ελπίζουμε ότι η νδ θα "κρατήσει" κάποιο διάστημα και δεν θα προκαλέσει την οργή του λαού
και μετά το χάος που ακούει στο όνομα σύριζα.
γι'αυτόν ακριβώς το λόγο προβλέπω ότι θα αναγκαστούν να προβούν σε μέτρα ανάπτυξης για να αποφύγουν το χάος και το μηδέν που επίκειται
ελπίζουμε ότι η νδ θα "κρατήσει" κάποιο διάστημα και δεν θα προκαλέσει την οργή του λαού
και μετά το χάος που ακούει στο όνομα σύριζα.
γι'αυτόν ακριβώς το λόγο προβλέπω ότι θα αναγκαστούν να προβούν σε μέτρα ανάπτυξης για να αποφύγουν το χάος και το μηδέν που επίκειται
Δεν έχει μαλακίες φιόγκο αυτά θα τα ξεκαθαρίσουν απο τις πρώτες μέρες και απο τους δύο!
Θα δούμε χιλιάδες απελάσεις απο τις πρώτες μέρες χωρίς λαθραίους σε πανεπιστήμια! θα δούμε διαπραγμάτευση μνημονίου με ΝΔ απο τις πρώτες μέρες θα δούμε σταθερούς μισθούς και επιστροφή του χαρατσιού απο τις πρώτες μέρες γιατί δεν έχει μαλακίες πλέον
Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα!
Πληροφορια δεν εχω καμια ....
Απλα η κατασταση οπως ειναι τα πραγματα ΔΕΝ ειναι γενικως καθολου καλη και πολυ φοβαμαι οτι οποιος και να βγει εγω σαν απλος πολιτης θα ειμαι σε ενα τελμα.
Ευχομαι και ελπιζω σε κατι καλο απο ολο αυτο, τοσο ως παθημα μαθημα προς τα κομματα, οσο και τους πολιτες.
Ελπιζω να ξαναγυρισει το χαμογελο στα χειλη ολων μας, γιατι αρκετη μαυριλα ειδαμε.......
Πληροφορια δεν εχω καμια ....
Απλα η κατασταση οπως ειναι τα πραγματα ΔΕΝ ειναι γενικως καθολου καλη και πολυ φοβαμαι οτι οποιος και να βγει εγω σαν απλος πολιτης θα ειμαι σε ενα τελμα.
Ευχομαι και ελπιζω σε κατι καλο απο ολο αυτο, τοσο ως παθημα μαθημα προς τα κομματα, οσο και τους πολιτες.
Ελπιζω να ξαναγυρισει το χαμογελο στα χειλη ολων μας, γιατι αρκετη μαυριλα ειδαμε.......
Δεν ξέρω εσύ τι θα είσαι φίλε μου. Εγώ έχω ήδη μάσκα και κράνος και θα είμαι ξανά στο δρόμο αν δεν κάνουν όσα υποσχέθηκαν στο λαό.
Αλλιώς το ΠΟΥΛΟ όλοι τους και κυβέρνηση ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.