149 + Ελσα = 150 = Το Τελος ΤουΑΚΥΡΟ εντελώς το θέμα
δεν φεύγει με τίποτα,το είπαμε χθες
και με 150 και 149 θα κάτσει....υπάρχει η έλσα κλπ δεκανίκια

149 + Ελσα = 150 = Το Τελος ΤουΑΚΥΡΟ εντελώς το θέμα
δεν φεύγει με τίποτα,το είπαμε χθες
και με 150 και 149 θα κάτσει....υπάρχει η έλσα κλπ δεκανίκια
ωραια ησυχασα τωρα,μην μεινει η χωρα ακυβερνητηΔυστυχως, ακομα Ο Χ Ι Ι Ι !!!![]()
![]()
![]()
ελάτε ρε παιδιά που η έλσα θα υπερψηφίσει...τσαλίμια κάνει...και κάτι άλλο...με 150 δεν κυβερνάει ο ΓΑΠ....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!149 + Ελσα = 150 = Το Τελος Του![]()
![]()
!!!
Αρα συμφωνεις !!!ελάτε ρε παιδιά που η έλσα θα υπερψηφίσει...τσαλίμια κάνει...και κάτι άλλο...με 150 δεν κυβερνάει ο ΓΑΠ....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
Αρα συμφωνεις !!!
Φυσα ρουφα τραβα τονε ???![]()
άσε έχω μαστουρώσει...έσκασε ένα μπεκ βενζίνας μέσα στο συνεργείο και τώρα είναι λες και δουλεύουμε σε βενζινάδικο!!!
![]()
![]()
πατατόνε, καταπιατόνε...Φυσα ρουφα τραβα τονε ???![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία..Ειναι δυνατόν να είναι ΤΟΟΟΟΣΟ επικίνδυνος????Η κάτι άλλο παίζει,όπως πχ σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει την ΕΕ προς όφελος Αγγλων και Αμερικάνων?Δε μου κάθεται καλά τόση εμμονή με το Δημοψήφισμα...
τα τελευταία του ρουσφέτια σαν υπουργός...ετοιμάζονται μάλλον για εκλογές...ρε αρχηγε, δε μας λες καλυτερα γιατι ο μπεγλιτης αποκεφαλισε ολους τους αρχηγους ;
Τι κινησεις ειναι αυτες ; Τι λετε εκει περα εσεις ;
ναρκωτικά...
Ο άνθρωπάκος είναι πολλή ύπουλος,αδίστακτος πονηρός,τενεκές ξεγάνωτος,φλόκος,ποιό χαζός και από τα ραδίκια,δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο θελει να κ΄νει και σπρώχνει την ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΌ ΕΝΏ μπορούσε να κάνει κάτι άλλο ποιό ήπιο και να πάμε ποιό μαλακά στις όποιες μεταρυθμήσεις ήθελε η κοινωνοία και η οικονομία για να αντέξουμε την κρίση,μα τόσα ΕΥΡΩ μαζεύει το κράτος κάθε μέρα που στο διάολο χάνονται θα τρελθούμε δεν γίνετε και δεν πάει άλλο,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
τα τελευταία του ρουσφέτια σαν υπουργός...ετοιμάζονται μάλλον για εκλογές...
Για να πουν, οτι σταματησαν πιθανο πραξικοπημα, οιρε αρχηγε, δε μας λες καλυτερα γιατι ο μπεγλιτης αποκεφαλισε ολους τους αρχηγους ;
Τι κινησεις ειναι αυτες ; Τι λετε εκει περα εσεις ;
ρε μοσχαρι εγω προσωπικα δεν ανεχομαι να βλεπω ενα ανδρεικελο που πηρε την εξουσια ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ και εχει αποστολη την εξοντωση μας να κΥΒΕΡΝΑ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ εχω αξιοπρεπειεα ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΙ..
ΑΙΝΤΕ μπηκες να γραψεις την ΕΞΥΠΝΟ μαλακια σου κι εσυ
τέτοιο μαλακισμενο σενάριο κυκλοφορούσε......Ρε λές ο μπουρμπουλήθρας να έστειλε όντως το mail που έλεγε???????????Για να πουν, οτι σταματησαν πιθανο πραξικοπημα, οι![]()
![]()
!!!
αυτο το χω σκεφτει και γω!θα παρακαλουσα οσοι στο ερωτημα ψηφησαν πασοκ να μας που τη παιρνουν και με ποιο σκεπτικο ψηφησαν πασοκ
επισης οσοι ψηφησαν νδ να μας πουν το σκεπτικο η νομιζετε οτι θα φερει τη λυση