Νέα

Είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 566
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
Δεν ανοίγω συχνά νέο θέμα,αλλά επειδή το bou το διαβάζουν και συμμετέχουν πάρα πολλοί άντρες,σίγουρα μπορεί να βγει ένα καλό συμπέρασμα.

Ακους γενικά πολλούς να λένε 'δεν βρίσκω δουλειά ή δε μ'αρέσει η δουλειά που κάνω,δεν έχω λεφτά,δεν έχω γκόμενα,δεν έχω πραγματικούς φίλους,δεν βλέπω μέλλον,μετάνιωσα που παντρεύτηκα ή που δεν παντρεύτηκα',έκανα λάθος επιλογές'κλπ κλπ.Και είναι όλοι αυτοί σε μια ψυχοφθόρα κατάσταση,που μπορεί να μην την δείχνουν στους γύρω αλλά να την ζούνε μέσα τους.

Εσεις γενικά είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή και την καθημερινότητά σας;Και αφήνω έξω κορονοιούς και μαλακίες,μιλάω για την κανονική ζωή πριν και μετά,γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό.Αν πάτε πχ σ'ένα ψυχολόγο και σας ρωτήσει αυτό το πράγμα,πόσοι θα πείτε ότι η ζωή μου είναι όπως τη θέλω;

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
απαντήστε πρώτος.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.530
Πόντοι
736
Αφήνω αυτό εδώ

Screen Shot 2021-04-12 at 16.13.28.png

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.838
Πόντοι
456
Η ευτυχια βρισκεται στο ποσο συγκλινουν οι επιθυμιες με την πραγματικοτητα
Η επιτευξη των επιθυμιων αν ειναι υψηλες συνεπαγεται με σκληρη δουλεια και αγχος.. Οποτε ναι μεν εχεις αυτα που λαχταρας αλλα καμια φορα κοπιαζεις πολυ να τα αποκτησεις και θυσιαζεις αλλες μικρες χαρες
Ευτυχισμενοι ειναι αυτοι που θελουν λιγα και μικρα

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.620
Πόντοι
40.423
αφου πληρωνομαι ακομα, ειμαι οκ... για αρχη.
ικανοποιημενος οχι βεβαια, γιατι οπως ημουν πριν το 2010 ( δικο μου σπιτι, δικο μου αυτοκινητο, 2500 μεσο ορο μηνιατικο), δεν προκειται να ξαναπαω.
συμβιβαζομαι λοιπον αναγκαστικα και επιβιωνω με την παρουσα κατασταση.

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Η απαντηση για πολλους επηρεαζεται απο την καραντινα. Πριν οκ. Τωρα ποια ζωη; Ολα σε αναμονη ειναι.

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
Η ευτυχια βρισκεται στο ποσο συγκλινουν οι επιθυμιες με την πραγματικοτητα
Η επιτευξη των επιθυμιων αν ειναι υψηλες συνεπαγεται με σκληρη δουλεια και αγχος.. Οποτε ναι μεν εχεις αυτα που λαχταρας αλλα καμια φορα κοπιαζεις πολυ να τα αποκτησεις και θυσιαζεις αλλες μικρες χαρες
Ευτυχισμενοι ειναι αυτοι που θελουν λιγα και μικρα

Δεν είναι πάντα θέμα σκληρής δουλειάς,άλλοι μπορεί να τα βρίσκουν κι έτοιμα

Ένας ας πούμε μπορεί να του δίναν οι γονείς λεφτά να ταξιδεύει και να'χει γυρίσει όλη την Ευρώπη μέχρι τα 23 του.Ή να του πήραν κανα αμάξι.Άλλος δεν είχε αυτήν την πολυτέλεια και θα πρεπε να δουλέψει για να τα κάνει.Και στο τέλος πάλι να μην του φτάνουν για να τα κάνει.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.029
Πόντοι
21.395
Μεχρι το 2019, τα τελευταια 15 χρονια, ηταν απο τα καλυτερα της ζωης μου. Με τον κορονοιο ομως σταματησε το σερι. Και δεν ξερω αν ηλικιακα με παιρνει για την συνεχεια.
Και μην ξεχναμε: Τα ακριβα πραγματα μπορουμε να τα αποκτησουμε με τα λεφτα. Τα μονακριβα ομως.......................:rose::rose::rose::rose:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
47.854
Πόντοι
24.385
:kiss-mark: :kiss-mark:
Βέβαια.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.044
Πόντοι
6.256

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.044
Πόντοι
6.256
εγω παντως τυπε σαντμαν πριν τον κορονα μια χαρα ημουν

τωρα για τον πουτσο ολα :upsidedown:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.723
Πόντοι
2.306
Άνοιξε το παράθυρο να μπει
δροσιά να μπει του Μάη
εμείς γι' αλλού κινήσαμε γι' αλλού
κι αλλού η ζωή μας πάει...

ΥΓ Ικανοποιημενοι οσοι ξεκινησαν ή ηταν στην αρχή (οπως εγω) την επαγγελματικη τους καριερα μεσα στην κριση δεν ειναι ουτε 1 στις 100 χιλιαδες. Ικανοποιημενοι ειναι οι δημοσιοι υπάλληλοι, οι γονοι και καποιοι (οχι ολοι) μεγαλυτερης ηλικιας που ειχαν μια Χ πορεια μεχρι τοτε , τυχη και γνωριμιες για να διατηρησουν ενα μερος εστω των κεκτημενων. Κατα τ' αλλα ισχυει απολυτα αυτο που γραφει πιο πανω ο ave. Οσο πιο λιγα επιθυμει καποιος τοσο πιο ευκολα τα επιτυγχανει.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.838
Πόντοι
456
Δεν είναι πάντα θέμα σκληρής δουλειάς,άλλοι μπορεί να τα βρίσκουν κι έτοιμα

Ένας ας πούμε μπορεί να του δίναν οι γονείς λεφτά να ταξιδεύει και να'χει γυρίσει όλη την Ευρώπη μέχρι τα 23 του.Ή να του πήραν κανα αμάξι.Άλλος δεν είχε αυτήν την πολυτέλεια και θα πρεπε να δουλέψει για να τα κάνει.Και στο τέλος πάλι να μην του φτάνουν για να τα κάνει.
Παντρεψου μια γονο να λυσεις αμεσα ολα σου τα προβληματα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.216
Πόντοι
10.411
Μέχρι το 2004 ήμουν βασιλιάς, μετά άλλαξε όλη μου η ζωή.Δεν έχω την άνεση πλέον που είχα μέχρι τότε.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Είμαι 30 ζώ με τον πατέρα μου δεν έχω αυτοκίνητο μετακινούμε με το λεωφορείο και το μετρό είμαι φούλ αγάμητος.
Σε αυτή την χώρα είναι δύσκολο να είσαι ικανοποιημένος όσον αφορά την εξέλιξη της ζωής σου. Ελάχιστοι είναι αυτοί που ζούν πραγματικά καλά. Πχ είδα χτές στην βόλτα μου κάτω παραλιακή 30άρη με bmw cabrio των 60χιλάδων με καλαύκι ξανθό μέσα(κατα τα άλλα δεν είναι πουτάνες) έ ζωάρα κάνει αυτός . Πολλοί είναι και αυτοί που ενώ χρωστάνε λεφτά κάνουν και αυτοί ζωάρα με αμάξια και γκόμενες.

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
282
Πόντοι
21
Πολύ ικανοποιημένος! Η ζωή δεν μας δίνει αυτά που θέλουμε, αλλά εκείνα που χρειαζόμαστε. Μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων. Το μυστικό κρύβεται στο να εξετάζεις και να εκτιμάς το κομμάτι της ζωής σου που εξαρτάται καθαρά και μόνο από εσένα και τη δράση του εαυτού σου, όχι εκείνο που ορίζεται από άλλους ανθρώπους και δεν έχεις επάνω του εξουσία ή έλεγχο. Άλλωστε, η συμπεριφορά άλλων ανθρώπων προς εσένα, μπορεί να αποτελέσει και το τέλειο "άλλοθι" (π.χ. σε γαμάνε σκληρά κι αναίτια στο χθες, πηδάς κάποιον άλλο ασάλιωτα στο αύριο που σε πείραξε λίγο ή καθόλου και είναι υπό). Στη ζωή, όλα είναι δανεικά και το μόνο που θα πάρουμε στο τέλος όλοι, είναι 2 μέτρα. Όποιος αργεί να το διαπιστώσει αυτό, είθισται να δυστυχεί, ή να ψυχοπλακώνεται τζάμπα. Άσε που πολλές φορές, μια ταπεινή εμπειρία ή απλή γνώση που αποκτήθηκε, μπορεί να είναι δυσανάλογα πολυτιμότερη κι από είδη πολυτελείας!

Τελευταία τροποποίηση:

Tainiakias75

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Φυσικά και είμαι... Έχω την δουλίτσα μου, την υγεία μου (που είναι και το πιο σημαντικό), το σπιτάκι μου, το αυτοκινητάκι μου, κάποια χρήματα στην άκρη και φυσικά πολλές εκατοντάδες ταινίες στη συλλογή μου, για να περνάω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.958
Πόντοι
4.546
Φυσικά και είμαι... Έχω την δουλίτσα μου, την υγεία μου (που είναι και το πιο σημαντικό), το σπιτάκι μου, το αυτοκινητάκι μου, κάποια χρήματα στην άκρη και φυσικά πολλές εκατοντάδες ταινίες στη συλλογή μου, για να περνάω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου.
Μια χαρά σε βρίσκω :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom