Γιατί έκανε ποτε;;;Βίζιτες κάνει ακόμα ή τις έκοψε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ειρήνη Ξενουδάκη-Γαβριελάτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 599
- Εμφανίσεις 174K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.471
- Πόντοι
- 1.336
Αν είχε φουσκωμένο πορτοφόλι κάτι γινότανΓιατί έκανε ποτε;;;
Έχεις κάποιο εμπειρία η έχεις ακούσει τίποτα στο παρελθόν που παραπέμπει εκεί;Αν είχε φουσκωμένο πορτοφόλι κάτι γινόταν
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.018
- Πόντοι
- 3.820
Στην νύχτα μόνο τα πόμολα δεν έχει πάρει.. Έχω πολλούς γνωστούς που την έφαγαν..
Anton00lav
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2024
- Like
- 1.878
- Πόντοι
- 201
Φαίνεται πολύ δυνατή στο γαμησι και πρέπει να τα κάνει όλα με προθυμία... Και πιστεύω ότι θα κουμανταρει άνετα δυο και τρεις μαζιΣτην νύχτα μόνο τα πόμολα δεν έχει πάρει.. Έχω πολλούς γνωστούς που την έφαγαν..
Έχουμε στοιχεία ότι κάνει (ασχέτως κασέ);Βίζιτες κάνει ακόμα ή τις έκοψε?
Τι κολάρα έχει η μουνάραΑναρωτιέμαι γιατί αυτός ο επικός πάτος δεν έχει λάβει την αναγνώριση που του αξίζει!!!![]()
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.471
- Πόντοι
- 1.336
Έτσι από το μυαλό μου δεν τα βγάζω ούτε φτιάχνω ιστορίες. Όποιος κυκλοφόρησε πρίν μια δεκαετία περίπου σε μαγαζιά στο κέντρο καταλαβαίνει.Έχεις κάποιο εμπειρία η έχεις ακούσει τίποτα στο παρελθόν που παραπέμπει εκεί;
Και καλό γαμησι έχει ακουστεί ότι έκανε η καριολαΣτην νύχτα μόνο τα πόμολα δεν έχει πάρει.. Έχω πολλούς γνωστούς που την έφαγαν..
Επειδή είμαι οριακά σ αυτά τα χρόνια κ την πρόλαβα λίγο να χορεύει σε κάτι botre κ voodoo δεν ξέρω τι μπορεί να χει κάνει για το βίζιτες μου φαίνεται περίεργο γτ βγάζει ότι κοστολογεί ακριβά ως υπεράνω θα λεγα τον εαυτό της από συμπεριφορά κλπ ως ψωνισμενη θα λεγα.Αλλα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά για να το λες
Στη Μύκονο η όπου πάει την πληρώνουν και ως ρεπόρτερ και ως διοργανώτρια παρτι.Σωστο λάθος από τη στιγμή που τις τα δινουν.Κεφαλονιά από κει είναι αν συνδυάζει κ κάτι άλλο δεν ξέρουμε η παρέχει κ άλλες υπηρεσίες αυτό είναι το θεμα
Senor_Love
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Anton00lav
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2024
- Like
- 1.878
- Πόντοι
- 201
Ο πάτος της δεν παίζεται και πρέπει να βγάζει τρομερή ένταση στο γαμησι
TheGamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Like
- 630
- Πόντοι
- 81
Εδώ στο bou γ@μοθν καλύτερες.. απλόΑναρωτιέμαι γιατί αυτός ο επικός πάτος δεν έχει λάβει την αναγνώριση που του αξίζει!!!![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 143
- Εμφανίσεις