alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Θα πας σε δίκη τον Στέκα? Δικος του μαρτυρας θα ειμαιΑν ο Στέκας πει το παραμικρό για το ''ατύχημα'' ετοιμάσου να του στείλουμε εξώδικο.![]()
Θα πας σε δίκη τον Στέκα? Δικος του μαρτυρας θα ειμαιΑν ο Στέκας πει το παραμικρό για το ''ατύχημα'' ετοιμάσου να του στείλουμε εξώδικο.![]()
Θα μας περιγραψεις το ατυχημα ή να το κάνω εγώ παπαζολ?![]()
Αναξιόπιστε δεξιέ δικηγόρεΘα πας σε δίκη τον Στέκα? Δικος του μαρτυρας θα ειμαι![]()
Υπάλληλε σχόλασες ή από την δουλειά μπαίνεις;εχει βαθιές ρίζες και μεγάλη ιστορία... ξεκινάει από μια σπασμένη καπότα...

Δεν θελω την χοντρη. Μου μπηκε τωρα η ιδεα να βρω αλβανιδα με τοσα που βλεπω στο νημα "αλβανιδες θεες".Αναξιόπιστε δεξιέ δικηγόρε
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ρεΈλα και σε πληρώσω με την χοντρή
![]()
στο τριγωνο εχει κατι καλες τυπεΔεν θελω την χοντρη. Μου μπηκε τωρα η ιδεα να βρω αλβανιδα με τοσα που βλεπω στο νημα "αλβανιδες θεες".
Δηλαδή άμα δεις τσοντούλα με την Jenna Jameson θα πας Αμερική να την βρεις;Δεν θελω την χοντρη. Μου μπηκε τωρα η ιδεα να βρω αλβανιδα με τοσα που βλεπω στο νημα "αλβανιδες θεες".
εχει βαθιές ρίζες και μεγάλη ιστορία... ξεκινάει από μια σπασμένη καπότα...

[size=20pt]ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΤΡΟΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ!!!! [/size]Ελεγα να μην παω τοσο πίσω ρε τυπε....
Λεω να περιγραψω την 25/5 όταν ο παπαζολ εφτασε στο εκλογικό τμήμα.....
Είσαι ετοιμος παπαζολ???![]()
![]()
![]()
δωσε τυπε να μαθει ο κοσμοςΕλεγα να μην παω τοσο πίσω ρε τυπε....
Λεω να περιγραψω την 25/5 όταν ο παπαζολ εφτασε στο εκλογικό τμήμα.....
Είσαι ετοιμος παπαζολ???![]()
![]()
![]()

Με την Αλίντισσα τί λέει,καλά;ρε πουστρακι παπαζολη, τη γλεντησες τη χοντρη μια φορα και την παρατησες?την εχεις δει λατινος εραστης μηπως
κανονισε να σε γ@μησω πουστρακι
![]()
Δε πας στην Λευκορωσία καμιά βόλτα;δωσε τυπε να μαθει ο κοσμος![]()
![]()
![]()
δωσε τυπε να μαθει ο κοσμος![]()
![]()
![]()

[size=20pt]ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΤΡΟΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ!!!! [/size]![]()
![]()
![]()

λιγα με το αλιντι μη σε κανω ενθεμα σιλικονης στον κωλο της χοντρης πουστρακιΜε την Αλίντισσα τί λέει,καλά;Συνεχίζεις να της την πέφτεις και να τρως χυλόπιτες;
Πρέπει να έχεις βάλει κιλά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες τα ολα και με λεπτομερειες τυπεΘες να μαθεις το ατυχημα του παπαζολ τυπε??? προσεξε γιατι δεν θα αντεξεις από το γέλιο....![]()
![]()
![]()

Nα δεις που το πουστράκι ο Στέκας ψάχνει ποστ και δεν θα αρκεστεί στην αναμετάδοση...![]()
![]()
![]()
Στέκα γαμιέσαι με αραπάδες ρε!!!!![]()
![]()
![]()