The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.287
- Πόντοι
- 40.655
Απλώς λατρεύω να σε τρολάρω μανάρι μου![]()
![]()
![]()
Αλλο ένα παρόμοιο πόστ, και θα πατήσω το ρουφιανόκουμπο προκειμένου να σας καταγγείλω για σεξουαλική παρενόχληση.
Απλώς λατρεύω να σε τρολάρω μανάρι μου![]()
![]()
![]()
E όχι και σεξουαλική παρενόχληση,ακόμα ούτε τον έχω χαϊδέψει τρυφερά χαμηλά...Αλλο ένα παρόμοιο πόστ, και θα πατήσω το ρουφιανόκουμπο προκειμένου να σας καταγγείλω για σεξουαλική παρενόχληση.![]()
Θα'ναι μοιραίο για όλους μας να τα τινάξει ο τραβοτρόμπας;Γεια σου φίλε. Εδώ, με σφηνάκια μαλακίας τραβατρόμπα, μέχρι να του έρθει συμφόρηση![]()
![]()
και να μου γράψει ο Παπαζόλ το σπίτι που μου έταξε όταν συμβεί [size=20pt]το μοιραίο (για όλους μας)[/size]
και τώρα τι θα γένομεν χωρίς βαψομαλλιάδες?
οι γυμνοσάλιαγκες αυτοί ήσαν μία κάποια λύσις...
Για ποιο πράγμα;και τώρα τι θα γένομεν χωρίς βαψομαλλιάδες?
[size=20pt]
οι γυμνοσάλιαγκες αυτοί ήσαν μία κάποια λύσις...[/size]

Tί link θες; Απλά τα βάφουν.Εμένα γιατί με αφήνετε έτσι ;;;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ....
Βάλτε ένα λινκ ....
πάρε να γελάσεις-ουμε-ουνε κι οι πέτρες, Λάκη![]()
![]()
![]()

είναι μεγάλη ρόμπα ο Γκλέτσος του Σέφιλντ, θα μας λείψει όταν τον πάρει ο Χάρος. Πάντα με value for money![]()
![]()
![]()
πάρε να γελάσεις-ουμε-ουνε κι οι πέτρες, Λάκη![]()
![]()
![]()
Δηλ. πληρώνετε τοὺς ἐργοδότας σας;![]()
Επειδή και εγώ έτσι το λέω -αλλά χωρίς να το παίζω international bussinesman σαν τον τρόμπα-το σωστό ποιο/πώς είναι;είναι μεγάλη ρόμπα ο Γκλέτσος του Σέφιλντ, θα μας λείψει όταν τον πάρει ο Χάρος. Πάντα με [size=20pt]value for money[/size]![]()
![]()
![]()
Οκ έχεις δίκιο,είδα και παρακάτω,απλά σκάλωσα σε λάθος σημείο.ρε παπαζόλ, διάβασε τις δύο σελίδες και θα καταλάβεις. σαμποτάρεις το ξεβράκωμα, μαν![]()
![]()
![]()
Είναι, θα λέγαμε, το όνειδος κάθε παρέας![]()
Αυτό μου άρεσεΛεει [size=20pt]που και που[/size] ,κάτι παραμυθάκια...

Λεει που και που ,κάτι παραμυθάκια...
Παραμυθάκια τώρα... αυστηρός είστε.
Καλαμπουράκια για να γελάσουμε...

Ρε μαλάκα τραβαμούνη,
Ούτε ναύαρχος με την Ισπανική Αρμάδα να ήσουν δε σου έδιναν ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τέτοια...μπένεφιτς. Kαι εκσυγχρονίσου λίγο ρε μαλάκα, μπένεφιτς παίρνουν μόνο τα τρας που γαμάς φθηνά (value for money) στα council estates...
Ρε μαλάκα τραβαμούνη,
Ούτε ναύαρχος με την Ισπανική Αρμάδα να ήσουν δε σου έδιναν ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τέτοια...μπένεφιτς. Kαι εκσυγχρονίσου λίγο ρε μαλάκα, μπένεφιτς παίρνουν μόνο τα τρας που γαμάς φθηνά (value for money) στα council estates...

Πάντως την επίδειξη που κάνει ο τραβουμούνης εδώ μέσα δεν παίζει να την κάνει άλλος χρήστης,την έχει δει Ναπολέων το άτομο,σε ένα site για πουτάνες.
![]()