Νέα

Ειδικες version αγαπημενων κομματιων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 698
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.338
Πόντοι
4.705
Μιας και δεν ηξερα πώς να θεσω το ερωτημά μου, ειπα να δημιουργησω ενα καινουριο thread για ολη την κατηγορια ερωτηματων/ αναζητησεων...

Για αρχη, εγω θελω να μου πειτε πού - ή να μου βαλετε λινκ - μπορω να βρω μια εκτελεση του κομματιου του Κραουνακη, "Ανθρωπων εργα", οπου, ομως, ακολουθει μπουζουκι+πιανο (οχι πνευστα, ή βιολια κλπ) στη χαρακτηριστικη μελωδια μετα το ρεφραιν...
Για να ειμαι ειλικρινης, αυτο που αναζηταω ειναι η εκτελεση που ειχα παντα κατα νου/ Ωστοσο, μπαινοντας στο Youtube σημερα, παρατηρησα πως δεν προκειται για την αρχικη, ηχογραφημενη εκτελεση, κι ουτε για καποιο απο τα πιο ιδωμενα live...

Σε περιπτωση που δεν καταλαβατε ακομα τι ζηταω:

Θελω μετα το 2:05' καθαρο μπουζουκι, δηλαδη πιο "οξυ" ηχο, πιο γρηγορο και με πεταγμα ως προς την ενταση 

Αν εχετε αλλες, τετοιου ειδους αναζητησεις (ανεξαρτητως ειδους μουσικης), βαλτε  ;)

OP
OP
K

kosamf

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.338
Πόντοι
4.705

Busted!

Τελικα, ο Κραουνακης εχει κανει ΑΥΤΟ:
(σσ ακου εναρξη), παραλλαζοντας λιγο την ενορχηστρωση, ρεφραιν του "Ανθρωπων Εργα"

Δεν ξερω αν οντως το εχει παιξει ποτε ετσι (δηλ. Ανθρωπων Εργα αλλα με μπουζουκι, οπως στα "Καντηλια"), ή αν εγω τα ειχα ταυτισει στο μυαλο μου...
Παντως, το μυστηριο λυθηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom