Νέα

Εγκλήματα πάθους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
161
Πόντοι
1
Έχει και παραέχει. Συγκρίνεις ένα χωριό 50 κατοίκων με την Άρτα που είναι δίπλα και έχει 22000 κατοίκους; Στην Άρτα έχεις δεκάδες, εκατοντάδες γυναίκες να παίξεις μέχρι να έρθει η στιγμή να σου σαλέψει. Από μικρή πόλη είμαι και έχω μεγαλώσει σε χωριά. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Τις τελευταίες δεκαετίες τα χωριά μας είναι ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. Κάποτε είχαν ζωή.

Πχ το χωριό της μάνας μου είχε πάνω από 700 άτομα. 4-5 καφενεία, μπακάλικα κτλ. Και παιδομάνι. Σκέψου ότι πολλά παιδιά τα γνώρισα μεγάλος μιας που τότε δεν υπήρχε λόγος να φύγουμε από την δικιά μας αλάνα. Σήμερα έχει μόνιμο πληθυσμό κάτω από 200 άτομα. Οι περισσότεροι έχουν φύγει για τις γειτονικές πόλεις ώστε να ελαχιστοποιήσουν τα έξοδα. Πάμε να ανάψουμε τα καντήλια και τις περισσότερες φορές δεν βλέπουμε ΆΝΘΡΩΠΟ. Έχει ένα καφενείο και 1-2 ταβέρνες που ανοίγουν μόνο ΠΣΚ φυσικά σαν δεύτερη απασχόληση. Μπακάλικο ΔΕΝ έχει. Πάνε στα διπλανά χωριά.

Πως να ξυπνήσει ένας τύπος σαν τον παραπάνω; Με ποια θα "τριφτεί". Με τη χήρα θεία που είναι 90 χρονών και κυκλοφορεί με τσεμπέρι; Οι ελάχιστες νεαρές που είναι στο χωριό φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίζουν γύρω γύρω και μάλιστα με τέτοιον.

Είμαι σίγουρος ότι τον έφαγε η αγαμία και έγινε το κακό.
Αδερφε σεβαστη η αποψη σου.Το να φτασεις να σκοτωσεις παντως,γιατι δεν εχεις γυναικες να τριφτεις μου ακουγεται καπως.Εσυ θα σκοτωνες πχ σε μια περιοδο αγαμιας?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.359
Πόντοι
9.931
Κατά 99% τα εγκλήματα αυτά γίνονται εφόσον έχουν συνάψει σχέση και όχι παροδική αλλά μεγάλου χρονικού διαστήματος άνω των 6 μηνών
Η τύπισσα το έπαιζε 2πλο ταμπλό για πολύ καιρό
Το ερώτημα είναι ο άντρας της δεν πήρε χαμπάρι τίποτα η το ψιλοηξερε και έκανε τον κέρατα?
Εδώ ο άντρας της πρέπει να δώσει πληροφορίες μη πω εξηγήσεις.
Η κοινωνία μικρή κανένας δεν πηρε χαμπάρι?
Θα ανοίξουν στόματα τώρα που έγινε διάσημο το λαβ στόρι
Κρίμα στα παιδιά και στον άντρα βέβαια αν όντως δεν ήξερε τίποτα
Καλό είναι να δει και τα παιδιά τώρα αν είναι όντως δικά του
Καμια σχεση δεν ειχαν απο τι φαίνεται, ο τυπος φανταζόταν διάφορα και ειχε εμμονές, πιο παλια ειχε εμμονή με μια τραγουδίστρια, φτηνά την γλίτωσε η κοπέλα, οταν έμαθε οτι παντρεύτηκε σταμάτησε να ασχολείται μαζι της, φαίνεται οτι κάποια στιγμη του καρφώθηκε στο μυαλό η κουμπάρα... ξεκάθαρα προβληματικός άνθρωπος.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.793
Πόντοι
216
Αδερφε σεβαστη η αποψη σου.Το να φτασεις να σκοτωσεις παντως,γιατι δεν εχεις γυναικες να τριφτεις μου ακουγεται καπως.Εσυ θα σκοτωνες πχ σε μια περιοδο αγαμιας?

