Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.682
Πόντοι
2.636
Δεν νομιζω....ο τροπος που γράφει δεν μου βγάζει μια...θηλυκη υπαρξη πισω απο το προφιλ!!!!Δεν παιρνω και ορκο βεβαια...μπορει να ειναι αυτο...η κάποιο άλλο!!!!Σιγουρα ενημερώνεται παντως για την φάση εδω μέσα...αυτο ειναι ντε φάκτο!!
οχι απλα ενημερωνεται. ειχε φτιαξει απειρη στρατια απο ψευτικα προφιλ εδω και στο τουιτερ και εφτιαχνε και ψευτικες συνομιλιες...

καρφωθηκε ασχημα βεβαια και αυτη και οι 3 υποτακτικοι της

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
οχι απλα ενημερωνεται. ειχε φτιαξει απειρη στρατια απο ψευτικα προφιλ εδω και στο τουιτερ και εφτιαχνε και ψευτικες συνομιλιες...

καρφωθηκε ασχημα βεβαια και αυτη και οι 3 υποτακτικοι της
Πιθανων και να ειναι ετσι δεν το κατεχω το θεμα,τελευταια απέχω απο το bou παιρνω τις ανασες μου λογω διακοπων...σιγουρα δεν ειναι η μονη που θα το κάνει αυτο...απλα ειναι ισως η μοναδικη που ασχολειται τοσο ενεργα με το τι γράφεται γι αυτην!!!!Καλως η κακως...αλλη συζητηση!!!!

mapo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά εδώ μπαίνουμε επειδή την γουστάρουμε για να την δούμε. Αν δεν σας αρέσει, μην μπαίνετε. Και δηλαδή αν δεν σας αρέσει η Έφη ποιά μπορεί να σας αρέσει?

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.844
Πόντοι
456
Δεν την ήξερα αλλά μου πετάχτηκε σε ένα προτεινόμενο story. Βλέπω τώρα έχει και νήμα εδώ.
Δεν μπορώ να καταλάβω, αυτές πληρώνουν για προβολές ή αρπάζουμε κανένα πορδελοcookie και μας πετάγονται έτσι :P

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Δεν την ήξερα αλλά μου πετάχτηκε σε ένα προτεινόμενο story. Βλέπω τώρα έχει και νήμα εδώ.
Δεν μπορώ να καταλάβω, αυτές πληρώνουν για προβολές ή αρπάζουμε κανένα πορδελοcookie και μας πετάγονται έτσι :P
Το fb και το Insta κρατανε αλγοριθμους απο αναλογου περιεχομενου στορυ που κανουμε εστω και "κλικ" να τα δουμε,και απο αυτο μας εμφανιζει στις κεντρικες σελιδες αναλογες προτασεις απο....ταλαντουχα κορασια!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Ρε παιδιά εδώ μπαίνουμε επειδή την γουστάρουμε για να την δούμε. Αν δεν σας αρέσει, μην μπαίνετε. Και δηλαδή αν δεν σας αρέσει η Έφη ποιά μπορεί να σας αρέσει?
Μπορουμε να εκφερουμε αποψη και να διαφωνουμε ή απαγορευεται?
Μετα την Εφη το χαος εχεις δικιο.

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Εμενα το fb καπου μου πεταξε και συνεντευξη της με χιλιαδες likes κιολας

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Μας διαβάζει πάντως να ξέρετε ...
1000007631.jpg

Που το περίεργο; Υπάρχει κάποιος διάσημος ή "διάσημος" που ΔΕΝ διαβάζει bou????

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Γιατί είναι τόσο περίεργο όντως να μην αρέσει σε κάποιον και αν του καθόταν να μην την πηδούσε;

denn1s

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
229
Πόντοι
21
Άμα σου κάτσει μην τον πηδήξεις. Έλεος.....
Αυτο ειναι το κονσεπτ. Αμα κατι δεν σου αρεσει δεν το κανεις. Οποτε προφανως αν δεν αρεσει σε καποιον θα της πει οχι. Κατουρηστε και λιγο εσεις οι γαμιαδες.

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.989
Πόντοι
206
Αυτο ειναι το κονσεπτ. Αμα κατι δεν σου αρεσει δεν το κανεις. Οποτε προφανως αν δεν αρεσει σε καποιον θα της πει οχι. Κατουρηστε και λιγο εσεις οι γαμιαδες.
Μαγκάκο χαλάρωσε είπα ότι άμα δεν του αρέσει μην την πηδάει το δε καταλαβαίνεις....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Αν δεν υπηρχε το ιντερνετ τυπε, ΟΛΕΣ αυτες θα τις πηδαγαν μονο οι τοπικοι πλουσιοι.... Οπως γινοταν και παλια....
Eνω τώρα την περνάει και ένα χέρι ο τύπος που κυκλοφορεί έξω με το μαυρισμένο νύχι και την σαγιονάρα στρινγκ....:2funny::2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom