Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μετα απο αυτο θελω να γινω και εγω μαγος.περί μαγείας..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]ITbhE9Kuhwg[/video]

καλοφαγωτα..Μετα απο αυτο θελω να γινω και εγω μαγος.
![]()
![]()
Παω να φαω τα ψαρια καλη μας ορεξει.
γήινη ?Τι μέρα έχομε σήμερα?
παραλληλογραμμο σιγουρα..γήινη ?
παραλληλογραμμο σιγουρα..

την επομενη της χθεσινηςΤι μέρα έχομε σήμερα?
φιλε Jules Jordan, κατι σε τρωει. το χερι σου ειναι ???? ο κωλος σου ????
κατι παντως σου δινει την αισθηση της φαγουρας..
Φίλε Panos δες απο το φόρουμ πώς άρχισε η όλη αντιπαράθεση μας με τον latex και κρίνε....Σου έχω εμπιστοσύνη.

Jules σου έστειλα pm.Κοίταξέ το.
εμενα με τρωει η μυτη μου..Tου Ρώσου τον τρώει ο κώλος πάτερ, κι εσένα ίσως!![]()
Φίλε Panos δες απο το φόρουμ πώς άρχισε η όλη αντιπαράθεση μας με τον latex και κρίνε....Σου έχω εμπιστοσύνη.
Απλά αν εγώ δεν ήμουν εγώ, θα έλεγα ΑΠΟΧΟΡΩ γιατί δέχομαι απειλές και βλακείες.Επειδή όμως δεν θα την κάνω απο εδώ όταν θελήσουν άλλοι άλλά όταν θελήσω εγώ, γι' αυτό ανέβασα το ποστ το οποίο βλέπω για να προστατεύσετε κάποιους το σβήσατε. Και αντί να κρίνετε αυτά που έγραφε κρίνετε εμένα.![]()
![]()
![]()

Jules Jordan και latex κόφτε το τελείως.Αρκετά με τις μαλακίες.Αγαπητέ Jules μεταξύ μας εσύ άρχισες να τον βρίζεις πρώτος.Τσέκαρε pm.
φιλε Jules Jordan, κατι σε τρωει. το χερι σου ειναι ???? ο κωλος σου ????
κατι παντως σου δινει την αισθηση της φαγουρας..
Oυτε να φαει δεν μπορει κανεις εφυγα για λιγο και οταν γυρισα βρηκα σταχτες και αποκαιδια.Tου Ρώσου τον τρώει ο κώλος πάτερ, κι εσένα ίσως!![]()
Απλά αν εγώ δεν ήμουν εγώ, θα έλεγα ΑΠΟΧΟΡΩ γιατί δέχομαι απειλές και βλακείες.Επειδή όμως δεν θα την κάνω απο εδώ όταν θελήσουν άλλοι άλλά όταν θελήσω εγώ, γι' αυτό ανέβασα το ποστ το οποίο βλέπω για να προστατεύσετε κάποιους το σβήσατε. Και αντί να κρίνετε αυτά που έγραφε κρίνετε εμένα.![]()
![]()
![]()

μα κι εσυ 3,5 ωρες ετρωγες ????Oυτε να φαει δεν μπορει κανεις εφυγα για λιγο και οταν γυρισα βρηκα σταχτες και αποκαιδια.![]()
Τον πηρα και λιγο.μα κι εσυ 3,5 ωρες ετρωγες ????
ο λούκουλος εισαι ????![]()
![]()