Κατά πως φαίνεται δεν είναι περίοδος αγαμίας αλλά ολόκληρη ζωή. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί ο τύπος ήταν γενικά κουκου.

«Κάθε μέρα καθόταν εκεί σε ένα γωνιακό καφενείο κι έπινε τις μπύρες του γιατί δούλευε στο τυροκομείο του χωριού. Τον τελευταίο πολύ καιρό, είχε αλλάξει συμπεριφορά αυτός. Ήταν κάπως, έβγαζε έναν θυμό. Αλλά όχι σε αυτό το σημείο, να απειλήσει, να σκοτώσει, να κάνει, να ράνει. Επιθετικός ήταν. Θεωρώ ότι δεν ήταν καλά ο άνθρωπος αυτός. Ο άνθρωπος αυτός τον έβλεπα ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια έβγαζε έναν θυμό αλλά όχι τέτοιον θυμό που να λες «αυτός είναι να σκοτώσει άνθρωπο», ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού.

«Συνέχεια λογομαχούσαμε με τα πάντα. Και στην πολιτική, αν έπινε, ανέβαζε ένταση. Και στην μουσική και στα θέλω και στα πιστεύω μας πάντα ανέβαζε ένταση άμα δεν ήμασταν με το μέρος του», επεσήμανε ο εργοδότης του θύματος.

Όταν κάθε μέρα βλέπεις τους ίδιους 5-10 ανθρώπους και σου έχει γίνει ρουτίνα η χαζομάρα θα σου τη βαρέσει.

Τα βλέπω και εδώ με τους δικούς μου. Υπάρχουν φίλοι μου οι οποίοι έχουν λιώσει μαξιλάρια στις ίδιες καφετέριες. Μιλάμε για ζώα. Τα τελευταία χρόνια ο ένας από αυτούς φυσικά έχει αρχίσει για τις ακίδες και τα εμβόλια. Και δεν είμαστε καν χωριό. Έχουμε δίπλα μας θάλασσα και άλλες μεγαλύτερες πόλεις να πας να πιεις ένα καφέ με ελάχιστα έξοδα. Αλλά όταν το μυαλό σου έχει κλείσει αρχίζει να γίνεται πουρές. Ξέρεις τι είναι να τους παρακαλάς να πάμε σε αγώνα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΫ και να λένε όχι;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.359
Πόντοι
9.931
Δεν ξέρουμε πολλά οπότε δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι παίζει
Αλλά βάση της έγκληματολογιας ο ψυχιατρικος κάνει ενδείξεις από πριν δεν πάει μπαμ και κάτω,μεσολαβούν σκηνικά
Αν αυτός ήταν καθαρά εμμονικος χωρίς να έχουν συνάψη σχέση η τύπισσα θα αγανάκτησε θα το έλεγε δεν θα το έκρυβε, αν τώρα είχαν συνάψει σχέση αυτός έγινε εμμονικος και ήθελε να τον κόψει είναι και το πιο πιθανό σεναριο
Μπορει να της την επεφτε καιρο τωρα ποιος ξερει και αυτη δεν το ελεγε στον ανδρα της για να μην γινει κανα κακο αλλα και να μην γίνει σούσουρο στο χωριο και της βγει το όνομα τσαμπα , ισως η γυναικα να μην άντεξε αλλο και να του εριξε τιποτα γαμωσταυριδια και αυτος σαλταρε εντελως και την σκοτωσε.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.860
Πόντοι
6.030

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Τύπε δε θες να ξέρεις τι παίζει με αυτό το θέμα...
Στην Αμερική σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο, δε θυμάμαι ποιό τώρα, στο μάθημα της βιολογίας τους βάζανε να κάνουν γενετικό τεστ στον εαυτό τους για να μάθουν.
Και το αποτέλεσμα;
Πάμπολλα παιδιά ανακάλυπταν ότι ήταν από άλλο πατέρα και το πανεπιστήμιο το έκοψε αμέσως.
Μόνο ΗΠΑ αυτά τυπάρα.
Γαλλία το παίρνουν χαμπάρι όταν περνάνε κάτω από την αψίδα ... και βρίσκουν ....

arc-de-triomphe.jpg

OP
OP
Κ

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.105
Πόντοι
206
O σαλεμενος μισογυνης αδερφε δεν εχει να κανει με το αν εισαι ανυπαντρος τσοπανης...Τι διαφορα εχει με εναν παντρεμενο σε αστικο κεντρο,που οταν του λεει η γυναικα του οτι δεν παει αλλο η εχει βρει αλλον την σκοτωνει?Οσο για τον συγκεκριμενο δεν πιστευω να ειχαν σχεση.Μπορει να του κουνηθηκε η συγχωρεμενη κ ο σαικο να την σκοτωσε.Γενικα παντως ο συγκεκριμενος νομος εχει περιεργα ατομα.Νεαντερνταλ σε ορισμενα θεματα.
Έχουν γενετικό θεμα ψυχασθενειων στην Αιτωλοακαρνανία πολύ παραπάνω απο το γενικό μέσο όρό της χώρας, πιστοποιημένο απο ψυχιάτρους.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81
Αυτά παθαίνει μάτια μου,
Όποιος πολύ αγαπάει,
Πετάει μέσα στα σύννεφα στην γη παραπατάει
Μπέρδεψε τη πούτσα του
Γαμάει την κατσίκα του και σφάζει την κουμπάρα...

OP
OP
Κ

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.105
Πόντοι
206

kon-stan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
13
Like
666
Πόντοι
990
Φαινωταν απο χιλιομετρα δηλαδη που δεν ηταν καλα, τα εγραφε ολα στα σοσιαλ αλλα κανενας δεν εκανε κατι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.359
Πόντοι
9.931
Εκαντονταδες ισως και χιλιάδες ειναι με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που ακροβατούν στο οριο του να κανουν κακο...το αν θα κανουν η οχι ειναι καθαρα θεμα τυχης...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.255
Πόντοι
456
Θυμήθηκα τώρα μια ιστορία που μου είχε πει κάποτε ένας τύπος στη δουλειά.Δεν έγινε κάποιο έγκλημα απλά ο πρωταγωνιστής τρελάθηκε και τον έβαλαν ψυχιατρείο.
Τουλάχιστον ήταν πολύ πιο δυνατός από τον τύπο που σχολιάζουμε εδώ. Κάποια στιγμή θα γίνει και καλά αυτός, δεν έφταιγε σε κάτι
Ξέρεις τι είναι να τους παρακαλάς να πάμε σε αγώνα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΫ και να λένε όχι;
Εγώ δε θα έλεγα ΠΟΤΕ όχι σε τέτιοα πρόταση :wink:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.860
Πόντοι
6.030
Έχουμε fb αυτου του λουλουδιου;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.793
Πόντοι
216
Εγώ δε θα έλεγα ΠΟΤΕ όχι σε τέτιοα πρόταση :wink:

Θα σου πω μια ιστορία. Ήμασταν μια παρέα παιδιών από το δημοτικό. Κολλητοί. Όταν πήγαμε φοιτητές αντί να ξεστραβωθούν ήταν κάθε μέρα κόκκαλο. Σκέψου ότι στο 4ο έτος πήγα μόνο μια φορά μαζί τους. Πηγαίναμε στην πόλη και δεν βγαίναμε από το σπίτι. Μιλάμε για πολύ πιόμα. Γυρίσαμε πίσω στον τόπο μας και είχαμε μια κάποια βοήθεια από τους γονείς μας όλοι. Αντί να ξεκινήσουμε να βγαίνουμε εκτός κάνοντας βόλτες αυτοί έμειναν κολλημένοι. Κάποια στιγμή το κλίμα άρχισε να μη με σηκώνει. Βλέπεις τους έκανα χαλάστρα. Έβγαιναν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ στο ΊΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ. Τα πιτσιρίκια και οι φοιτήτριες που δούλευαν στο μαγαζί τους ήξεραν και γκομένιζαν φυσικά χωρίς κοκό. Από ένα σημείο και μετά όμως όταν έβλεπαν ότι εγώ ο Γιώργος, ο Θανάσης κλπ δεν βγαίναμε κάθε μέρα αλλά κάναμε κάτι άλλο ή ακόμη περισσότερο πηγαίναμε ΑΛΛΟΥ ξυπνούσαν και τους έφτυναν. Μια, δυο, τρεις ξεκόψαμε.

