Συγγνώμη πέρα από την πλάκα,αν θέλει η εξουσία δεν κάνει ό,τι θέλει;;;
Δεν ισχυρίζομαι ότι θα γίνει νοθεία,αλλά όταν στις Η.Π.Α. έγινε νοθεία για την εκλογή του Τζορτζ Μπους (νεότερου) δεν μπορεί να γίνει στην ψωροκώσταινα Ελλάδα;;;
Συγγνώμη πέρα από την πλάκα,αν θέλει η εξουσία δεν κάνει ό,τι θέλει;;;
Δεν ισχυρίζομαι ότι θα γίνει νοθεία,αλλά όταν στις Η.Π.Α. έγινε νοθεία για την εκλογή του Τζορτζ Μπους (νεότερου) δεν μπορεί να γίνει στην ψωροκώσταινα Ελλάδα;;;
Με ποιον τροπο βρε παιδι μου?
Αυτο ρωταω.
Εγω ειμαι δικαστικος αντιπροσωπος. Τι θα γινει?
Θα μου φερουν να μου ριξουν ψηφοδελτια στην καλπη βαζοντας μου το οπλο στον κροταφο?
Οπως ειναι το συστημα, νοθεια δεν μπορει να γινει.
Μονο αν υποθεσουμε οτι θα προσθεσεις ψηφοφορους με ψευτικα ονοματα, που δεν θα υπαρχουν, και θα τους δωσεις και ψευτικες ταυτοτητες. Μα ειμαστε σοβαροι?
Με ποιον τροπο βρε παιδι μου?
Αυτο ρωταω.
Εγω ειμαι δικαστικος αντιπροσωπος. Τι θα γινει?
Θα μου φερουν να μου ριξουν ψηφοδελτια στην καλπη βαζοντας μου το οπλο στον κροταφο?
Οπως ειναι το συστημα, νοθεια δεν μπορει να γινει.
Μονο αν υποθεσουμε οτι θα προσθεσεις ψηφοφορους με ψευτικα ονοματα, που δεν θα υπαρχουν, και θα τους δωσεις και ψευτικες ταυτοτητες. Μα ειμαστε σοβαροι?
Θα το έχεται καταλάβει οι περισσότεροι οτι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, παίζουν ένα βρόμικο παιχνίδι, για να κατευθήνουν τους ψηφοφόρους σε αυτούς που τους πληρόνουν.
Το 8% στο ΠΑΣΟΚ ειναι ένα ακομα μεγάλο ψέμα. Σιγά μην ο Μπένι σκοτόνονταν να γινει αρχηγός ενός κόμματος που θα έπερνε 8%.
Ο σκληρός κομματικός πυρήνας ένος κομματος τύπου ΜΠΑΑΘ δεν ειναι μόνο 8%. Ειναι πολύ περισσοτερο από 10%. Αν συνηπολογίσουμε και τα ΜΜΕ που ελεγχουν ανεβένουμε στο +20%.
Το ερώτημα ειναι όμως, ποιοι θα ψηφίσουν Πασοκ στις επερχόμενες εκλογές;;