Θέλουν 180 βουλευτές και έλλειψη ισχυρής αντιπολίτευσης για να νομιμοποιηθούν να κάνουν εγκλήματα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω λόγω συντάγματος. Το κώλο τους θέλουν να καλύψουν.
Τέλος το διάλειμα,τα κεφάλια μέσα αλλιώς εχει φάπα.
Η φράου Μέρκελ μας εκανε με τα κρεμυδάκια.Ποιός Ελληνας και φούστες μπλέ,κοτούλες βοκτάς και πολυ μας ειναι.Καθήστε τώρα να απολαύσετε το απόλυτο ξέσκιμα απο τους Γερμαναράδες και τα αλλα ζωοειδή.
μετά το 74 που έφαγε πούτσα ο κύπριος για να επιβιώσει ο έλληνας σήμερα τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής.
θα φάει πούτσα ο έλληνας για να επιβιώσει ο κύπριος.
Ζω για την στιγμή που ο πιτσαδόρος με μισοκακόμοιρο ύφος , ενδεχομένως και με λίγο δάκρυ , θα εξαγγείλει νέα χαράτσια , φόρους και μειώσεις μισθών/συντάξεων ... Για να "σωθούμε" και να παραμείνουμε στο ευρώ .
Ε κάπου εκεί θα έχουμε εμφύλιο .
μετά το 74 που έφαγε πούτσα ο κύπριος για να επιβιώσει ο έλληνας σήμερα τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής.
Εγω εντυπωσιαστηκα που η ΔΗΜΑΡ και ο Καμμενος δεν εχασαν μεγαλο ποσοστο απο την πολωση, αλλα διατηρηθηκαν αξιοπρεπως και ο Κουβελης μαλιστα σχεδον στα ιδια :S
Εγω εντυπωσιαστηκα που η ΔΗΜΑΡ και ο Καμμενος δεν εχασαν μεγαλο ποσοστο απο την πολωση, αλλα διατηρηθηκαν αξιοπρεπως και ο Κουβελης μαλιστα σχεδον στα ιδια :S
Ζω για την στιγμή που ο πιτσαδόρος με μισοκακόμοιρο ύφος , ενδεχομένως και με λίγο δάκρυ , θα εξαγγείλει νέα χαράτσια , φόρους και μειώσεις μισθών/συντάξεων ... Για να "σωθούμε" και να παραμείνουμε στο ευρώ .
Ε κάπου εκεί θα έχουμε εμφύλιο .
Τι να ανακοινώσει ετοιμα ειναι,τον Σεπτέμβριο οι μισοί Ελληνες θα δώσουν πίσω 2-3 μηνιάτικα σε φόρους και δεν θα εχουν ουτε μαντήλι να κλάψουν.Οσοι δεν εχουν τα σπίτια στο Κράτος και την Μέργκελ.Αυτό υπέγραψαν και αυτοί ειναι οι οροι.
Ερχετε η πούτσα η μεγάλ...