Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.369
- Πόντοι
- 6.256
Ξέρω τι θα πει

Κρατας κι εσυ σε αγωνια το κοινο του μπου,εξαιρετικη πρακτικη για να ανεβει η τηλεθεασηΞέρω τι θα πει![]()

Θες να μάθεις δλδ?Κρατας κι εσυ σε αγωνια το κοινο του μπου,εξαιρετικη πρακτικη για να ανεβει η τηλεθεαση![]()
Θα περιμενω τον προεδρο να κανει δηλωσειςΘες να μάθεις δλδ?

Εσύ και άλλοι 14+49Θα περιμενω τον προεδρο να κανει δηλωσεις![]()

12-55 Σε λιγο θα βλεπει η μιση ΕλλαδαΛες να βλέπει και η δις Έφη?![]()
Η τύπισσα είναι 1.59 και ασχολείται μαζί της το μισό Instagram. Εκθεση χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Και οχι έκθεση επειδη είναι μοντέλο κτλ κτλ, εκθεση να ανεβαζει με την Τζουλια που ειναι σαν πρεζακι και την βιζιτα την Γιουσεφ. Ξεφτιλίκια. Ουτε ινφλουενσερ ειναι να κάνει προμο brands και να παίρνει λεφτά, ουτε ΟΦ έχει να πεις οτι κονομάει από εκεί. Κάτι φρισπινς ανεβάζει. Μαλακίες.Την έφαγε η ματαιοδοξία και η ανάγκη για επιβεβαίωση.
Έλεγε σε συνέντευξη που είδα στο τικτοκ ότι πλέον κανένας από την οικογένεια της δεν έχει επαφή μαζί της.
Δεν είχε λάβει εξαρχής την προσοχή που ήθελε από την οικογένεια και την έψαξε αλλού με τον τρόπο που επέλεξε;
Είναι απλά ματαιόδοξη;
Και στις 2 περιπτώσεις καθείς με τις επιλογές του. Το ότι η οικογένεια της έκοψε επαφή δε σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για εκείνη. Απλά ντρέπονται. Και ευτυχώς αυτή η "ντροπή" ως ένα βαθμό ήταν απαραίτητη κάποτε γιατί έλεγαν "τι θα πει ο κόσμος?". Αυτό σε κάποιο βαθμό όσο αναχρονιστικό και αν ακούγεται, είχε και έχει μια βάση για να συγκρατουμε κάποιες συμπεριφορές μας που ίσως παρεκκλίνουν.
Δηλαδή η κυρά Τούλα θα δει τη μάνα της κυρά Σούλα στο δρόμο και θα της λέει "καλέ.... Τι ωραία ήταν η κόρη σου στο καρναβάλι της Πάτρας που της έχυναν τα βυζιά"? Ή μήπως θα ντρέπονται να της μιλήσουν για να μην την προσβάλλουν και η κυρά Σούλα θα το καταλαβαίνει προφανώς και θα αισθάνεται ντροπή.
Εχω μπλοκάρει αυτό το ξεπούτανο
Γαμησε τα !!!!Εχω μπλοκάρει αυτό το ξεπούτανο
Την ορεινή μέλισσα και έναν μπουχέσα που το παίζει επιχειρηματίας στο YouTube.
Ηρέμησε το μέσα μου με τα αυτούς.
Γύρω στο 1.70 είναι την έχω δει από κοντά. Επίσης τα freespins έχουν πολύ περισσότερα λεφτά από ελληνικές επιχείρησης ακόμα και από το onlyfans. Στο onlyfans τον πρωτο-δευτερο μήνα βγάζουν πολλά όλες μετά πέφτουν τα έσοδα κατακόρυφα.Η τύπισσα είναι 1.59 και ασχολείται μαζί της το μισό Instagram. Εκθεση χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Και οχι έκθεση επειδη είναι μοντέλο κτλ κτλ, εκθεση να ανεβαζει με την Τζουλια που ειναι σαν πρεζακι και την βιζιτα την Γιουσεφ. Ξεφτιλίκια. Ουτε ινφλουενσερ ειναι να κάνει προμο brands και να παίρνει λεφτά, ουτε ΟΦ έχει να πεις οτι κονομάει από εκεί. Κάτι φρισπινς ανεβάζει. Μαλακίες.
Αρα αν από όλη αυτή την έκθεση δεν κερδίζει λεφτά, το κάνει για το μέσα της. Γιατί προφανώς όλο αυτό την τρέφει και την γεμίζει. Προ μηνών πάτησα ένα ωραιότατο μπλοκ γιατί γινόταν βαιραλ συνέχεια και την πέταγε το IG. Αδιάφορη, πάμε παρακάτω.
Εχω μπλοκάρει αυτό το ξεπούτανο
Την ορεινή μέλισσα και έναν μπουχέσα που το παίζει επιχειρηματίας στο YouTube.
Ηρέμησε το μέσα μου με τα αυτούς.