batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
Μυρτώ..Στανταράκι τρελό!!Λίγο στην πλατούλα τα χαλάει,αλλά τα υπόλοιπα είναι ΘΕΪΚΑ!
Μυρτώ..Στανταράκι τρελό!!Λίγο στην πλατούλα τα χαλάει,αλλά τα υπόλοιπα είναι ΘΕΪΚΑ!
Αποκλειστικά με οικοδόμους θα κάνεις το κονέ;
δηλαδη βρε γιωργο τι εχει η πλατη της?
Ναι κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό. Μια χαρά είναι η πλάτη της!
Αν εννοείς πως είναι πολύ γυμνασμένη είναι από τα πολλά χρόνια χορού.
Εγώ ξέρω και εκ γεννετής γυναίκα, milf (40άρα) call-girl με την ίδια κύρια ασχολία (το χορό) και μάλλον πιο γυμνασμένο και "στεγνό" σώμα. Καλά πρόσωπο δεν το συζητώ!
εννοειται....ε αμα ειναι ετσι ουδεν προβλημα ;)
Λίγο ανοιχτή είναι στα ψηλά,αλλά τίποτα το ιδιαίτερο ή το άσχημο..δηλαδη βρε γιωργο τι εχει η πλατη της?
Τίποτα το αντιαισθητικό,απλά το μόνο "ψεγάδι" που θα μπορούσα να βρω..Ναι κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό. Μια χαρά είναι η πλάτη της!
Εγώ ξέρω και εκ γεννετής γυναίκα, milf (40άρα) call-girl με την ίδια κύρια ασχολία (το χορό) και μάλλον πιο γυμνασμένο και "στεγνό" σώμα. Καλά πρόσωπο δεν το συζητώ!
Λίγο ανοιχτή είναι στα ψηλά,αλλά τίποτα το ιδιαίτερο ή το άσχημο..
Εμένα οι φαρδιές πλάτες δεν με ενοχλούν γιατί οι δικές μου είναι σίγουρα φαρδύτερες από την πολύ πεταλούδα που είχα κάνει στα νιάτα μου.
Το ύψος είναι ένα θέμα, γιατί δεν είμαι και πρώτο μπόϊ αλλά στα 1,72 η Μυρτώ μια χαρά είναι.
Που και να συναντούσες την Βίκυ με το 1,80 (+ 15 το τακούνι = 1,95!!) και με γόβα 46 νούμερο.
Αν την βγάλει (συνήθως το αποφεύγει) το πόδι μοιάζει με βατραχοπέδιλο.
Μιλάμε για άνετη ελεύθερη κατάδυση στα 15+ μέτρα!
και προσγειωση που??????????????
γκομενα με ανοιχτη πλατη.....σαν μια κολυμβητρια που εβγαινα καποτε...απιστευτη
μου αρεσουν η γυμνασμενες πλατες..
αλλο πραγμα βατραχε......
γιαννη εχεις το τηλεφωνο της ευας;...κορυφη η τυπισσα....ειχα ενα νουμερο αλλα δεν ισχυει.....Ναι κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό. Μια χαρά είναι η πλάτη της!
γιαννη εχεις το τηλεφωνο της ευας;...κορυφη η τυπισσα....ειχα ενα νουμερο αλλα δεν ισχυει.....