Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παραρτημα στο Ασπεν δηλαδη τρελοι με σκι? λιγο επικινδυνο μου ακουγεται, για τους υπολοιπους οχι για τους τρελους.
Η μεγαλη τον τρελων σκιερ σχολη.Τρελοί με στολή του σκι ασπρη να μην φαινόμαστε,....σου μιλαω για τρελα γουστα!

Τι να σου πω θα σε γελασω, στην αρχη δεν ακουγα τιποτα μετα αρχισα να ακουω κατι σλουρπ σλουρπ αλλα τελικα ηταν ο σκυλος μου που μου εγλυφε τα αφτια.βρασίδος...άκουγες καλά με τον ταραμα στα αυτιά..λέγε ρε και θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ...μόλις τα πολαβαίνω να αγοράσω...

που είναι βρασιδος[size=20pt]το επισκεπτηριο τελειωνει σε 10'[/size]
βρασιδα τελευταια ευκαιρια να την κοπανησουμε
Ο Βρασιδος πηγε για υπνο..κουράστηκε απο το φτυάρισμα του χιονιού...που είναι βρασιδος
βρασιδα για μαζεψε τη με πηρε και εμενα η μπαλα,που το ξεθαψε αυτο????που είναι βρασιδος

Παιδες με αυτή τη θερμοκρασία...Ανοίγουμε τον θερμοσίφωνα ή θα έχουμε κανένα καλο .......???????
Καλημερα, ανοιξε τον ανοιξε τονΠαιδες με αυτή τη θερμοκρασία...Ανοίγουμε τον θερμοσίφωνα ή θα έχουμε κανένα καλο .......???????
![]()
Παλι το ξεχασα.Έχεις ήχο σήμερα να ακούσεις το BOOM?

Εμεις το μπουμ θελαμε να δουμε.Ολα καλά...Βίντεο με το Boom..δυστυχώς δεν έχει...Βίντεο να κάνω σεξ με την Μόνικα..έχει...
![]()
Και οταν τελειώνω....Boom κάνω..Εμεις το μπουμ θελαμε να δουμε.![]()