Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θες να γίνεις assistant No2 ..αλλα θα είσαι απο κάτω απο τον Νο1 και πανω απο εμενα..Βγαζει και καρτουλες η ομαδα..
![]()

Βασιλισα θα σε εχει...τυφέας :Την θεσούλατην θέλω αλλά σε θρόνο αν είναι δυνατόν να νοιώθω κάτι και εγώ η κακομοίρα η τρελή. ;)
Βασιλισα θα σε εχει...
μονο που το στεμα θα εχει ηλεκτροδια![]()
Εγω θελω νερο με οζον μου το εχει πει ο γιατρος μου.Μου αρεσουν τα ηλεκτρόδια με πορτοκαλάδα ...
εγω ε?Εγω θελω νερο με οζον μου το εχει πει ο γιατρος μου.
εσυ θελεις βαλεντινα μακια μακια μακιαΕγω θελω νερο με οζον μου το εχει πει ο γιατρος μου.
εσυ θελεις βαλεντινα μακια μακια μακια

![]()
![]()
Πρωτα νερο με οζον για να παρω τα πανω μου.![]()
παντως πλακα πλακα με ενα περουκινι θα καψουμε καρδιες βρασιδα,ειμαστε κλασεις ανωτεροι σε ομορφια![]()
![]()
Πρωτα νερο με οζον για να παρω τα πανω μου.![]()

Μην σου πω και αξυριστοι.παντως πλακα πλακα με ενα περουκινι θα καψουμε καρδιες βρασιδα,ειμαστε κλασεις ανωτεροι σε ομορφια![]()
γιατι η βαλεντινα ξυρισμενη ειναι?Μην σου πω και αξυριστοι.![]()

Ασε....ξερω τι χρειάζεσαι...Θα σου στείλω τη νοσοκόμα απο το δωμάτιο...Καυλημέρα χωριανοί επαναστάτες της ιστορικοσεξουαλικης διανόησης. Τα ΄χπια έληξαν η Πανάθα αποκλείσθηκε. Η ώρα είναι 07:00. Θα την βγάλουμε σήμερα?
Με την Ερι δεν το χρειαζεσαι...ειναι αυτοφωτη καυλα..οταν τη δεις θα πεσεις ταυλα
Εριιιιιιιιιιιιιι...ακους?
βαλε φωτο για τους απιστους![]()
εγω θελω βιρτουαλ παληΑπο σήμερα σε ολα τα δωμάτια θα φέρουμε συσκευές για virtoual sex..Δηλώστε τις επιθυμίες για να σας φέρουμε το ανάλογο game ...
![]()