Σωστή η σκέψη αλλά ας μη ξεχνάμε ότι εκτός από λίγες κοπέλες που όντως είχαν ριζώσει την ελλάδα και νοικιάσει διαμέρισμα (πχ. Kelly, Mavie κλπ) οι υπόλοιπες έχουν πολλές επιλογές (πχ Βερολίνο, Τουρκία κλπ) και προφανώς η ελλάδα και βολεύει και περνάνε καλά, αλλά ούτε τα καλύτερα λεφτά έχει, ούτε ήταν και ως τώρα δελεαστικός ο χειμώνας του 2026...
Επίσης οι κοπέλες που ήταν βαριά χαρτιά του πρακτορείου, δε θα πάνε εύκολα στο νέο GDE η στους άγγελους, θα δουλέψουν αλλού και θα περιμένουν. Το πρακτορείο το έχουν ανάγκη για βίζα και εισητήριο, γι αυτό και όσες ήδη είναι independent, είναι αυτές που νοικιάζουν και ζουν εδώ (ας είναι καλά τα πληρωμένα σύμφωνα συμβίωσης..

). H Lisa πχ - (μεγάλη μου αγάπη) μου είπε ότι θέλει να έρθει και αναμένει, αλλά δύσκολα θα αποφασίσει να μιλήσει με καποιο άλλο site από την αρχή.
Το Glamour κατά τη γνώμη μου (και ενώ έχω μια πληροφορία για το τι έγινε που φυσικά δε θα αναφέρω αλλά δικαιολογεί απόλυτα τον τρόπο και τη διάρκεια του θέματος), θα ακολουθήσει το παράδειμα του gde αλλά οχι ακόμα, θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο. Μακάρι να ήξερα πόσο - αλλά ο καιρός ανοίγει, οι τουρίστες αυξάνονται και θέλω να ελπίζω ότι είναι πολλά τα λεφτά για να μη βρουν τρόπο να επανέλθουν...
Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλους