Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

OmarGalanti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Like
1.072
Πόντοι
201
1000009348.jpg

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
24
Like
2.662
Πόντοι
2.591
Την έφαγε η ματαιοδοξία και η ανάγκη για επιβεβαίωση.
Έλεγε σε συνέντευξη που είδα στο τικτοκ ότι πλέον κανένας από την οικογένεια της δεν έχει επαφή μαζί της.
Δεν είχε λάβει εξαρχής την προσοχή που ήθελε από την οικογένεια και την έψαξε αλλού με τον τρόπο που επέλεξε;
Είναι απλά ματαιόδοξη;
Και στις 2 περιπτώσεις καθείς με τις επιλογές του. Το ότι η οικογένεια της έκοψε επαφή δε σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για εκείνη. Απλά ντρέπονται. Και ευτυχώς αυτή η "ντροπή" ως ένα βαθμό ήταν απαραίτητη κάποτε γιατί έλεγαν "τι θα πει ο κόσμος?". Αυτό σε κάποιο βαθμό όσο αναχρονιστικό και αν ακούγεται, είχε και έχει μια βάση για να συγκρατουμε κάποιες συμπεριφορές μας που ίσως παρεκκλίνουν.
Δηλαδή η κυρά Τούλα θα δει τη μάνα της κυρά Σούλα στο δρόμο και θα της λέει "καλέ.... Τι ωραία ήταν η κόρη σου στο καρναβάλι της Πάτρας που της έχυναν τα βυζιά"? Ή μήπως θα ντρέπονται να της μιλήσουν για να μην την προσβάλλουν και η κυρά Σούλα θα το καταλαβαίνει προφανώς και θα αισθάνεται ντροπή.
Η τύπισσα είναι 1.59 και ασχολείται μαζί της το μισό Instagram. Εκθεση χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Και οχι έκθεση επειδη είναι μοντέλο κτλ κτλ, εκθεση να ανεβαζει με την Τζουλια που ειναι σαν πρεζακι και την βιζιτα την Γιουσεφ. Ξεφτιλίκια. Ουτε ινφλουενσερ ειναι να κάνει προμο brands και να παίρνει λεφτά, ουτε ΟΦ έχει να πεις οτι κονομάει από εκεί. Κάτι φρισπινς ανεβάζει. Μαλακίες.

Αρα αν από όλη αυτή την έκθεση δεν κερδίζει λεφτά, το κάνει για το μέσα της. Γιατί προφανώς όλο αυτό την τρέφει και την γεμίζει. Προ μηνών πάτησα ένα ωραιότατο μπλοκ γιατί γινόταν βαιραλ συνέχεια και την πέταγε το IG. Αδιάφορη, πάμε παρακάτω.

psolaras90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2024
Like
4.014
Πόντοι
446

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.943
Πόντοι
1.196
Εχω μπλοκάρει αυτό το ξεπούτανο
Την ορεινή μέλισσα και έναν μπουχέσα που το παίζει επιχειρηματίας στο YouTube.
Ηρέμησε το μέσα μου με τα αυτούς.
Γαμησε τα !!!!
Έχει γεμίσει ο τόπος με τριμαλακες και βίζιτοΠΑΡΤΣΑΚΛΑ...

patriarcha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
1.966
Πόντοι
206
΄Έχουν αυξηθεί τα ψυχικά νοσήματα.Λογικό.Απ την μια κριση "βγαίνουμε" στην ά΄λλη μπαίνουμε(μνημόνια,κορονοιος,πολεμος και επεται συνέχεια)

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
560
Πόντοι
21
Η τύπισσα είναι 1.59 και ασχολείται μαζί της το μισό Instagram. Εκθεση χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Και οχι έκθεση επειδη είναι μοντέλο κτλ κτλ, εκθεση να ανεβαζει με την Τζουλια που ειναι σαν πρεζακι και την βιζιτα την Γιουσεφ. Ξεφτιλίκια. Ουτε ινφλουενσερ ειναι να κάνει προμο brands και να παίρνει λεφτά, ουτε ΟΦ έχει να πεις οτι κονομάει από εκεί. Κάτι φρισπινς ανεβάζει. Μαλακίες.

Αρα αν από όλη αυτή την έκθεση δεν κερδίζει λεφτά, το κάνει για το μέσα της. Γιατί προφανώς όλο αυτό την τρέφει και την γεμίζει. Προ μηνών πάτησα ένα ωραιότατο μπλοκ γιατί γινόταν βαιραλ συνέχεια και την πέταγε το IG. Αδιάφορη, πάμε παρακάτω.
Γύρω στο 1.70 είναι την έχω δει από κοντά. Επίσης τα freespins έχουν πολύ περισσότερα λεφτά από ελληνικές επιχείρησης ακόμα και από το onlyfans. Στο onlyfans τον πρωτο-δευτερο μήνα βγάζουν πολλά όλες μετά πέφτουν τα έσοδα κατακόρυφα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.311
Πόντοι
456
Εχω μπλοκάρει αυτό το ξεπούτανο
Την ορεινή μέλισσα και έναν μπουχέσα που το παίζει επιχειρηματίας στο YouTube.
Ηρέμησε το μέσα μου με τα αυτούς.

Γιατί ρε μπλοκάρισες την ορεινή μέλισσα; Γαμώ τα παλικάρια είναι. Έφαγε η μάνα του τα λεφτά του κοσμάκη και αυτός τώρα πηδάει τη μικρά. Το όνειρο του νεοέλληνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom