redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 100
- Πόντοι
- 376
δεν το εκοψαν τυπε? ειπαν οτι ξεπερασε τις 50 επαναληψεις που ειχαν δικαιωμα να δειξουν :Sδηλαδή πα΄λι δεν θα δούμε κωνσταντίνου και ελένης;
δεν το εκοψαν τυπε? ειπαν οτι ξεπερασε τις 50 επαναληψεις που ειχαν δικαιωμα να δειξουν :Sδηλαδή πα΄λι δεν θα δούμε κωνσταντίνου και ελένης;
Με την σειρά .:
1)Όχι καί άν είναι να μετατραπεί ό ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε κακέκτυπο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάποιοι σαν καί εμένα θα φύγουν !
2)Άν κατ' εσένα είναι γενίκευση μια απλή λογική εκδοχή τι να σου πώ?
3)Όταν κάποιοι άνθρωποι δεν επιθυμούν κατ' εξακολούθηση να δεχτούν τις διακηρύξεις μιας πολιτικής θεωρίας καί πράξης αλλά επιλέγουν κάτι άλλο είναι βέβαια σεβαστό αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν καί δίκιο μην τρελλαθούμε κιόλας !
Και ψηφιζες Πασοκ?ήμουν αριστερός...
στειλτην αλλού.Οχι, θα την εστελνα στην γραμματεα του αρχικλεφταρου.
τι μου δινεις για να σου δειξω διακαναλικη με ιωαννα ;)Τι ειναι αυτη ρε.
γιατί να ψηφίσουμε τους άχρηστους και κλέφτες;Ας μας ψηφιζατε να παρουμε 45% να μην χρειαζοταν να συγκυβερνησουμε με κανεναν.
θα μας πεις τι ψήφισες/θα ψηφίσεις ή θα σε λιώσω στα πμ;τι μου δινεις για να σου δειξω διακαναλικη με ιωαννα ;)

ναι ρε τι ήταν το πασοκ; δεξιά; Οι παλιοί δεξιοί μας αποκαλούσαν κουμούνια...Και ψηφιζες Πασοκ?![]()
ρε τραβα ταϊσε τη χοντρηθα μας πεις τι ψήφισες/θα ψηφίσεις ή θα σε λιώσω στα πμ;![]()
![]()
![]()
Και εσυ περιμενες να γινεις αριστερος στα γεραματα?
Και πολλοι να ειναι, δεν νομιζω να ειναι οι περισσοτεροι, ποσο μαλλον ολοι. Για αυτο ειναι κακο πραγμα η γενικευση και η ταμπελα που ακολουθει.
ήμουν αριστερός...
τι σημαίνει "είμαι αριστερός";Και ψηφιζες Πασοκ?![]()
Δεν έχω το κεφάλαιο για να επιτελέσω ένα τέτοιο μεγάλο έργορε τραβα ταϊσε τη χοντρη![]()
Και πώς σου πέρασε;
με κωλοδάχτυλο...Και πώς σου πέρασε;
ναι ρε τι ήταν το πασοκ; δεξιά; Οι παλιοί δεξιοί μας αποκαλούσαν κουμούνια...
Ενα να σου πω, αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση...
Ήταν το ΠΑΣΟΚ αριστερά δηλαδή ε;με κωλοδάχτυλο...
δεν μου πέρασε ιδεολογικά το ίδιο παραμένω, τι ήθελες να γίνω φασίστας;
ότνα ένα κόμμα κυβερνα 30 χρόνια υπα΄ρχει φθορά... πλέον δεν περιμένω τίποτα...Και αυτα που γινοντουσαν τοσα χρονια που κυβερνουσε το πασοκ δεν τα εβλεπες? Απο τον συριζα περιμενεις τα ιδια?
Και αυτα που γινοντουσαν τοσα χρονια που κυβερνουσε το πασοκ δεν τα εβλεπες? Απο τον συριζα περιμενεις τα ιδια?
με κωλοδάχτυλο...
δεν μου πέρασε ιδεολογικά το ίδιο παραμένω, τι ήθελες να γίνω φασίστας;