα περί μεταλλάξεων και γνώριζα επίσης πως αυτές είναι ΧΡΗΣΙΜΕΣ διότι τέτοιου είδους επιδημίες τελειώνουν ΠΑΝΤΑ με μια πιο ήπια μετάλλαξη. Άλλοι χρησιμοποιούσαν την έννοια των μεταλλάξεων σαν μπαμπούλα πως "Δεν κάνετε εμβόλια και θα προκύψουν μεταλλάξεις!", ευτυχώς που προέκυψαν τελικά όπως το περιμέναμε βέβαια.
Αλλά δεν μου λες αλήθεια, πότε κυκλοφόρησε το "επικαιροποιημένο" εμβόλιό της η Pfizer? Aν δεν το θυμάσαι να το πω εγώ, προς το τέλος του 2022 το κυκλοφόρησε ενώ το αρχικό της σκεύασμα αναφερόταν στο στέλεχος "Α" κι από τότε είχαν προκύψει πάμπολλα και επικρατήσει ακόμα 3-4 άλλα στελέχη. Ξέρεις γιατί; Διότι πολύ απλά μέχρι το τέλος (Οκτώβρη-Νοέμβρη) του 2022 ξεστοκάριζαν απολύτως ΑΧΡΗΣΤΑ (και δυνητικώς βλαπτικά) "εμβόλια".
Τελευταία σου ευκαιρία να αναφέρεις τι γνώσεις έχεις πάνω στο αντικείμενο, αν δεν το κάνεις θα σε μπλοκάρω γιατί βαρέθηκα να απαντάω σε έναν εμμονικό άσχετο ηλίθιο.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).