orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.967
- Πόντοι
- 216
Ξέρουμε αν δουλεύει έστω και σε στενό κύκλο;

ουτε για το βιογραφικό αλανιάρη μουπως ειναι ετσι να πουμε τίγκα στις φακίδεςνταξει καλο ειναι για μια φορα να μπει βιογραφικό
![]()
πως ειναι ετσι να πουμε τίγκα στις φακίδεςνταξει καλο ειναι για μια φορα να μπει βιογραφικό
![]()
τυπε γουστα ειναι αυταμαύρο χαλι ρε, δεν βλέπεται η κοπέλα τι λέμε τωρα
ασχημη
α ναι, και της βυζάρες 

Απείραχτα όλα.Φυσικοτατα.Ιδιως βυζιά και δόντια.Ποιος χέστηκε για τις φακίδες, κοιτάξτε της ματάρες, χειλάρες, δοντάρες, φρυδαρες, αυτάρες και την μυτούλαα ναι, και της βυζάρες
![]()
Είσαι σίγουρος για τα βυζιά? Τα δόντια εάν τα πειράξει δεν με πειράζει σιγά το πράγμαΑπείραχτα όλα.Φυσικοτατα.Ιδιως βυζιά και δόντια.

Απείραχτα όλα.Φυσικοτατα.Ιδιως βυζιά και δόντια.
Δεν κάνω ασχημη κριτική στα @@ αν τα έχει φτιάξει.Αν με φτιάχνει εμένα ας κανει ότι γουστάρει.Απλα έγραψα με αυτό το στυλ αναφορικά με προηγούμενο ποστ σχετικά με τις φακίδες.Προφανως και προτιμώ φτιαγμένο βυζί από φυσικό πεσμένο η φτιαγμένα δόντια και ας φαίνονται υπερβολικά αφύσικα άσπρα πχ από φυσικά με πολλές ατέλειες.Αρκει να στην πίπα να μην μου τον γρατσουναει.Ο μισος πλανήτης εχει πειραγμένα δόντια ρε φιλε... πραγματικά αυτο με τα δόντια πρώτη φορα το ακούω οτι κάποιος χαλάστηκε για αυτό
επρεπε να μεινει στραβοδοντα η κοπελα![]()
![]()
ρε τι ακουμε!
Υ.Γ.:
δεν ξερω τι εχει κανει με τα βυζια, εαν και δεν νομίζω να τα εχει πειράξει αλλα ακόμα και να πειράξει, δεν εχει κανει κατι extreme ούτε άσχημο
έλα μωρή μούναH τύπισσα ειναι κουκλα απλα!
![]()
Είπαμε άνετα την γκάστρωναH τύπισσα ειναι κουκλα απλα!
![]()