Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σε εμπιστευομαι, γιατι ξερω οτι δεν εισαι παρτακιας μονοφαγας!!!![]()
αναμενουμε φιλε...
καριολη εδω εισαι!
Κυριοι το λεω αλλη μια φορα!!! Μιλησα με το μωρο στο mamba και μου απαντησε οτι την επομενη ξεκιναει παλι σε 1εβδομαδα και θα δουλευει κανονικα. Την ρωτησα ποτε ακριβως και περιμενω απαντηση ...θα σας ενημερωσω οταν εχω νεα! (ΥΓ Εστειλα και μνμ για ραντεβου γιατι θα γινεται χαμος) καθοτι οποιος το εχει τιμησει ξερει τι παει να πει Ekaterina η μολδαβη!!!
Σωστος ο παιχτης!!!!!!!!!!ετοιμαζουμε τις γροθιες μας για ανελεητο fisting
Δεστε την γλωσσα σας γιατι ρουφαει πολύ η πεινασμενη.Κυριοι το λεω αλλη μια φορα!!! Μιλησα με το μωρο στο mamba και μου απαντησε οτι την επομενη ξεκιναει παλι σε 1εβδομαδα και θα δουλευει κανονικα. Την ρωτησα ποτε ακριβως και περιμενω απαντηση ...θα σας ενημερωσω οταν εχω νεα! (ΥΓ Εστειλα και μνμ για ραντεβου γιατι θα γινεται χαμος) καθοτι οποιος το εχει τιμησει ξερει τι παει να πει Ekaterina η μολδαβη!!!
Ασε να ερθει πρωτα και σιγουρα θαχει άλλο καρτοτηλεφωνοΚαλημέρα!! Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά εμείς οι νέοι στο παιχνίδι έχουμε καμιά ελπίδα με την Εκατερίνα!!!
Ακούγεται καλή περίπτωση ΚΑΙ με Fisting!!
Ασε να ερθει πρωτα και σιγουρα θαχει άλλο καρτοτηλεφωνο
Δεστε την γλωσσα σας γιατι ρουφαει πολύ η πεινασμενη.
από υπομονή άλλο τίποτα! Περιμένουμε όλοι με αγωνία το όποιο ανακοινωθέν. Καλησπέρα!Ασε να ερθει πρωτα και σιγουρα θαχει άλλο καρτοτηλεφωνο
την τρωει μονος του ρεουτε φωνη ουτε...μουνι
ρε Ζ4 τι γινεται?![]()

Ντροπηηηηηητην τρωει μονος του ρε![]()

Μην ελπιζει κανεις μας. Εχει να μπει στο μαμπα πανω από ένα μηνα.ουτε φωνη ουτε...μουνι
ρε Ζ4 τι γινεται?![]()