Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
100€ ημερισίως θα εννοείς.Κοσμάκις έχει ξεπέσει στα σκουπίδια με e. Με 100e στην τσέπη δεν αλλάζει και πολύ από την δραχμή,το λένε όλοι οι βιοπαλαιστές.
Αν δεν σου φτάνουν ούτε για τα βασικά μικρή σημασία έχει το νόμισμα...
Κοσμάκις έχει ξεπέσει στα σκουπίδια με e. Με 100e στην τσέπη δεν αλλάζει και πολύ από την δραχμή,το λένε όλοι οι βιοπαλαιστές.
Αν δεν σου φτάνουν ούτε για τα βασικά μικρή σημασία έχει το νόμισμα...
μηπως επαιζε τον κωλο του και αν επεφτε εξω θα πηγαινε φυλακη;;; Η αυτό είναι αδιαφορο;100€ ημερισίως θα εννοείς.
Ξέρω ελευθεροεπαγγελματία που χαλαρά εισέπρατε τουλάχιστον 500€ ημερισιως σε δραστηριότητα αποκλειστηκά υπηρεσιας, καθόλου υλικό εμπόρευμα στη μέση και μιξοκλαιγόταν οτι ειναι βιοπαλαιστής!
Οι οροι ειναι σχετικοι ανάλογα πως τους χρησιμοποιεί ο καθένας.
Και αυτό θα μπορούσε, το αποτελεσμα ειναι πως οι ελληνες που βρισκονται στο εξωτερικό ΔΕΝ μπορούν να ψηφίσουν σε εθνικές εκλογές...
Για βασικό μιλάω,250-300e που ναι και Βουλγαρία,χωρίς η αγορά να ακολουθεί τα πράγματα θα ζορίσουν πολύ.100€ ημερισίως θα εννοείς.
Ξέρω ελευθεροεπαγγελματία που χαλαρά εισέπρατε τουλάχιστον 500€ ημερισιως σε δραστηριότητα αποκλειστηκά υπηρεσιας, καθόλου υλικό εμπόρευμα στη μέση και μιξοκλαιγόταν οτι ειναι βιοπαλαιστής!
Οι οροι ειναι σχετικοι ανάλογα πως τους χρησιμοποιεί ο καθένας.
Όλοι όχι,αλλά αυξάνεται αυτός ο κόσμος.Εσφαλμενη εικόνα εχεις, δεν είμαστε όλοι με 100 ευρώ εισόδημα ουτε ψαχνουμε στα σκουπίδια....
Τωρα για το νομισμα, αλλο τι αγοράζεις με 100 ευρώ και αλλο τι θα αγοράζεις με 100 δραχμές, πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά θελουν να δοκιμάσουν... :S
καμια σχεση... Η δικια μου ψηφοφορια δεν ειχε να κανει με κομματα :SΕντάξει και η παρούσα δημοσκόπηση μια χαρά είναι:
ΝΔ - 3 (10.3%)
ΣΥΡΙΖΑ - 4 (13.8%)
ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ) - 1 (3.4%)
[size=20pt]ΧΑ - 16 (55.2%)[/size]
ΑΝΕΛ - 0 (0%)
ΚΚΕ - 0 (0%)
ΔΗΜΑΡ - 0 (0%)
ΠΟΤΑΜΙ - 1 (3.4%)
ΛΑΟΣ - 0 (0%)
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - 0 (0%)
ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ - 1 (3.4%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 1 (3.4%)
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 1 (3.4%)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ - 0 (0%)
ΕΕΚ Τροτσκιστές - 0 (0%)
ΕΠΑΜ - 0 (0%)
ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ - 1 (3.4%)
ΣΧΕΔΙΟ Β - 0 (0%)
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ - 0 (0%)
ΟΑ ΚΚΕ - 0 (0%)
ΜΛ ΚΚΕ - 0 (0%)
ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - 0 (0%)
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ - 0 (0%)
ΔΞ - ΔΑ - 0 (0%)
Εννοώ πως και η ψήφος στην Χ.Α. εκφράζει την αηδία και άρνηση του κόσμου προς την Ψευτοδημοκρατία τους.καμια σχεση... Η δικια μου ψηφοφορια δεν ειχε να κανει με κομματα :S
Η δουλεια ειχε στρώσει τύπε, ιδιόκτητο μαγαζί, ομοιως σπιτι χωρίς άλλες εκκρεμότητες αλλά η κλάψα κλάψα, μη μας ματιάξουν!μηπως επαιζε τον κωλο του και αν επεφτε εξω θα πηγαινε φυλακη;;; Η αυτό είναι αδιαφορο;![]()
τι δουλεια εκανε ο ανθρωπος; Εχει σημασια αυτό που σε ρωταω..Η δουλεια ειχε στρώσει τύπε, ιδιόκτητο μαγαζί, ομοιως σπιτι χωρίς άλλες εκκρεμότητες αλλά η κλάψα κλάψα, μη μας ματιάξουν!
ιατρικό επισημο μασατζήδικο με μια υπάλληλοτι δουλεια εκανε ο ανθρωπος; Εχει σημασια αυτό που σε ρωταω..
δεν εχω αποψη.ιατρικό επισημο μασατζήδικο
Έχει ένα κόστος εγκατάστασης λόγω μηχανημάτων αλλά οπως σου ειπα ήταν χρόνια στο χώρο.δεν εχω αποψη.
Δεν ξερω ποσο πληρωνει τους μασερ και τα λοιπα αλλα μου φαινεται δυσκολο να εβγαζε 500€ την ημερα ΚΕΡΔΟΣ από νομιμο μασαζ
15000 τον μηνα και όλα πληρωμένα μου φαινεται τρελο ποσο για αυτή τη δουλεια... Τι διαολο διπλα στο κατ είναι και δεν προλαβαινει να τριβει;;Έχει ένα κόστος εγκατάστασης λόγω μηχανημάτων αλλά οπως σου ειπα ήταν χρόνια στο χώρο.
Θέλει και ένα πτυχίο τυπε!15000 τον μηνα και όλα πληρωμένα μου φαινεται τρελο ποσο για αυτή τη δουλεια... Τι διαολο διπλα στο κατ είναι και δεν προλαβαινει να τριβει;;
Νοθεια μυριζει τυπεψηφισα και ειδα τα ποσοστα....τι εγινε ρε μαγκες? ολοι η Χ.Α. ειναι μπουρδελιαρηδες?
Τιποτα δεν παιχτηκε.
Οποιος ξερει ελαχιστα απο ελληνικες εκλογες, γνωριζει οτι παντα η ΝΔ καταληγει 2-3 μοναδες κατω απο το αρχικο 10% των εκλογικων τμηματων.
Κι αυτο γιατι μπαινει τελευταια η Β Αθηνων. Οπου υπολειπεται αρκετα.
Εγω ηξερα και τοτε, οτι εφοσον προηγειτο μονο μια μοναδα, θα εχανε.
Οποιος βγηκε να πανηγυρισει τοτε, ηταν μεγαλο ζώον.
Εξαλλου και το 2012 αυτο εγινε. Απο 20-21% ξεκινησε το Μάιο του 2012 η ΝΔ και κατεληξε στο 18,8%.
Αυτα ειναι γνωστα.