Και δεν κάναμε τίποτα προκλητικό. Πχ μπορεί να μας ρωτούσε κάποιος που ήμασταν χτες και να του λέγαμε ότι πήγαμε θέατρο και μετά σε ταβέρνα. Τέτοια πράγματα.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δε θα πω πόσα αλλά είναι αρκετά ώστε να χαθούν τα ηλικιακά ίχνη. Σήμερα οι ίδιοι εξακολουθούν και κάθονται στην καφετέρια, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, χωρίς να πάνε πουθενά εκτός. Παλιοί συμμαθητές με ρωτάνε αν είναι καλά μιας που ήξεραν ότι κάναμε κολλητή παρέα και νεότερα άτομα τους "θάβουν" όταν δεν ξέρουν ότι είμαστε γνωστοί. Όταν το μαθαίνουν δεν αλλάζει κάτι αλλά σχολιάζουν το πως γλίτωσα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Εκαντονταδες ισως και χιλιάδες ειναι με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που ακροβατούν στο οριο του να κανουν κακο...το αν θα κανουν η οχι ειναι καθαρα θεμα τυχης...
Ακριβώς αυτό. Και τους ανεχόμαστε κιόλας μην μπορώντας να κάνουμε κάτι. Ενώ φαίνονται ότι δεν είναι επικίνδυνοι.

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.493
Πόντοι
441
Νέο φονικό σήμερα στην Αιτωλοαναρκανία. 54χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 51 χρονη κουμπάρα του και αυτοκτόνησε.
Οι περιγραφές λενε οτι διαπληκτίστηκαν στο χωριό Περδικάκι που ειχαν πάει για καφέ. Μετα πήγαν σπίτι της και τη σκότωσε απ έξω.
Καλά, θα του είπε να διακόψουν, οκ. Τοσο τραγικό ήταν για αυτόν που επρεπε να τη σκοτώσει; Δε θα έβρισκε καμία άλλη;
Έχει κανείς βρει πληροφορίες ποιοι ήταν;
Εκανε ανάρτηση ο φονιάς τραγούδι της Γιώτας Γρίβα με τίτλο γιατί θες να φύγεις.
Ξέρετε αντρες με τέτοια προσωπικότητα; Τι σημάδια δείχνουν για να τους αναγνωρίζουμε οτι μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο;
Στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, έχουν διαπραχθεί πολλά εγκλήματα, διαχρονικά, σε σχέση με άλλες περιοχές της επαρχίας. Τώρα πως αναγνωρίζεται κάποιος με τέτοια σημάδια, καλό θα είναι, η οικογένεια και ο περίγυρος, όταν διαπιστώνουν κάτι, να μιλάνε, μήπως και προλάβουν γεγονότα, όπως το συγκεκριμένο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.906
Πόντοι
456
Αν και ποτέ δεν ξέρεις, εγώ το θεωρώ απίθανο να είχαν σχέση πάντως.
Απλά ο τύπος θα την προσέγγιζε και αυτή θα του είπε "ξέρεις, δε γίνεται να πίνουμε καφέδες συνέχεια κλπ, το χωριό θα λέει μαλακίες κλπ".
Ουσιαστικά τον απέρριψε η μοναδική ωραία γυναίκα που είχε μία απλή επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό να έκανε και σενάρια με το μυαλό του για σχέσεις κλπ.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
«Κανείς δεν θα μπορεί να σκοτώσει και στη συνέχεια να το παίζει τρελός»

Ας αναπαυθεί "εν ειρήνη" η ψυχή της Κυριακής Γρίβα.

Συνημμένα

• kerakii.jpg
    kerakii.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom